Junior Asset Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 11-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Dan is dit jouw kans om van alles te zien en te leren binnen de Asset Engineering!

Jij bekijkt de wereld vanuit verschillende perspectieven in de hightech industrie en je bent o.a. verantwoordelijk voor het multidisciplinaire technische onderhoud waaronder ook het beheer door Asset Engineers. Tijdens deze werkzaamheden is het belangrijk dat je jezelf de volgende vraag stelt:

 • Hoe zorgen we ervoor dat de opdrachtgever meer rendement haalt uit zijn installaties?

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

 • Analyseren van technische problemen en issues (altijd in afstemming met de operationele afdeling en jouw collega's Asset Engineers).
 • Uitzoeken hoe technische problemen ontstaan en voorkomen kunnen worden.
 • Het aandragen en uitvoeren van verbetervoorstellen.
 • Gevraagd en ongevraagd adviseren zowel binnen als buiten de afdeling.
 • Documentatiepakket beheren.

 • technisch HBO diploma;
 • passie voor Asset Management;
 • communicatief, analytisch en oplossingsgericht werken;
 • klantgericht en initiatief nemend;
 • als goede teamspeler weet jij de weg te vinden binnen de diverse belanghebbende afdelingen.

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris (€ 2.500,- tot € 3.000,- bruto per maand) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

​​​​​​​Voldoe je niet aan alle eisen? Dan nodigen wij je uit om toch te solliciteren, waarbij wij graag een goede motivatie horen waarom jij van mening bent dat jij de beste persoon bent voor dit werk!

Gestelde eisen

Technische HBO opleiding; passie voor asset management; levenscyclus installlaties; communicatieve vaardigheden; analytisch sterk en oplossingsgericht; klantgericht; initiatief nemen; teamplayer.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3000 per maand

Meer informatie

Uiteraard doe je dit niet alleen: Jij wordt hierbij ondersteund door 12 Asset Engineers, ieder met hun eigen discipline. Zo blijf jij van hen leren maar zij ook van jou. Dit om jou uiteindelijk een zo breed mogelijk beeld te geven van de disciplines waar de Asset Engineers zich mee bezig houden.

Informatie over Independent Engineering

Onze opdrachtgever is een wereldspeler, die bijdraagt aan verduurzaming van de wereld door haar klanten te voorzien van technische oplossingen en (duurzame) energie.

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Junior Civieltechnisch Ingenieur

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Heb jij zojuist jouw HBO opleiding richting Civiele Techniek afgerond en wil jij vanaf de initiatiefase betrokken zijn bij projecten?Voor verschillende opdrachtgevers ben ik momenteel op zoek naar een Junior Civieltechnische Ingenieur. Jij krijgt de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers binnen het netwerk van Maandag. Onder de opdrachtgever bevinden zich: ingenieurs- en adviesbureaus, gemeenten, waterschappen en andere overheden.Vanuit Maandag word jij...

  Stad Vacaturebank
 • Medewerker Groenbeheer

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Wil jij graag bijdragen aan het ‘groenaanzicht' binnen de openbare ruimte?In de regio Zuid-Holland, ben ik op zoek naar een medewerker groenbeheer. Als medewerker groenbeheer help jij bij het ontwikkelen van de groenfuncties in kwantiteit en kwaliteit binnen de openbare ruimte.Jij denkt mee over het aanzien van de buitenruimte op het gebied van bomen, beplanting, kwaliteit en kwantiteit. Jij fungeert als beheerder van het openbare groen en tevens als sparringpartner van jouw directe...

  Stad Vacaturebank
 • Directievoerder Civiele Techniek

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  De directievoerder stuurt inhoudelijk, door heldere en proactieve communicatie, op draagvlak en resultaten. Je zorgt voor de organisatie en planning van de uitvoering van (voornamelijk) civieltechnische projecten in de openbare ruimte (waterkeringen, riolering, civieltechnische kunstwerken, wegen en openbare verlichting), inclusief de afstemming en communicatie met de omgeving. Op een energieke wijze is ben jij in staat projecten naar een optimaal en duurzaam eindresultaat te leiden. Jij hebt...

  Stad Vacaturebank
 • Uitvoerder

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Uitvoerder ga je jezelf bezighouden met onder andere: Op efficiënte en effectieve wijze sturing geven aan de onderaannemersHet bijhouden van de projectadministratie en het administreren van rapportages van voortgang- en kostenbewakingHet signaleren van afwijkingen en het waar nodig bijsturen De afdeling Engineering & Realisatie bestaat uit vaste teams die werken aan integrale projecten tot een omvang van ongeveer € 20 miljoen. Die integraliteit is speerpunt in de verbinding tussen...

  Stad Vacaturebank
 • Manager Sales Power Benelux

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  Je definieert en implementeert de Benelux Power Business-strategie voor Nuclear Power (Fisher, Sempell en Crosby Products & Services) en Conventional Power (Sempell-isolatiekleppen, overdrukventielen en regelkleppen)Je bent verantwoordelijk voor het managen van 2 direct reports; Sales Manager Nuclear Benelux en Power & Steam Specialist BelgiëBinnen Emerson Automation Solutions vertegenwoordig je het Final Control team (budget, POR, maandelijkse personeelsvergaderingen)Binnen Nederland...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank