CV's van Werkzoekenden met Meer dan 10 jaar ervaring


Hieronder vindt u alle werkzoekenden in HBO met Meer dan 10 jaar ervaring die ingeschreven staan op Vacaturebank-HBO.nl.

  • Docent HBO/Historicus/coach

    Laatste update CV: 06-05-2020
    Plaats: 's gravenmoer, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

     Interesse: Teaching, historisch onderzoek, schrijven, publicatie en ontwikkeling, filosofie en geschiedenis, begeleiding en (mental)coaching, actualiteit, management, maatschappelijke ontwikkelingen, strategisch beleid, werving,etc. Bekijk het complete CV

  • Sociaal, vriendelijk en hulpvaardig individueel die oog heeft voor detail.

    Laatste update CV: 06-05-2020
    Plaats: Maastricht, Limburg
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    Ik zou mezelf omschrijven als een sociaal, vriendelijk en hulpvaardig individueel die oog heeft voor detail. Werkt graag zelfstandig en gestructureerd, maar kan ook goed samenwerken in teamverband. Bekijk het complete CV

  • Supply Chain Manager | Procurement

    Laatste update CV: 06-05-2020
    Plaats: Rijen, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

     Supply Chain Manager, Procurement, Tender Management, Planning Manager, Grondstoffen, Industrie Bekijk het complete CV

  • Fourteen years of international experience is now available for a new job in NL

    Laatste update CV: 03-05-2020
    Plaats: Mijdrecht, Utrecht
    Werkniveau: Universitair
    Dienstverband: Vast contract

     Sales Management, Channel Management, Partner Management, Huawei.  Sales Management, Channel Management, Partner Management, Huawei. Bekijk het complete CV

  • Creatief, emphatisch en harde werker.

    Laatste update CV: 29-04-2020
    Plaats: Oirlo, Limburg
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Thuiswerk

     Ik ben op zoek naar uitdaging. Ik werk graag met mensen, ben ondernemend, sociaal vaardig en een harde werker. Ik werk graag met kinderen en volwassenen. Interactie met mensen trekt mij erg aan. Kernwoorden die bij mij passen: empathisch, flexibel, gedreven, doorzetter, creatief. Bekijk het complete CV

  • Werken voor een werkgever met ambitie

    Laatste update CV: 29-04-2020
    Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Detachering/Interim, Vast contract

     Op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever die ambitie heeft om te groeien en om innoverend te zijn en zo zich te onderscheiden Een ervaren techneut die altijd bereid is om zich zelf verder te ontwikkelen Bekijk het complete CV

  • Op zoek naar leidinggevende functie in de Logistiek

    Laatste update CV: 26-04-2020
    Plaats: Oud ade, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    25 jaar in de Logistiek 15 jaar leidinggevende Betrouwbaar Loyaal Goed met mensen omgaan Goed luisteren Veranderingen doorvoeren Eerlijk Harde beslissingen maken indien noodzakelijk Bekijk het complete CV

  • Senior marketing professional

    Laatste update CV: 26-04-2020
    Plaats: Den haag, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

    Als professioneel marketeer heb ik 15 jaar ervaring op het gebied van marketing en communicatie in zowel de profit als non-profit sector. Op zoek naar een functie binnen de marketing, HR, Recruitment of Evenementen sector Kwaliteiten: doelgericht, resultaatgericht, verantwoordelijk, analytisch, verbaal sterk, sociaal en collegiaal, zelfstandig maar wel een teamspeler, goed in plannen en organiseren. Bekijk het complete CV

  • Enthousiast persoon die graag met kinderen werkt

    Laatste update CV: 26-04-2020
    Plaats: Veldhoven, Noord-Brabant
    Werkniveau: MBO
    Dienstverband: Vast contract

    Ik ben een sociaal en zorgzaam persoon, met liters geduld en creativiteit en veel affiniteit met jonge kinderen. Daarnaast heb ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan ik de rust bewaren in stressvolle situaties. Verder ben ik positief ingesteld, ga ik uitdagingen niet uit de weg en werk ik bij voorkeur in een open werksfeer. Bekijk het complete CV

  • Vriendelijke, klantgerichte, flexibele en creatieve vrouw zoekt idem werkgever

    Laatste update CV: 25-04-2020
    Plaats: Rotterdam, Zuid-Holland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Leer-werk overeenkomst

     Als audicien ben ik mensgericht adviseur om communicatie mogelijk te maken voor slechthorenden. Hierbij ben ik secuur in mijn activiteiten als bijvoorbeeld hoormetingen, inregelen apparatuur, advisering producten en communicatie naar zowel klant als medisch specialist. Ondanks de huidige gerichte werkzaamheden op gehoor, ben ik leergierig en open voor nieuwe werkzaamheden. Hierbij is creativiteit en schoonheid... Bekijk het complete CV

  • Ik houd me graag bezig met het ontwikkelen van mensen, dingen en mezelf.

    Laatste update CV: 23-04-2020
    Plaats: Eindhoven, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Freelance

    Ik ben Manon, een autonome en toegewijde vrouw met ruime ervaring in het onderwijs op diverse vlakken en in verschillende functies. Ik houd me graag bezig met het ontwikkelen van mensen, dingen en mezelf. Dit doe ik het liefst op een creatieve wijze, met een vleugje humor en met als doel anderen, maar ook mezelf, in hun kracht te zetten. Bekijk het complete CV

  • Project Manager Duurzaamheid en Ontwikkeling

    Laatste update CV: 23-04-2020
    Plaats: Urk, Flevoland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Thuiswerk

     De laatste jaren steeds meer projectmatig voor diverse opdrachtgevers gewerkt aan verduurzaming projecten in de EU en daarbuiten en met name in Azië en Zuid Amerika. Veel diversiteit in de projecten van certificeringen, milieu en food verwerking en veiligheid op de werkvloer. Motivatie waarom ik denk in aanmerking te komen; • Stevige persoonlijkheid met teamspirit, markt en resultaat gericht.... Bekijk het complete CV

  • Productieplanner grafisch bedrijf. Op zoek naar een nieuwe uitdaging.

    Laatste update CV: 21-04-2020
    Plaats: Groningen, Groningen
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract, Bijbaan

    Productie/personeelsplanner, assistent productiemanager met ruime ervaring binnen de grafische industrie. Ook ben ik een aantal jaren afdelingshoofd geweest van de afdeling pre-press. Ik ben op zoek naar een soorgelijke functie bij een productie bedrijf in of rondom Groningen. Bekijk het complete CV

  • Team Lead in Telecom network Plan and Design with experience in HFC,Fiber etc.,

    Laatste update CV: 15-04-2020
    Plaats: Buitenland, Buitenland
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Vast contract

     I am writing to express my keen interest in your vacancy for Telecom Project Engineer which was recently advertised. A confident and reliable professional, seeking for a better platform in the field of Telecommunication with a leading & repute organization. Desires to be the one that would make the best use of my existing skills and assist in enhance my personal and professional development. I have... Bekijk het complete CV

  • Ervaren gepassioneerde professional

    Laatste update CV: 14-04-2020
    Plaats: Helmond, Noord-Brabant
    Werkniveau: HBO
    Dienstverband: Freelance, Tijdelijk contract, Detachering/Interim, Vast contract

    Ik ben een toegewijde en zelfstandige professional met name in Sales & Event Management. Mijn ervaring en kennis, opgedaan gedurende mijn carrière, kan ik volledig en ongeremd inzetten! Gewend om veelvuldig te reizen. Werken vanuit kantoor, huis of buitenland is een prima invulling. Door mijn opgedane ervaringen ben ik ook erg goed (flexibel) inzetbaar als Manager/Coach van een team. Waarbij ik ook mijn... Bekijk het complete CV

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank