Hotel Front Office Manager - Amsterdam centrum

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bring at Work
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 23-08-2022
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij een ervaren Hotel receptionist en zit het leiding geven in jou, ben jij de Hospitality professional in hart en nieren en wil je een nieuwe werkomgeving waar jouw werkgeluk centraal staat? Dan ben jij de Front Office Manager die wij zoeken.

Wij zijn voor de locatie in hartje centrum van Amsterdam, voor een professionele en internationale hotelketen met 4 en 5 sterren per direct opzoek naar een Front Office Manager.

Bij binnenkomst ben jij als Front Office Manager de eerste indruk voor de gasten en dus hét visitekaartje van het hotel. Je zorgt ervoor dat de gasten hartelijk verwelkomt worden.

Het runnen en aansturen van shifts gaat jou gemakkelijk af en je vindt het leuk om de receptionisten en stagiairs naar een hoger niveau te tillen. Om te weten wat er van de Front Office wordt verwacht woon je operationele vergaderingen bij en zorg je voor de communicatie tussen de Front Office en de andere afdelingen.

Daarnaast ben je goed in het signaleren van commerciële kansen en weet je actie te ondernemen waar up-selling mogelijk is.

Je werkt in wisseldiensten zowel de ochtend, avond of nachtshift, waarbij elke shift diverse extra werkzaamheden kent. In de ochtend communiceer je veel met housekeeping over de in en uit te checken kamers, waar je bij de nachtdienst zorgt voor rust en veiligheid in het hotel.

Je bent administratief goed onderlegt en zorgt bij uitchecken voor een zorgvuldige afrekening van de eindrekening en dat de gasten met een lach en onvergetelijke indruk het hotel verlaten.

Gestelde eisen

 • Je bent in het bezit van een hotel management of vergelijkbare diploma;
 • Je hebt een professionele en stralende uitstraling; 
 • Je hebt een natuurlijke interesse in andere mensen en culturen; 
 • Je bent een people- person en geniet er van om met mensen te werken;
 • Je spreekt naast Nederlands ook Engels. Het spreken van andere talen is mooi meegenomen; 
 • Je voelt je thuis in een team en ben je flexibel qua werktijden;


Aanbod
 • Een goed salaris in schaal 7-9 van de horeca-cao met een salaris tussen de €2.480 - €3.789 bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband van een werkweek van 38 uur;
 • Je wordt ingedeeld n.a.v. je werkervaring en krijgt hiernaast reiskostenvergoeding;
 • Eindejaarsuitkering van minstens 50% van een maandsalaris;
 • Blijf fit met ons Bedrijfsfitness plan;
 • Wereldwijd overnachten in de hotels van onze keten voor €36,- of €72,- euro per nacht;
 • 30% korting als medewerker bij de andere hotels, mogelijkheid voor korting naar andere landen;
 • De mogelijkheid om direct in dienst te komen;
 • Mogelijkheden voor korte cursussen en langere opleidingen binnen het bedrijf.

Uren

36uur

Informatie over Bring at Work

Deze hotelketen heeft meerdere Hotels in Nederland, bijvoorbeeld Schiphol, Zaandam of het centrum van Amsterdam. Dit hotel ligt in hartje Amsterdam, waar geen dag het zelfde is en geliefd is onder toeristen van over de hele wereld. Bij deze hotelketen investeren ze graag in jouw ontwikkeling en zo kan je dan ook diverse kwaliteitstrainingen volgen.

Bring at Work
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Assistent Hotel Manager - Kleinschalig Hotel

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  De Assistent Hotel Manager is verantwoordelijk voor zowel de front- als backoffice activiteiten van het hotel. Naast de dagelijkse operatie draag je bij aan de winstgevendheid van het hotel en bewaak je de verschillende procedures en processen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:Het verder positioneren van het hotel in de regio;Waarborgen van bestaande processen en procedures;Jij zorgt er met het team voor dat het de gasten aan niks ontbreekt;Optimaliseren van...

  Independent Recruiters
 • Chef Kok Hotel

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Chef Kok ben je natuurlijk de eindverantwoordelijke voor de keuken:Leidinggeven aan alle medewerkers in de keuken inclusief de spoelkeuken;Opstellen van werkroosters, regelen van voldoende bezetting;Mede selecteren van nieuwe werknemers; trainen, opleiden en het samenstellen van een creatief/kwalitatief team;Uitvoeringskwaliteit waarborgen voor alles op het gebied van Food en Beverage;Onderdeel van het Management Team. De Chef weet van aanpakken en heeft ervaring met het coachen van het...

  Independent Recruiters
 • Rooms Division Manager - Soon to be General Manager

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Rooms Division Manager geef je leiding aan het front office team, de housekeeping (extern), guest relations en het security team. Je bent het directe aanspreekpunt van de front of house afdeling, je bent verantwoordelijk voor de juiste afhandeling van uiteenlopende werkzaamheden en je motiveert, stimuleert en coördineert het team. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor;het geven van instructies en feedback aan medewerkers;het werven en selecteren van nieuwe medewerkers;het geven van...

  Independent Recruiters
 • Sales Manager - Events Associations

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Sales Manager maak je onderdeel uit van de commerciële afdeling en rapporteer je direct aan de Commercieel Manager. Door jouw oog voor kansen en hunters mentaliteit, draag jij bij aan het succes van deze internationale evenementen locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:Het voeren van gesprekken op verschillende niveau's en onderhouden van relaties in de associatie markt;Werven van nieuwe relaties;Sluiten van contracten;Overdragen van de gemaakte afspraken met klant en leverancier...

  Independent Recruiters
 • Front Office Manager - Strandhotel

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Front Office Manager ben jij verantwoordelijk voor:Leiding geven aan het Front Office team;Opstellen van personeelsroosters; Selectie- en verzuimgesprekken;Beoordelen, stimuleren en coachen van medewerkers in hun ontwikkeling;Coördineren en regelen van de uitvoering van de werkzaamheden binnen de FO;Onderzoeken, rapporteren en verwerken van vragen, klachten en opmerkingen;Toezien op de correcte omgang met gasten;Signaleren van en doen van voorstellen van mogelijke verbeteringen binnen de...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank