Docent Recht

Baan gegevens

 • Bedrijf: Randstad
 • Plaats: Doetinchem
 • Plaatsingsdatum: Eergisteren
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Is jouw wetskennis up-to-date? En ben jij vanaf 1 november 3 dagen beschikbaar? Dan kom ik graag in contact met jou. Voor een MBO instelling in Doetinchem zoek ik een docent recht.

In verband met zwangerschapsverlof zoek ik een docent recht. Het betreft een tijdelijke functie vanaf 1 november 2020 t/m 1 maart 2021. In deze functie geef je les aan de studenten van de opleiding juridische dienstverlening (MBO-4). Je werkt samen met het team docenten van de opleiding jurdische dienstverlening. Samen met 2 andere docenten recht ben jij verantwoordelijk voor het geven van rechtskennis. De vakken die jij gaat verzorgen zijn: inleiding in het recht, vermogensrecht en burgerlijk procesrecht.

Prettig om te weten is dat er actueel lesmateriaal beschikbaar is zodat jij dit niet hoeft te maken. Zo blijft er meer tijd over om te focussen op het lesgeven. Het rooster wordt in overleg met jou gemaakt.

Wat wij vragen:

 • Ervaring met lesgeven, het liefst binnen het MBO en zowel online als offline
 • Goede wetskennis en praktijkervaring
 • Bevoegdheid docent recht is een pré

Wat wij bieden:

 • Een tijdelijke baan voor 3 dagen van 1 november 2020 tot 21 maart 2021
 • Een salaris in schaal LB conform cao MBO (variërend van €2.914 tot €4.359)
 • Reiskostenvergoeding van €0,15 per kilometer conform cao MBO
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% conform cao MBO
 • Mogelijkheid om trainingen te volgen via Goodhabitz

Spreekt bovenstaand je aan? Dan ben jij de docent recht waar ik naar zoek. Je kunt solliciteren t/m 23 september 2020 via onderstaande button. Heb je vragen of bel je liever eerst? Aarzel niet en neem vooral contact met me op.

 

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Uren

24

Salaris

4359

Meer informatie

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Informatie over Randstad

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is......
Lees meer over Randstad

Randstad
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Docent Economie

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  'Price is what you pay, value is what you get'. Als Docent Economie neem je jouw leerlingen mee in de wereld van hoog- en laagconjunctuur, bruto of netto, cijfers en geldstromen. Je laat de leerlingen kennismaken met economische processen die zij mogelijk zelf in het dagelijks leven tegenkomen. Actuele gebeurtenissen over schaarste, crisis, waarde en schulden komen aan bod in jouw lessen. Door jouw brede kennis en kunde weet je zowel aansluiting te vinden bij eerste- als tweedegraads...

  Stad Vacaturebank
 • Docent Economie

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als docent Economie neem jij jouw leerlingen mee in een wereld vol cijfers en geld. Jij als docent Economie laat ze zien hoe belangrijk economische processen zijn in het dagelijkse leven en laat ze inzien dat economie altijd en overal is. Jij zorgt ervoor dat economie tot leven komt omdat jouw lessen aansluiten bij de beleveniswereld van jouw leerlingen. Kortom: jij enthousiasmeert en leert leerlingen over jouw mooie vak!

  Stad Vacaturebank
 • Docent Natuurkunde

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ben jij docent Natuurkunde en gaat jouw hart sneller kloppen als je praat over krachten, beweging en energie? Wil jij niets liever dan jouw kennis delen met leerlingen? Dan zoeken wij jou als docent Natuurkunde! 

  Stad Vacaturebank
 • Leerkracht schooljaar 2020-2021

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ding-dong! Het nieuwe schooljaar belt aan!Daar staat die met een brede smile voor de deur, schooljaar 2020-2021. Is het alweer zover? Ja zeker! Ondanks dat we nu in een gekke tijd leven tikt de klok namelijk vrolijk verder.Een nieuw schooljaar is soms juist hét moment om het allemaal over een andere boeg te gooien en te wisselen van baan. Maar wat ga je dan doen? Dat is vaak de grote vraag.Toch de stap zetten naar het speciaal onderwijs? Of juist kiezen voor een ander type speciaal onderwijs...

  Stad Vacaturebank
 • Docent Maatschappijwetenschappen

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Jij bent een gemotiveerde docent Maatschappijwetenschappen die de verdieping opzoek van thema's die tijdens het vak Maatschappijleer in de basis worden behandeld. Onderwerpen als ontwikkelingssamenwerking, massamedia en criminaliteit diep jij verder uit door interessante lessen met aansluiting op de actualiteit. Daarnaast besteed je aandacht aan allerlei onderzoeksvaardigheden, zoals het houden van een diepte-interview of het verwerken van een enquête. De onderwerpen in de leerlijn liggen...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank