Teamleider Elektro Marine

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 30-06-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Werk jij straks aan de meest moderne en innovatieve superjachten? Als teamleider elektro marine heb jij de kans om samen met een team de nieuwste systemen aan boord te installeren.

Jij, als Teamleider, bouwt mee aan één specifiek jacht. De bouwtijd varieert, maar denk aan 1,5 tot 3 jaar afbouwtijd. Een veelzijdige en uitdagende baan in de regio Sassenheim!

Onze opdrachtgever heeft werkplekken door heel Nederland maar ook in Frankrijk, Spanje en USA.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het coördineren van de werkzaamheden en het aansturen, begeleiden en ontwikkelen van je team. Ook werk je mee aan de inbedrijfstelling van meer dan 160 verschillende systemen die aan boord worden geïnstalleerd. Gemiddeld bouwen ze aan ongeveer 15 gloednieuwe jachten op verschillende werven in Nederland.

Als het jacht klaar is om te water te worden gelaten, ligt het volgende project al te wachten, dat misschien nog groter, moderner en luxer is. Aangezien de jachten op diverse locaties liggen, is de kans aanwezig dat je weleens naar een andere werf gaat. Dat is gelijk een mooie kans om je creativiteit en nieuwsgierigheid te stimuleren door een "kijkje in andermans keuken" te bieden.

Samen met afdeling Engineering stel je de eigen systemen in bedrijf. Je test vervolgens zelf of alles goed werkt en lost eventuele fouten op. De overige systemen worden vaak inbedrijf gesteld door de leveranciers. Toch ben je vaak betrokken om deze partijen te ondersteunen tijdens de inbedrijfstelling.

Als Teamleider Elektro Marine ben jij in het bezit van het volgende:

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek of een gelijkwaardig diploma;
 • Je kan technische tekeningen en schema's lezen (Autocad en E-plan);
 • Je hebt meerdere jaren ervaring als leidinggevende over een groep elektromonteurs;
 • Je toont initiatief en hebt briljante creatieve oplossingen;
 • Je vindt het leuk om op de hoogte te zijn van de nieuwste technische/ maritieme ontwikkelingen;
 • Je bent stressbestendig want we hebben te maken met opleveringsmomenten. Ondanks deze deadlines zorg jij voor een goede sfeer aan boord.

Jouw salaris hangt af van opleiding en relevante werkervaring maar ligt tussen de €3000 en €4000 bruto per maand. Daarnaast zjin er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, vakantiegeld en 38 vrije dagen bij een fulltime contract. Ook zijn er mogelijkheiden om intern verder te leren in de eigen Academy.

Gestelde eisen

Je hebt een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek of een gelijkwaardig diploma; Je kan technische tekeningen en schema's lezen (Autocad en E-plan);

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €3700 per maand

Informatie over Independent Engineering

Gemiddeld bouwt onze opdrachtgever aan ongeveer 15 gloednieuwe jachten op verschillende werven in Nederland. Daarnaast bieden ze service aan jachten die al varen en waar een update of upgrade gewenst is.

Onze opdrachtgever heeft werkplekken door heel Nederland maar ook in Frankrijk, Spanje en USA.

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Commercieel Technische Calculator

  Vandaag geplaatst door ARTO Recruitment

  Met jouw technische kennis van dakbedekking en commerciële inslag weet jij klanten perfect te voorzien van de juiste berekeningen. Je komt te werken op een dynamische afdeling en draagt zorg voor de offertes. Bij het opstellen van calculaties houd je rekening met de behoeftes en wensen van de klant. Je onderhoudt het contact met de opdrachtgevers, en verzorgt de werkopnames en legt alle afspraken vast. Je voorziet de afdeling Bedrijfsvoering van informatie en rapporteert aan de...

  Stad Vacaturebank
 • Senior Projectmanager Civiel

  Vandaag geplaatst door Maandag® Utrecht

  Als Projectmanager Civiel ben jij verantwoordelijk voor de uitwerking van infrastructurele projecten in de openbare ruimte. Jij kan de infrastructurele projecten integraal en met een uitstekend gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke verhoudingen managen. Jouw opdrachtenportefeuille zijn onder andere projecten voor rioolreconstructie, herinrichting van wegen, bouw- en woonrijp maken, onderhoud en aanleg van civiele kunstwerken en cultuurtechnische projecten. Dit kunnen projecten zijn...

  Stad Vacaturebank
 • Technisch werkvoorbereider

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als technisch werkvoorbereider houd jij je bezig met het beginstadium van het offertetraject. Je zult hierdoor nauw samenwerken met de afdeling verkoop en de technische tekenkamer. In eerste instantie zal de afdeling verkoop de klant specifieke wensen in kaart gaan brengen, waarna jij als technisch werkvoorbereider aan de slag mag. Je gaat je dan bezighouden met:Het bepalen van de juiste afmetingen en diktes van de benodigde (buis)materialen. Dit wordt verwerkt op een specificatie waar een...

  Stad Vacaturebank
 • Senior Werkvoorbereider Civiel

  Vandaag geplaatst door Maandag® Alkmaar

  Als Senior Werkvoorbereider Civiel geef jij samen met jouw team de mooie buitenruimte vorm! Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider Civiel. Als Senior Werkvoorbereider Civiel ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van ontwerpen, ontwerpvarianten en civieltechnisch tekeningen. Je beoordeelt de ontwerpen en tekeningen op civieltechnisch aspecten. Daarnaast stel je plannen en/of bestekken (onder andere RAW) op, deze zijn...

  Stad Vacaturebank
 • Projectleider Civiele Techniek

  Vandaag geplaatst door Maandag® Alkmaar

  ‘'Projectleider Civiele Techniek'' = Ondernemend: jij blijft niet stil zitten als er iets moet gebeuren, maar gaat meteen aan de slag!Als Projectleider Civiele Techniek houd jij je bezig met het aansturen van toezicht en directievoering tijdens de civieltechnische projecten. De projecten kunnen verschillen van riolering, groen, wegen tot kunstwerken. Jij bent hierin verantwoordelijk voor de projectleiding, voorbereiding en aanbesteding. Dit doe je samen met andere projectleiders,...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank