Accountmanager Events (Bouw & Techniek)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 16-09-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Accountmanager Events (Bouw & Techniek) gezocht! In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het vullen van de beursvloer met vooruitstrevende exposanten op het gebied van bouw, techniek en installatie. Beschik jij over een bewezen commercieel trackrecord? Heb je kennis van de bouw- en technieksector? Ben jij een verbinder met een groot organisatorisch vermogen? Dan ontvang ik graag jouw CV!

Als Accountmanager Events (Bouw & Techniek) werk je veel samen met de Brandmanager. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:

 • Het zijn van een marketingpartner, zowel online als offline, voor jouw klanten;
 • Het werven van nieuwe klanten en het onderhouden van een duurzame relatie;
 • Het vertalen van klantbehoeftes in fysieke én digitale oplossingen;
 • Het zien en benutten van kansen.

De Accountmanager Events (Bouw & Techniek) heb je de behoefte om samen met je team (15 man totaal) het segment te ontwikkelen en bij te dragen aan diens groei Je voldoet dan ook aan de volgende eisen:

 • Afgeronde HBO opleiding;
 • 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring binnen/kennis van de sector bouw en techniek;
 • Energiek en representatief voorkomen;
 • Zeer klantgericht;
 • Creatief, daadkrachtig en resultaatgericht.

Als Accountmanager Events (Bouw & Techniek) word je beloond met een salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Dit varieert van €3000,- bruto per maand tot €4000,- bruto per maand. Er is geen bonusstructuur inbegrepen maar wel is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met behulp van gefinancierde opleidingen en cursussen.

Gestelde eisen

Afgeronde HBO opleiding; 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie; Ervaring binnen/kennis van de sector bouw en techniek; Energiek en representatief voorkomen; Zeer klantgericht.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Accountmanager Events (Bouw & Techniek) gezocht!

Voor een gerenommeerde beursorganisator in de omgeving van Utrecht ben ik op zoek naar een Accountmanager. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor het vullen van de beursvloer met vooruitstrevende exposanten op het gebied van bouw, techniek en installatie. Je hebt verstand van de sector en bent een gedegen sparringpartner voor jouw klanten. Je luistert, onderzoekt, spot kansen en weet de vertaalslag te maken van vraag naar oplossing. Het element relatiebeheer is enorm belangrijk. Als geen ander weet jij commerciële relaties op te bouwen én te behouden.

Beschik jij over een bewezen commercieel trackrecord? Heb je kennis van de bouw- en technieksector? Ben jij een verbinder met een groot organisatorisch vermogen? Dan ontvang ik graag jouw CV!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Projectleider Ontwikkeling & Realisatie

  Vandaag geplaatst door North Sea Port

  De afdeling Infrastructuur is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, realisatie en het beheer en onderhoud van de klant gebonden en niet-klant gebonden infrastructuur en ruimte binnen het beheersgebied van North Sea Port. Als projectleider werk je voor het cluster Infrastructuur Projecten. Dit cluster is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de infrastructuur en ruimte. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor grote en complexe projecten in de haalbaarheids- en...

  Bind HR Solutions
 • Ingenieursbureau Haak & van Ham

  Vandaag geplaatst door Ingenieursbureau Haak & van Ham

  Voor onze zusteronderneming Ingenieursbureau Haak en van Ham B.V. te Heemstede zijn wij op zoek naar een ervaren Constructeur M/V. Ingenieursbureau Haak en van Ham B.V. is opgericht in 1987. Het team bestaat op dit moment uit vijf medewerkers en de doelstelling is om de komende jaren door te groeien naar acht medewerkers. Sinds 1 maart 2018 zijn we ingetrokken in een nieuw en modern kantoor aan de Herenweg in Heemstede. Wij zijn voornamelijk actief in de werktuigbouwkundige engineering...

  Bind HR Solutions
 • Warehouse Teamlead

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Warehouse Teamlead gezocht voor een wereldwijde leverancier van ingrediënten en oplossingen in de voedingsmiddelen- en papierindustrie in Zaandam. Dit bedrijf is actief vanuit ruim 30 locaties over de hele wereld en maakt ingrediënten en oplossingen die smaak, textuur, voedingsstoffen en verhoogde functionaliteit toevoegen aan producten die door miljoenen mensen gebruikt worden. Heb jij ervaring met magazijnbeheer en ambieer je een leidinggevende functie? Dan kom ik graag met je in...

  Independent Recruiters
 • Start je eigen franchise als fulltime makelaar

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je gaat aan de slag voor een vernieuwde formule binnen de wereld van de makelaardij. Hierbij staat persoonlijk contact en digitale ondersteuning op nummer één. Jouw toekomstige werkgever biedt jou de kans om deel uit te maken van een uniek netwerk van moderne makelaars. Iedere makelaar krijgt een eigen werkgebied, waarbinnen lokale kennis, netwerken en ondernemerschap centraal staan, maar bovenal de klant! Per 2019 start jij met het traject voor jouw...

  Stad Vacaturebank
 • BIM Modelleur

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als BIM modelleur werk je bouwkundige ontwerpen uit. Je wordt in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van bouw en technische installaties. Dit gebeurd vaak in softwareprogramma's zoals Revit of AutoCAD, dit klinkt jou dus niet onbekend in de oren!Naast zelf ontwerpen houd jij je je ook bezig met het controleren van je collega modelleurs. Ook ben je continu aan het schakelen met opdrachtgevers, leveranciers en andere collega's van verschillende bouwprojecten. Als BIM...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank