Aanstormend Restaurant Manager vijfsterren hotel

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 09-10-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Aanstormend Restaurant Manager gezocht! Op hoog niveau heb jij de leiding over het team in het grootste restaurant van het hotel!

Als Aanstormend Restaurant Manager heb jij passie voor het vak en voorzie jij samen met het gehele team de gasten van een unieke avond! Heb je oog voor detail en krijg je energie van het aansturen van een team? Ben jij ondernemend en heb jij ervaring als leidinggevende in een dynamische F&B omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Aanstormend Restaurant Manager van dit vijfsterren hotel ben jij dagelijks operationeel verantwoordelijk en zorgen jullie dat alles vlekkeloos verloopt en dat gasten ongedwongen kunnen genieten van een avondje uit.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor:

 • Begeleiden en motiveren van je team;
 • De voorraad en inkoop;
 • Opstarten en correct afsluiten van restaurant en kassa;
 • Het maken van personeelsroosters;
 • Meedenken met en verbeteren van bedrijfsprocessen;
 • Het waarborgen van uitstekende kwaliteit en service.

Als Aanstormend Restaurant Manager vijfsterren hotel voldoe je aan de volgende eisen:

 • Leidinggevende ervaring in de F&B;
 • HACCP en sociale hygiëne kennis;
 • Organisatorisch sterk;
 • Commercieel en flexibel;
 • Ondernemend en daadkrachtig;
 • Communicatief vaardig;
 • Teamplayer;
 • Fulltime beschikbaar.

Voor de rol van Aanstormend Restaurant Manager vijfsterren hotel bij dit luxe hotel aan de kust bieden wij een salaris tussen de €2000,- en €2500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast deel je mee in de fooi en wordt er veel geïnvesteerd in training en persoonlijke ontwikkeling.

Gestelde eisen

Als Aanstormend Restaurant Manager vijfsterren hotel voldoe je aan de volgende eisen: Leidinggevende ervaring in de F&B; HACCP en sociale hygiëne kennis; Organisatorisch sterk; Commercieel inzicht.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €2500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Aanstormend Restaurant Manager vijfsterren hotel gezocht!

Je opereert als Aanstormend Restaurant Manager op hoog niveau en hebt de leiding over het team in het grootste restaurant van het hotel!

Als Aanstormend Restaurant Manager heb jij passie voor het vak en voorzie jij samen met het gehele team (+/- 30 medewerkers), de gasten van een unieke avond! Ben jij communicatief vaardig? Heb je oog voor detail en krijg je energie van het aansturen van een team? Ben jij ondernemend en heb jij ervaring als leidinggevende in een dynamische F&B omgeving, dan zijn wij op zoek naar jou!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Bouwkundig Gebouwbeheerder

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Bouwkundig Gebouwbeheerder gezocht! Wil jij werken bij een organisatie die jaarlijks 25 duizend mensenlevens redt? Wil jij aan de kant van de opdrachtgever zitten? Verantwoordelijk zijn voor de gehele levensloop van de gebouwen en gebouwgebonden installaties ? Wil jij 4 dagen per week werken (36 uur)? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder!Voor de hoofdlocatie in Amsterdam wordt je verantwoordelijk voor de gebouwen en de gebouwgebonden installaties. Je geeft je visie op onderhoud en vervanging...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager IT (120k OTE)

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Heb jij affiniteit met IT, een commerciële instelling en de ambitie om door en mee te groeien in de organisatie? Binnen deze functie wordt een ervaren accountmanager gevraagd en vlieg je daarnaast zelfs naar de USA om binnen een week de hele organisatie te leren kennen. Met jouw doorzettingsvermogen en overtuigingskracht zijn de deals zo gesloten en kunnen nieuwe klanten, warme relaties worden! Tot je takenpakket behoren onder andere: Continue bezig zijn met het verkopen van de verschillende...

  Independent Recruiters
 • Risk Analyst

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Risk Analyst for an international trading and transaction firm in Amsterdam. Analyse businesses financials, operations and trade cycles to understand fundamental business health and inherent credit risk;Analyse company structure, directors and activity to understand fraud risk;Synthesise and present analysis to the Credit Committee and senior leadership and help with risk decision making; Formalise risk decisions into insights that could be automated, and see through implementation;Monitoring...

  Independent Recruiters
 • Hostess

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van dit gave kantoorpand. Jij zorgt ervoor dat elke dag alles tot in de ountjes geregeld en verzorgd wordt. Ben jij helemaal klaar met het werken van avonden en weekenden maar heb jij wel heel veel gevoel voor hospitality en zie jij het kantoorpand als jouw eigen hotel? Dan kom ik graag met je in contact! Als Hostess is elke dag anders. Je zult worden geleefd door de hectiek van de dag, maar het is jouw taak om je eigen...

  Independent Recruiters
 • Sales & Marketing Manager

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Sales & Marketing manager gezocht voor een Belgische organisatie welke in Europa naam aan het maken is met betrekking tot business appartments & self service hotels. In deze functie zal je de verantwoordelijkheid dragen over de Sales & Marketing voor de hotels in Nederland: het hotel in Den Haag heeft in 2016 haar deuren geopend en de opening van het hotel in Amsterdam staat in 2020 op de agenda. Als Sales & Marketing manager ben je pro-actief en daadkrachtig en zal je...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank