Projectleider Bouw

Baan gegevens

 • Bedrijf: Randstad
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-09-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Bouwkundig Projectleider Planmatig Onderhoud / Renovaties
Ben je een ervaren werkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Heb je passie voor meerjarig (planmatig) onderhoud en renovaties? Deze multidisciplinaire bouwer biedt de uitdaging als projectleider planmatig onderhoud binnen een gezellig informeel team met volop doorgroeimogelijkheden voor je persoonlijke loopbaan. Klink dit interessant? Lees dan gauw verder!

Deze bouwer is gevestigd in Amsterdam Noord en werkt met zo’n 75 collega’s. Met een professionele aanpak groeit de klantportefeuille en zijn zij op zoek naar een projectleider met kennis en ervaring in planmatig onderhoud, mutaties en renovaties.

Wat ga je doen als bouwkundig projectleider?
Als projectleider beheer je je eigen klantportefeuille in de regio Amsterdam - Utrecht, neem je bouwprojecten zelfstandig aan, adviseert de klant over het bouwproject en zie jij kansen om het project uit te bouwen in een meerjarigonderhoudsplan (MJOP). Je blijft betrokken tot en met de oplevering en nazorg, stelt een werkproces samen en rolt dit uit binnen de diverse klantteams. Je hebt dagelijks overleg met de werkvoorbereiding, calculatie, inkoop en de uitvoerder.

Wat zijn de functie-eisen voor een bouwkundig projectleider?

 • Je bent in het bezit van een HBO-diploma met een bouwkundige richting;
 • Je hebt minimaal 4-6 jaar werkervaring als bouwkundig werkvoorbereider of projectleider;
 • Je hebt passie voor planmatig onderhoud en renovaties;
 • Je bent in het bezit van VCA VOL;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent klantgericht.

 

Wat bieden wij voor de functie van bouwkundig projectleider?

 • Een salaris tussen €3500 en €4350 bruto per maand (afhankelijk van werkervaring en diploma);
 • Een rechtstreeks dienstverband bij deze bouwer;
 • Vakantiedagen, ATV/ADV, pensioenopbouw en onkostenvergoeding conform de Bouw cao (UTA);
 • Een laptop en auto van de zaak;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen deze bouwer.

Interesse in de baan van bouwkundig projectleider?
Reageer dan via de solliciteer-knop met een actueel CV en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Elisa Buitelaar op 0610341474. Hopelijk spreken wij je snel!

Randstad Bouw afdeling Kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Uren

40

Salaris

4350

Meer informatie

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Informatie over Randstad

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is......
Lees meer over Randstad

Randstad
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Juridisch medewerker, Dienst Terugkeer en Vertrek

  Gisteren geplaatst door Randstad

  Ben je op zoek naar een verantwoordelijke baan, waarbij geen dag hetzelfde is? Ben je communicatief zeer vaardig, maatschappelijk betrokken en heb je een HBO-diploma? Wellicht is een baan als Regievoerder bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid dan precies wat je zoekt!In de regio Limburg is er in de flexpool van de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) plek voor 2 Regievoerders. Je start zsm tot in ieder geval het einde van dit jaar, maar met nadrukkelijk de kans op verlenging tot...

  Randstad
 • Supervisor

  Gisteren geplaatst door Randstad

  SupervisorVoor onze logistieke opdrachtgever in Venlo zijn we op zoek naar een Supervisor. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een teamleider en 10 logistieke medewerkers. Interesse? Lees dan snel verder!Hoe ziet je rol eruit?In de rol als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het monitoren en optimaliseren van de productiviteit. Je draagt zorg voor het functioneren van de afdeling Je draagt bij aan de beleidsvorming op de site Je zorgt voor een optimale communicatie...

  Randstad
 • Swedish Customer Care employee

  Gisteren geplaatst door Randstad

  Swedish Customer Service Representative at albelli!Are you a Customer Care expert with the ambition to provide first class service to our customers, or do you want to become one? Join our international Customer Service team and help our customers turn moments into long lasting memories!Job description or purposeThe Customer Care department is one of the most important departments within albelli. The place where we provide 5 days a week service to our customers and where we are committed to...

  Randstad
 • Bouwkundig Tekenaar Agrarische Sector

  Gisteren geplaatst door Maandag® Arnhem

  Als bouwkundig tekenaar ontzorg je ondernemers met bedrijfsontwikkeling in met name de Food & Agri keten. Je ontwerpt samen met collega's (agrarische) bedrijfsgebouwen, woningen en landschapsplannen voor onze opdrachtgevers. Ook werk je de milieu- en bouwkundige tekeningen uit. Daarnaast verzorg je het digitaal indienen van de (bouwkundige) aanvragen en draag je zorg voor de coördinatie en het beheer van de vergunningprocedures.

  Stad Vacaturebank
 • Projectleider Omgevingswet

  Gisteren geplaatst door Maandag® Arnhem

  Jij bent de aanpakker die wél zorgt tot een juiste totstandkoming van de nieuwe Omgevingswet!Ondanks het uitstellen van de nieuwe Omgevingswet moeten alle huidige wet- en regelgeving rond de ruimtelijke ordening en leefomgeving vervangen worden en daar hebben wij een Projectleider Omgevingswet voor nodig. Omdat de tijd dringt hebben gemeenten de komende tijd genoeg te doen om de Omgevingswet op tijd te implementeren. Als projectleider Omgevingswet heb je om deze reden een drukke agenda en ben...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank