Business Proces Management Consultant

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 19-09-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

In deze consultant rol heb je een diversiteit aan opdrachten bij verschillende klanten, waarbij de hoofdtaak is het optimaliseren van processen.

Kun jij als consultant de mensen in een organisatie bewegen en veranderingen doorvoeren? Zijn processen helemaal jouw ding? Lees snel verder of deze vacature als jouw nieuwe baan klinkt!

Als consultant voor deze club in Amsterdam werk je bij de klanten in-house, je krijgt een diversiteit aan opdrachten binnen verschillende bedrijven. Dit bedrijf bestaande uit zo'n 35 medewerkers is op zoek naar aanvulling binnen het team. Er is veel ervaring binnen het team, waar iedereen van elkaar leert en helpt. Je werkt zowel vanuit huis, op kantoor bij de klant, en op het interne kantoor. Zij hebben hun kantoor ingericht naar de filosofie waar zij voor staan en willen dit dan ook overbrengen op hun klanten.

Dit doen zij door verschillende manieren van presenteren, workshops, maar ook samenwerkings vormen te creeren voor hun klanten. Jij gaat je bezig houden met het optimaliseren van processen door jouw kennis over Lean, Six Sigma, Scrum en projectmatig werken (Prince 2 en Mavim) te gebruiken. Naast je werkzaamheden als consultant is er volop ruimte voor ontwikkeling, en krijg je intern ook nog een extra taak om afwisseling in je werk te hebben. Kennisdeling en opleiding staan bij deze organisatie dan ook hoog in het vaandel.

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ten minste 3 jaar werkervaring;
 • Kennis van Lean, Six Sigma, Scrum, Prince 2, Mavim;
 • Een open en toegankelijke uitstraling.

Salaris is gebaseerd op kennis en ervaring. Daarnaast biedt het bedrijf goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een opleidingsbudget. Er wordt jou een inwerktraject geboden, waarbij je de gehele organisatie goed leert kennen. Je kan zelf bepalen op welke locatie je gaat werken, zo zal je ongeveer 2 dagen per week bij de klant op locatie werken, maar ook thuis en op kantoor, daarin krijg je veel vrijheid.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever

Gestelde eisen

HBO/WO werk- en denkniveau; Ten minste 3 jaar werkervaring; Kennis van Lean, Six Sigma, Scrum, Prince 2, Mavim; Een open en toegankelijke uitstraling.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4100 per maand

Informatie over Independent Recruiters

In deze consultant rol heb je een diversiteit aan opdrachten bij verschillende klanten, waarbij de hoofdtaak het optimaliseren van processen is. Dit bedrijf biedt je de kans om jouw kennis en ervaring te gebruiken om de verschillende klanten te helpen groeien.

Kun jij als consultant de mensen in een organisatie bewegen en veranderingen doorvoeren? Zijn processen helemaal jouw ding? Lees snel verder of deze vacature als jouw nieuwe baan klinkt!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Key Account Manager (hijskranen sector)

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij een commercieel ingestelde expert op het gebied van kraanverhuur, zwaar hijswerk en technisch transport? Lees dan verder!Voor onze internationale opdrachtgever zijn wij op zoek naar een gedreven Key Account Manager in Dordrecht. Met state of the art materieel bieden zij creatieve en intelligente oplossingen voor de hedendaagse uitdagingen op het gebied van zwaar hijswerk en technisch transport. Als Key Account Manager adviseer jij de relaties, analyseer je offerteaanvragen en stel je...

  Independent Recruiters
 • Business Consultant Energie

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Wat maakt deze consultancy partij speciaal? Ten eerste natuurlijk de heel sterke focus op de energie sector en het inmiddels opgebouwde internationale track record in deze branche. Dit zorgt voor uitdagende projecten bij gerenommeerde partijen. Maar er is meer! Binnen deze relatief kleine club werken mensen die door de markt gezien worden als expert op hun vakgebied en wordt er veel gedaan aan kennis overdracht. Om de paar weken komt het hele team hier speciaal voor bij elkaar. Dat bij elkaar...

  Independent Recruiters
 • Customer Success Manager

  Toegevoegd op 20-09-2023 door Independent Recruiters

  Voor een leverancier van informatie en risicobeheer die actief is in de financiële diensten, de defensie-industrie en de detailhandel zijn wij op zoek naar een Customer Success Manager in Amsterdam. Dit Engelse bedrijf is snel gegroeid van een start-up in 2012 tot meer dan 80 werknemers en een omzet van meer dan 7 miljoen pond.Jouw doel is de relatie met een of meer "Buyer organisations" beheren, het zorgen voor een soepel verloop van het onboarding proces en het versterken van deze relatie....

  Independent Recruiters
 • Commercieel Adviseur Verzekeringen

  Toegevoegd op 20-09-2023 door Independent Recruiters

  Wil jij jezelf graag verder verdiepen in de financiële sector? En ben jij net afgestudeerd of heb je al een aantal jaar werkervaring? Dan is dit de ideale baan voor jou! Voor een snelgroeiende organisatie in de buurt van Amersfoort zoeken wij een proactief en gedreven Adviseur. Deze organisatie is 4 jaar actief en sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit doen zij net even anders dan de markt gewend is, zij reageren namelijk snel op de vraag van de klant en...

  Independent Recruiters
 • Customer Support Medewerker - Hospitality Software

  Toegevoegd op 20-09-2023 door Independent Recruiters

  Een van de belangrijkste spelers in de hotel reserveringssystemen is op zoek naar versterking in het Supportteam. Het Supportteam biedt eerstelijnsondersteuning aan de aangesloten klanten in de horeca. Als Customer Support Medewerker sta je telefonisch in contact met de klanten die hun toonaangevends PMS (Property Management System) gebruiken. De eerste prioriteit is uiteraard om elke klant zorgvuldig te helpen nog succesvoller te zijn in het gebruik van de producten. Passend advies,...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank