Strategisch Inkoper Retail

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 21-05-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Deze groep heeft een duidelijke missie; ze maken leren leuker! Met een mooie groep aan professionals werken ze keihard om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen.

Als organisatie zetten ze zichzelf neer als een kennis- en inspiratiecentrum die zich inzet bij het aanmoedigen en ondersteunen van de kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Een sleutelrol zit je als gegoten in de positie Strategisch Inkoper Retail. Je bent onderdeel van een team professionals waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het samenstellen van een solide, grensverleggende en winstgevende assortiment aan producten en diensten die passen bij de visie en uitstraling van de organisatie. In deze Management functie zorg je voor gesmeerde werkprocessen samen met leveranciers en ketenstakeholders. Van idee tot het leveren van. Tevens werk je actief mee aam het implementeren van de processen en moedig je de organisatie aan mee te gaan in veranderingen binnen de cultuur, zodat nieuwe manieren, ideeën en verbeteringen met elan worden omarmd.

Coachen, motiveren en enthousiasmeren is jouw credo, het kost je geen enkele moeite om mensen voor je te winnen en jouw visie onderbouwen tegenover de buitenwereld is een peulenschil. Je opereert als strateeg maar staat tevens ook sterk in je manier van onderhandelen. Een mooie relatie opbouwen met de strategische partners en leveranciers is tevens onderdeel van jouw verantwoordelijkheid als lid van het MT.

Welke keuze is de juiste voor de klant? Aan jou om dit op een planmatige en innovatieve manier in te vullen.

Nieuwe samenwerkingen aangaan is waar jouw interim hart van gaat stralen. Je bent analytisch sterk, vakinhoudelijk goed, innovatief en creatief in staat om een strategische visie te hebben op assortimentsmanagement, inkoop en supplychain. Dit mag voor je spreken middels je cv.

In het vermogen om met daadkracht jouw ideeën te kunnen presenteren en een gedrevenheid gedeeld met liefde voor nieuwe manieren van werken? Daar komen we graag achter tijdens het eerste gesprek Je brengt dit met je mee;

 • 10+ jaar relevante ervaring waarvan 4 jaar aantoonbaar managementervaring;
 • Uitgebreide expertise als het gaat om inkoop, supplychain en assortiment/productmanagement;
 • Een transparante visie als het gaat om commercie en marketing;
 • Vurige passie en energie als je denkt aan het idee om je vast te bijten in een nieuw project;
 • Een motiverende leider, een heldere en sterk communicerende manager die het team boven zich uit laat stijgen;
 • Relevante ervaring in het werken met multidisciplinaire teams;
 • Affiniteit met IT binnen het onderwijs.

Dit betreft een Interim rol, met het oog daarop ontvangen wij graag jouw recente cv met een indicatie van jouw bruto uurloon.

Gestelde eisen

10+ jaar ervaring, 4+ jaar management

Uren

16-24 hours

Salaris

€00 - €1 per uur

Informatie over Independent Recruiters

Deze groep heeft een duidelijke missie; ze maken leren leuker! Met een mooie groep aan professionals werken ze keihard om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen.Middels denken, meedoen, motiveren en delen zijn zij begaan met de ontwikkeling van ieder kind dat onderdeel is van de groep.

Als organisatie zetten ze zichzelf neer als een kennis- en inspiratiecentrum die zich inzet bij het aanmoedigen en ondersteunen van de kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Projectmedewerker Ruimtelijke Ordening

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Zoek jij een leuke functie in de ruimtelijke ordening en beschik jij al over enige stage-/werkervaring hierbinnen? Reageer dan snel en ga met mij in gesprek!ProjectJe als projectmedewerker ruimtelijke ordening aan de slag bij een grote overheidsorganisatie in Overijssel bij de eenheid Ruimte en Bereikbaarheid. De eenheid Ruimte en Bereikbaarheid is verantwoordelijk voor de duurzame ruimtelijke ontwikkeling van steden en het landelijk gebied. De thema's ruimte, ondergrond, water, wonen en...

  Stad Vacaturebank
 • Consulent Statushouders

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  In de functie van Consulent Statushouders begeleid je statushouders met een bijstandsuitkering naar werk, naar school of maatschappelijke participatie. Dit doe je door de situatie van een statushouder (en eventueel van zijn of haar gezin) in kaart te brengen op meerdere leefgebieden om vanuit daar, in samenspraak met de statushouders, een plan te maken van wat er nodig is om aan het werk te gaan of om een opleiding te volgen. Het liefst duurzaam. Als Consulent Statushouders voer je...

  Stad Vacaturebank
 • Buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA)

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Wij zijn allen op de hoogte omtrent de nieuwe Corona maatregelen die zijn gesteld. Om dit goed te kunnen handhaven hebben wij jou als BOA nodig! In welk domein wil je werkzaam zijn? Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden en maak graag de match tussen jou en de juiste gemeente. Als BOA weet jij in elke situatie goed in te schatten wat er van je wordt gevraagd. Je weet op de juiste manier te handelen bij kleine ergernissen en situaties die zorgen voor overlast. In de functie van BOA...

  Stad Vacaturebank
 • Maak jij de verbinding vanuit de inhoud, waardoor jouw analytisch vermogen de opdrachtgever verder b

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Functie:Samen met jou collega's vorm je een hecht team van woonconsulenten binnen de woningcorporatie. Waar alle vraagstukken langskomen met betrekking tot wonen. Daarbij is de woonconsulent verantwoordelijk voor het maken van passende afspraken met betrekking tot leefbaarheid en de regeling met betrekking tot een afwijkende incasso. Daarbij bewaak je de voortgang van projecten en ben je als woonconsulent het aanspreekpunt voor allerlei woon gerelateerde zaak. Vandaar uit bewaak je ook de...

  Stad Vacaturebank
 • Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Ben jij een ervaren Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening en woonachtig in de regio Overijssel of Gelderland? Dan bespreek ik graag met jou een (vast-) dienstverband bij Maandag®.Jij als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening bent onmisbaar in dit fysieke domein. In jouw rol zorg je ervoor dat de belangen van de inwoners voorop staan en doet er alles aan om deze belangen te behartigen. Als beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening weet jij als geen ander wat er speelt binnen de gemeente waarin...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank