Accountmanager Events (Bouw & Techniek)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 16-09-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Accountmanager Events (Bouw & Techniek) gezocht! In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het vullen van de beursvloer met vooruitstrevende exposanten op het gebied van bouw, techniek en installatie. Beschik jij over een bewezen commercieel trackrecord? Heb je kennis van de bouw- en technieksector? Ben jij een verbinder met een groot organisatorisch vermogen? Dan ontvang ik graag jouw CV!

Als Accountmanager Events (Bouw & Techniek) werk je veel samen met de Brandmanager. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Het zijn van een marketingpartner, zowel online als offline, voor jouw klanten;
 • Het werven van nieuwe klanten en het onderhouden van een duurzame relatie;
 • Het vertalen van klantbehoeftes in fysieke én digitale oplossingen;
 • Het zien en benutten van kansen.

De Accountmanager Events (Bouw & Techniek) heb je de behoefte om samen met je team (15 man totaal) het segment te ontwikkelen en bij te dragen aan diens groei Je voldoet dan ook aan de volgende eisen:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring binnen/kennis van de sector bouw en techniek;
 • Energiek en representatief voorkomen;
 • Zeer klantgericht;
 • Creatief, daadkrachtig en resultaatgericht.

Als Accountmanager Events (Bouw & Techniek) word je beloond met een salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Dit varieert van €3000,- bruto per maand tot €4000,- bruto per maand. Er is geen bonusstructuur inbegrepen maar wel is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met behulp van gefinancierde opleidingen en cursussen.

Gestelde eisen

Afgeronde HBO opleiding; 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie; Ervaring binnen/kennis van de sector bouw en techniek; Energiek en representatief voorkomen; Zeer klantgericht.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Accountmanager Events (Bouw & Techniek) gezocht!

Voor een gerenommeerde beursorganisator in de omgeving van Utrecht ben ik op zoek naar een Accountmanager. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het vullen van de beursvloer met vooruitstrevende exposanten op het gebied van bouw, techniek en installatie. Je hebt verstand van de sector en bent een gedegen sparringpartner voor jouw klanten. Je luistert, onderzoekt, spot kansen en weet de vertaalslag te maken van vraag naar oplossing. Het element relatiebeheer is enorm belangrijk. Als geen ander weet jij commerciële relaties op te bouwen én te behouden.

Beschik jij over een bewezen commercieel trackrecord? Heb je kennis van de bouw- en technieksector? Ben jij een verbinder met een groot organisatorisch vermogen? Dan ontvang ik graag jouw CV!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Chef kok

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  Chef kok gezocht voor een bekend restaurant in Utrecht!Als Chef geef je operationeel leiding binnen de keuken, daarnaast houdt jij je bezig met:* Het uitdragen van het concept van het restaurant; * Meedenken in bedrijfsprocessen; * Vormgeven aan vernieuwing van de menukaart; * Ontwikkelen van recepten en veranderingen in de keuken; * Eerste aanspreekpunt voor keuken en bediening; * Oplossen van problemen en/of klachten; * Ovedragen van kennis aan jouw team.Als chef kok voldoe je aan de...

  Independent Recruiters
 • Sous-chef

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  Wij zijn op zoek naar een sous-chef met een passie voor koken en een goede discipline. Je bent flexibel, stressbestendig en je houdt van een uitdaging!De Sous-chef zal verantwoordelijk zijn voor de onderstaande criteria:Bij afwezigheid van de chef kok draag je de volledige verantwoordelijkheid voor de keuken en heb je de directe leiding over het keukenteam van circa zes personen en een aantal leerlingen.Verzorgen van de dagelijkse bestellingen (bij afwezigheid van de chef-kok). Opstellen van...

  Independent Recruiters
 • Sous Chef

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  Aanstormend Sous chef gezocht voor een nieuwe catering formule in een luxe warenhuis.In de functie van sous chef ben je dagelijks bezig om in overleg met de chefkok het team aan te sturen binnen de 'show keuken' en achter de schermen. Op de drukke momenten ondersteun je het team bij het bereiden en uitserveren van de gerechten. Ook beantwoord je vragen van de gasten en adviseer je hen over het assortiment bij het maken van een keuze.Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken:De...

  Independent Recruiters
 • Zelfstandig werkend kok

  Gisteren geplaatst door Independent Hospitality

  In de functie van zelfstandig werkend kok draag je zorg voor de bereiding van lunch en diner. Wat ga je verder doen?:Je begeleidt en je stuurt toegewezen medewerkers en leerlingen aan;Je signaleert trends, kooktechnieken en draagt suggesties en ideeën aan ter verbetering van het keukenproduct;Je werkt volgens HACCP-richtlijnen.In de functie van allround zelfstandig werkend kok draag je zorg voor de bereiding van lunch en diner en ben je inzetbaar in de banqueting. Wat ga je verder doen?:Je...

  Independent Recruiters
 • Team Manager Installatietechniek

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Team Manager Installatietechniek gezocht in regio Utrecht. We zoeken een team manager met een goed technisch inzicht en commercieel gevoel. Herken je jezelf in deze driehoek? Dan zie ik jouw reactie graag tegemoet.Onze opdrachtgever is actief in heel Nederland en staat bekend als dé leverancier en installateur van koel- en vriesapparatuur voor de food retail en verzorgt tevens het onderhoud ervan. Deze producten worden aangeboden in diverse nationale en internationale marktsegmenten zoals...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank