Partner specialist (call/mail)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Randstad
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 21-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wil jij je verdiepen in de wereld van e-commerce en ondernemerschap bij bol.com? Wil jij werken in een leuk en gezellig team waarin jij je kan ontwikkelen? Als partner specialist ben jij de link tussen verkoper, koper en webshop. Jij zorgt ervoor dat deze driehoeksverhouding stabiel blijft. Je ondersteunt 32-40 uur per week ondernemers per telefoon en/of mail met hun verkoop via de webwinkel.

Wat ga je doen als partner specialist?

Als partner specialist ben jij het aanspreekpunt voor ondernemers die producten verkopen via bol.com. Jij helpt hen met alle vragen rondom het verkopen van de producten via bol.com, zoals accountgegevens, productplaatsing, storingen, facturatie en de retourzending van artikelen. Geen case is hetzelfde, lekker afwisselend!

Service en snelheid staan hoog in het vaandel bij zowel bol.com als haar verkopers. Samen met jouw team help jij elke verkoper snel en zorgvuldig door het geven van het juiste advies. Dit doe je per telefoon en/of mail. Dankzij jouw enthousiasme en creativiteit heb jij als partner specialist op elke vraag een antwoord en daar houdt je werk niet op! Zo help je de verkoper met klantvragen, een pakket traceren of advies geven over verkoopstrategieën. Dit alles wissel je af met een potje fifa.

What’s in it for you?

Training en ontwikkelmogelijkheden, simpel. Wanneer je start als partner specialist hoef je uiteraard nog geen specialist te zijn. Jouw ontwikkeling staat centraal. Je start direct met training on the job, waarin je alles leert over de bedrijfscultuur, werkprocessen en dienstverlening van bol.com.

Het 1ste half jaar ontwikkel jij je op je eigen tempo. Je krijgt op regelmatig persoonlijke feedback om je skills te verbeteren. Tegelijk krijg je wel direct veel verantwoordelijkheid: je werkt zelfstandig en lost jouw eigen klantcases op. Het 2de half jaar ontwikkel jij je, begeleidt door een teamcoach en jouw teamleider, door in wat jij écht leuk en belangrijk vindt in jouw werk.

Het 2de jaar staat volledig in het teken van jouw ontwikkeling. Je krijgt de mogelijkheid projecten op te pakken of mee te kijken op andere afdelingen, afgestemd op jouw voorkeuren. Of het nu gaat om content management of logistiek, jij krijgt de ruimte je hierin te verdiepen. Voor bol.com staat jouw ontplooiing namelijk centraal. Ontwikkel jij, ontwikkelt bol.com!

Wat vragen wij:

 • HBO werk- en denkniveau
 • 32 of 40 uur per week beschikbaar
 • Ervaring in klantenservice of een servicegerichte rol is een pré
 • Iemand die zichzelf wil ontwikkelen
 • Oplossingsgerichtheid, doorzettingsvermogen en het vermogen op verschillende niveau’s te kunnen communiceren

Wat bieden wij:

 • Een toffe job als partner specialist bij bol.com
 • Volop ontwikkelmogelijkheden
 • Training on the job
 • Begeleiding en coaching in jouw ontwikkeling
 • Het startsalaris is  €2000,- bruto per maand. Bij goed presteren stijgt het salaris na 3 maanden naar €2050,- en zal het salaris nog hoger worden als je vast in dienst komt bij bol.com of wanneer je natuurlijk een mooie interne stap zet!

De werktijden zijn tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Op de dinsdag en donderdag is de partner service afdeling geopend tot 20.00 uur, jij bent één van deze avonden beschikbaar. Op zaterdag zijn de werktijden van 9.00 uur tot 16.00 uur en dien jij  eens per 6-8 weken beschikbaar te zijn. Beschikbaar zijn betekent niet dat je wordt ingepland.

Meer weten? Neem dan contact op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Uren

32

Salaris

2000

Meer informatie

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

Informatie over Randstad

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is......
Lees meer over Randstad

Randstad
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Assistent Filiaalmanager Bouwmarkt

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een bouwmarkten organisatie ben ik opzoek naar een Assistent Filiaalmanager die samen met de Bouwmarktmanager het management team vormt van jullie filiaal. Ben jij die leidinggevende die zijn team naar "the next level" brengt en heb jij ambitie om het beste filiaal van Nederland te worden? Solliciteer dan snel! Deze organisatie helpt woonsituaties te verbeteren met adviezen, tips, ideeën en inspiratie en zo zal jij hier een deel van uitmaken. In deze organisatie kan jij je leidinggevende...

  Independent Recruiters
 • Assistent Store Manager - Food, Lifestyle & Concept

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Assistent Store Manager - Food, Lifestyle & Concept gezocht. Dit concept is een combinatie van food en retail. Qua food kun je denken aan luxe patisserie en qua retail vind je hier bestsellers van de afdeling koken tafelen en woonaccessoires. Als Assistent Store Manager ben je mede verantwoordelijk voor de medewerkers op de afdeling. Jij staat als leidinggevende in deze mooie, high-end omgeving en leidt het team op het gebied van service en kwaliteit. Vervolgens train je het team op...

  Independent Recruiters
 • Financieel adviseur ABN AMRO

  Toegevoegd op 26-03-2020 door Randstad

  In een razend tempo is de functie Financieel Adviseur bij ABN AMRO bankkantoren de afgelopen jaren veranderd. Wat is gebleven is de dienstverlening op maat en de persoonlijke benadering daarbij.Ben jij enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen alsde klant faciliteren in plaats van regisseren; beeldbankieren in plaats van de klant uitnodigen om naar het bankfiliaal te komen; zelforganiserende teams in plaats van hiërarchisch aangestuurd worden.Dan ben jij op je plek als fulltime Financieel...

  Randstad
 • Partner specialist (call/mail)

  Toegevoegd op 26-03-2020 door Randstad

  Wil jij je verdiepen in de wereld van e-commerce en ondernemerschap bij bol.com? Wil jij werken in een leuk en gezellig team waarin jij je kan ontwikkelen? Als partner specialist ben jij de link tussen verkoper, koper en webshop. Jij zorgt ervoor dat deze driehoeksverhouding stabiel blijft. Je ondersteunt 32-40 uur per week ondernemers per telefoon en/of mail met hun verkoop via de webwinkel.Wat ga je doen als partner specialist?Als partner specialist ben jij het aanspreekpunt voor...

  Randstad
 • Consultant

  Toegevoegd op 26-03-2020 door Office

  Heb jij ervaring opgedaan in een commerciële functie of in de arbeidsbemiddeling? Bij VNOM zoeken wij een adviseur die zichzelf wil ontwikkelen tot expert van jouw vakgebied. Wat ga je precies doen in de rol van Consultant?Op- en uitbouwen van langdurige relaties met bestaande en nieuwe klanten;Wensen en behoeften analyseren van opdrachtgevers en kandidaten;Benaderen van kandidaten om de juiste match te maken met jouw vacatures;Nieuwe en bestaande klanten bezoeken;Onderhandelen over scherpe...

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank