Food & Beverage Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Hospitality
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 11-02-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Vanuit jouw ervaring en kennis op het gebied van eten en drinken ben je in staat om een ultiem gastvrijheidsgevoel te creëren bij de gast. Hierin ben je verantwoordelijk voor een grote groep professionals en aan jou om deze iedere dag weer te motiveren en te inspireren. Daarbij verlies je de visie en doelstellingen van de organisatie niet uit het oog en ben je een verbindende factor tussen alle betrokken stakeholders.

De F&B Manager geeft direct leiding aan alle horeca activiteiten van deze locatie. Je geeft hierin leiding aan een groot team en ben je eindverantwoordelijk voor de financiële, kwalitatieve en sociale resultaten.

In de functie van F&B Manager ben je:

 • Operationeel verantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot food;
 • De verbindende factor voor betrokken afdelingen;
 • De bewaker van de vooraf gestelde strategieën en beleid;
 • Een coach, motivator en inspirator voor het team;
 • Een volwaardig sparringspartner voor betrokken stakeholders;
 • Iedere dag gedreven om gasten te verrassen en verwachtingen te overtreffen;
 • Verantwoordelijk voor het bewaken van HACCP, voedselveiligheid, en logistiek.

Voor de functie van F&B Manager heb je de ambitie om, samen met het team, het beste resultaat op het gebied van service en gastvrijheid te realiseren. Dit betekent dat gasten altijd op de eerste plaats komen te staan!

We zijn daarom op zoek naar een manager met:

 • HBO+ werk- en denk niveau, bij voorkeur een succesvol afgeronde gastvrije opleiding;
 • Ervaring met het ontwikkelen van strategieën en beleidsplannen;
 • Een resultaat- en servicegerichte, gestructureerde werk- en denkwijze;
 • Ervaring binnen een corporate omgeving en met het sturen op vooraf gestelde KPI's;
 • Ruime kennis van de laatste ontwikkelingen binnen de F&B;
 • Ervaring met het opstellen van rapportages en het analyseren hiervan;
 • Een flexibele en daadkrachtige instelling.

Voor de functie van F&B Manager is er een salaris indicatie afgegeven tussen de €2500,- en €3000,- bruto per maand, exclusief een reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.

Gestelde eisen

HBO+ werk- en denk niveau, bij voorkeur een succesvol afgeronde gastvrije opleiding; Ervaring met het ontwikkelen van strategieën en beleidsplannen.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2500 - €3000 per maand

Informatie over Independent Hospitality

Food & Beverage Manager gezocht! Voor een Hotel & Congrescentrum op een unieke locatie in de Veluwe zijn wij op zoek naar een ambitieuze Food & Beverage Manager. Deze duurzame locatie is flink aan de weg aan het timmeren en dat is te zien! Verder beschikt het hotel over meer dan 170 fraai ingerichte kamers en verscheidene zalen met diverse mogelijkheden voor feesten en evenementen. Vanuit jouw ervaring en kennis op het gebied van eten en drinken ben je in staat om een ultiem gastvrijheidsgevoel te creëren bij de gast. Hierin ben je verantwoordelijk voor een grote groep professionals en aan jou om deze iedere dag weer te motiveren en te inspireren. Daarbij verlies je de visie en doelstellingen van de organisatie niet uit het oog en ben je een verbindende factor tussen alle betrokken stakeholders.

Ben jij creatief en gedreven om het beste resultaat neer te zetten? Ben je in staat om een groot team hierin mee te nemen en in te sturen? Dan hebben wij een super mooie uitdaging voor jou!

Independent Hospitality
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Front Office Manager

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  Dit hotel, deel uitmakend van een internationale keten, is volop transitie! Op dit moment zijn zij zoekende naar het nieuwe gezicht van hun vernieuwde hotel! Heb jij leidinggevende ervaring op de Front Office en klaar voor je volgende stap? Ben je ambitieus ingesteld en wil je graag jouwpro-actief gedeelde ideeën met het MT delen? Dan ontvang ik graag je CV!In de functie van Front Office Manager, stuur jij een team van 6 tot 10 werknemers aan. Sommigen maken al een geruime tijd deel uit van...

  Independent Recruiters
 • Senior Partymanager

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  Partymanager gezocht voor een snel groeiende high-end cateraar in de Randstad! Als partymanager voer je evenementen uit van A tot Z. Je hecht waarde aan uitvoerig contact met de opdrachtgever en bouwt vertrouwen op.Als Senior Partymanager ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en organiseren van de geweldige evenementen. Daarnaast zijn dit jouw taken:Account management opdrachtgevers en leveranciers;Opstellen en beheren van het projectbudget; Opstellen en bewaken van het...

  Independent Recruiters
 • Werk en verblijf op Texel als horecamedewerker

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime horecamedewerker word je een tijdelijke inwoner op Texel! Je start per direct en bij voorkeur tot en met het einde van de zomer, of als het mogelijk is zelfs langer. Je werkt voor een modern en stijlvol strandpaviljoen. Je ontvangt gasten met een lach, neemt bestellingen op, serveert drankjes en gerechten en doet er alles aan om gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen. Vergeet tijdens het harde werken niet even te genieten van het prachtige uitzicht...

  Stad Vacaturebank
 • Sous-Chef

  Gisteren geplaatst door Independetn Hospitality

  Sous-chef gezocht die veel waarde hecht aan zijn/haar sociale leven, naast het koken op hoog niveau! Voor één van de schitterende locaties in Nederland waar gastronomie en ambiance op hoog niveau samengaan ben ik op zoek naar een sous met zowel banqueting ervaring en die daarnaast een kei in plannen is. In de functie van Sous-Chef ben je dagelijks mede-verantwoordelijk voor de gehele keukenbrigade. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:Het aansturen van de keukenbrigade;...

  Independent Recruiters
 • Maak een vliegende start van je carrière bij Decathlon in Apeldoorn

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Ready, set, go! Om 10 uur vlieg jij uit de startblokken om weer een dag te knallen voor je klanten. Jij informeert de klanten over de juiste uitrusting, jij zorgt ervoor dat de stellingen er netjes bij staan en jij zorgt dat de voorraden op orde zijn. Wanneer het druk is ren jij naar de kassa om daar bij te springen. Tijdens je werkdag is het belangrijk om sportiviteit en energie uit te stralen, zo maak jij je klanten ook enthousiast over sporten. Als medewerker van...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank