Hartfunctielaborant

Baan gegevens

 • Bedrijf: St. Jansdal
 • Plaats: Harderwijk
 • Plaatsingsdatum: 13-08-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen bij ons?
Als hartfunctielaborant in ons ziekenhuis werk je zelfstandig alle voorkomende hartfunctie onderzoeken uit met behulp van hoog ontwikkelde elektronische apparatuur. Je interpreteert zelfstandig deze onderzoeken en rapporteert over jouw bevindingen richting cardiologen. Je hebt daarbij een onderscheidende persoonlijke en vooral zeer patiëntgerichte aanpak. Als hartfunctielaborant heb je nauw contact met specialisten zowel over diagnostiek als assisterend.
Gezien de ontwikkelingen binnen de afdeling zal de nadruk komen te liggen op de hartfunctieonderzoeken zoals:

 • CAG;
 • echo onderzoeken;
 • ergometrie;
 • holter;
 • pacemakertechniek.
Je zorgt als hartfunctielaborant voor een adequate en up to date digitale verslaglegging in Epic (ons EPD). Natuurlijk zie je erop toe dat de uitvoering van werkzaamheden voldoet aan de gestelde eisen ten aanzien van kwaliteit, kwantiteit en patiënttevredenheid. In jouw rol vergeet je uiteraard niet om toezicht te houden op het goed gebruiken en onderhouden van apparatuur, instrumentaria en materialen. Tot slot lever je als hartfunctielaborant een actieve bijdrage aan het vertalen van de ontwikkelingen binnen dit dynamische vakgebied naar onze organisatie en dienstverlening.

Hoeveel uur kom je bij ons werken?
De functie van hartfunctielaborant wordt voor 36 uur per week ingevuld, verdeeld over 4 werkdagen (9-urige werkdag). Mocht je minder uren willen werken dan is dit zeker bespreekbaar. Flexibiliteit is heel belangrijk binnen ons ziekenhuis, zo ook voor deze functie.

Waar kom je te werken?
De secties hartfunctie, KNF, longfunctie en het vaatlaboratorium vormen gezamenlijk de functieafdeling. Dit vormt samen met radiologie het hart van de diagnostiek. Wij zijn een ondersteunde afdeling voor de specialisten. Hier werken op dit moment 25 medewerkers en de afdeling is groeiende naar zo'n 40 tot 45 medewerkers door de uitbreiding op onze nieuwe werklocatie Lelystad Ziekenhuis St Jansdal is toonaangevend op het gebied van kennis en innovatie. Wij zijn ambitieus, innovatief- en een patiëntgericht ziekenhuis. Wij hebben de ambitie om een hoog presterende organisatie te zijn.

Vanuit je vakgebied als hartfunctie laborant werk je nauw samen met de vakgroep Cardiologie. Deze bestaat op dit moment uit 5 cardiologen waar nog 4 cardiologen bij komen voor Lelystad.

Continu verbeteren zit in onze cultuur. Om hier invulling aan te geven, lopen op dit moment diverse kleine en grote projecten, waaronder een omvangrijke verbouwing van ons operatiecomplex en onze kliniek. Daarnaast zijn wij een digitaal ziekenhuis en hebben wij onlangs een nieuw EPD (EPIC) in gebruik genomen. Hiervoor hebben wij een prestigieuze onderscheiding ontvangen. Ons ziekenhuis sluit zich hiermee aan bij een selecte groep van zes ziekenhuizen in Nederland die de één na hoogste fase van IT-volwassenheid heeft bereikt.

Werken in deze dynamische omgeving vraagt veel van onze toekomstige medewerkers; je vindt het dan ook een uitdaging om in een dergelijke dynamische omgeving actief jouw steentje bij te dragen.

Ziekenhuis St Jansdal is gelegen nabij het centrum van Harderwijk en Lelystad en is op beide locaties uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
In deze functie zal je op beide locaties werkzaam zijn, waarbij naar verwachting de meeste aanwezigheid in Lelystad gevraagd zal worden.

Gestelde eisen

Welke arbeidsvoorwaarden kun je verwachten?
Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je krijgt als hartfunctielaborant een jaarcontract met - bij goed functioneren en ongewijzigde (organisatorische) omstandigheden - uitzicht op verlenging of omzetting van het contract naar onbepaalde tijd.

Het salaris van een hartfunctielaborant is conform CAO Ziekenhuizen. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Binnen ons ziekenhuis kun je jezelf op professioneel gebied continu blijven ontwikkelen. Zo bieden wij verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden aan.

Wij verwachten dat je de waarden zoals die door het St Jansdal zijn verwoord in de Notitie identiteit respecteert.

Wat breng je mee om succesvol te zijn?
Om voor de leuke en dynamische functie van hartfunctielaborant in aanmerking te komen, beschik je over:

één of meerdere specialisaties van de opleiding tot hartfunctielaborant LOI; retrograde erkenning;
een bachelor Medische Hulpverlening (BMH) met afstudeerrichting cardiodiagnostiek.
Binnen ons team passen hartfunctielaboranten die graag zelfstandig werken, flexibel in hun doen en laten zijn, een positieve instelling hebben en bovenal enthousiast en bevlogen zijn. Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en werk je graag samen met het team aan het realiseren van de afdelingsdoelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en patiënttevredenheid.

Uren

De functie van hartfunctielaborant wordt voor 36 uur per week ingevuld, verdeeld over 4 werkdagen (9-urige werkdag). Mocht je minder uren willen werken dan is dit zeker bespreekbaar. Flexibiliteit is heel belangrijk binnen ons ziekenhuis, zo ook voor deze

Salaris

Het salaris van een hartfunctielaborant is conform CAO Ziekenhuizen. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring. Daarnaast kennen wij een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %.

Meer informatie

Je kunt via onderstaande sollicitatieknop solliciteren. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan: Willeke Brands.

Het uitvragen van referenties maakt deel uit van de procedure.

Belangrijk om te weten:

 • je kunt solliciteren zolang de vacature open staat;
 • er kunnen omstandigheden ontstaan waardoor wij de vacature eerder kunnen sluiten, wacht niet met solliciteren maar reageer direct;
 • graag ontvangen wij jouw cv en motivatiebrief in PDF voorzien van de inhoud van het document, je eigen naam en de vacaturenaam (bijvoorbeeld CV Jolanda Janssen hartfunctielaborant.pdf);
 • interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • de vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website, bewaar de vacature door deze (en niet de link) naar je zelf te mailen;
 • indien je op een eerder moment bij ons hebt gesolliciteerd, dan heb je inloggegevens ontvangen voor een account op werkenbijstjansdal.nl. Wij verzoeken je om via dit account te solliciteren op deze vacature. Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, klik dan hier om een nieuw wachtwoord op te vragen.

Informatie over St. Jansdal

Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en Oostelijk Flevoland. Zorgen voor elkaar staat bij ons voorop! Mensen werken graag bij ons omdat ons ziekenhuis laagdrempelig is en een zeer informele sfeer kent. St Jansdal is gelegen nabij het......
Lees meer over St. Jansdal

St. Jansdal
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Psycholoog cliënten verstandelijke beperking Assen

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature Psycholoog – cliënten met een licht verstandelijke beperking – (omgeving Assen)Ben jij minimaal basispsycholoog en heb jij aantoonbare werkervaring met cliënten met een LVB indicatie? En wil jij graag werken op het snijvlak van gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie? Dan is deze baan wellicht iets voor jou.Wij zoeken voor onze opdrachtgever een psycholoog/gedragsdeskundige die al de nodige werkervaring heeft met complexe doelgroepen en die op dit gebied wil...

  TMI
 • MBB’er Protonentherapie regio Delft

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature MBB’er Protonentherapie regio DelftBen jij als MBB’er op zoek naar een nieuwe uitdaging? En werk je graag in een klein team, waarbij je naast de zorg voor de patiënt een bijdrage kan leveren aan de waardebepaling van protonentherapie? Dan hebben we een interessante vacature voor je. Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week, waarbij je komt te werken op basis van detachering. Dit betekent dat we je zeer goede voorwaarden kunnen bieden! Interesse? Reageer vandaag...

  TMI
 • KNF/Vaatlaborant in Stadskanaal (24 – 36u p/w)

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature KNF/Vaatlaborant in StadskanaalBen jij een vaatlaborant en wil je jou graag specialiseren tot KNF-laborant? Of ben je vasculair diagnostisch laborant? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! De functie is voor 24 tot 36 uur per week. De duur van de opdracht is voor een langere periode. Je komt te werken via TMI op basis van detachering, waarbij wij jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden. Ook is het mogelijk om op basis van zzp aan de slag te...

  TMI
 • Fysiotherapeut in Zwitserland – min. één jaar

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature Fysiotherapeut ZwitserlandVoor diverse praktijken in Zwitserland zijn wij op zoek naar gediplomeerd fysiotherapeuten die ervaring hebben met het zelfstandig draaien van consulten. Het betreft een fulltime functie met zeer goede arbeidsvoorwaarden! De startdatum is in overleg en afhankelijk van de tijd die je nodig hebt om op het benodigde niveau Duits te komen. Heb je interesse en ontvang je graag vrijblijvend meer informatie? Dan zien we je reactie op deze vacature graag...

  TMI
 • CSA Medewerker in Amsterdam (24 – 36u p/w)

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature CSA Medewerker in Amsterdam Voor een ziekenhuis in Amsterdam zijn wij op zoek naar een CSA Medewerker die zichzelf wil ontplooien, verdiepen en verbreden. De functie is voor 24 tot 36 uur per week. Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. Ook is het mogelijk om op basis van detachering aan de slag te gaan, waarbij een leaseauto tot de mogelijkheden behoort.FunctieomschrijvingAls CSA Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het reinigen, desinfecteren en steriliseren van de...

  TMI

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank