HSE Officer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Zoetermeer
 • Plaatsingsdatum: 26-05-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Durf jij de uitdaging om het aantal incidenten op 0 blijft in deze complexe productieomgeving?

Heb jij affiniteit met veiligheid, gezondheid en het werken aan het verbeteren van de HSE-cultuur?
eb je ruime technische kennis en ben je op de hoogte van veiligheid in een productieomgeving en zorg jij er ook voor dat jouw collega's van verschillende afdelingen, hierop getraind zijn?

Solliciteer direct

Deze Internationale multinational richt zich op de ontwikkeling en productie van babyvoeding en medisch voeding. Je hebt dus te maken met zeer kwetsbare doelgroepen. De locatie in Zoetermeer draagt verantwoordelijkheid voor de productie van vloeibare medische voeding en exporteert de producten naar 55 landen wereldwijd!

Nu is de organisatie op zoek naar een Health, Safety & Environment Officer die zich richt op veiligheid en compliance op de productievloer!

Jij zorgt dat de veiligheid en compliance op de werkvloer onder de aandacht worden gebracht, onveilige situaties worden aangepakt, incidenten worden onderzocht en verbeteringen worden geïmplementeerd. Door jou krijgen de begrippen Health, Safety en Environment een belangrijke betekenis in de afdelingen.

Verder fungeer jij als Hoofd BHV en zorg je voor de trainingen, EHBO status en het brandveiligheidsysteem.

Jouw kerntaken zijn:

 • Zorgen dat de safety agenda van de afdelingen goed gevuld blijft en uitgevoerd wordt;
 • Trainen van jouw afdelingen in belangrijke veiligheidstrainingen;
 • Controleren en uitvoeren van veiligheidsprocedures, permits en TRA's (Taak Risico Analyse);
 • Veranderingen in de operaties beoordelen op veiligheid;
 • Verkondigen, trainen en uitleggen van de 10 Golden Rules of Safety;?
 • Intern auditeren.

Voor deze uitdagende positie ben ik op zoek naar iemand die structuur kan aanbrengen en een programma in veiligheid kan leiden. Jij gaat medewerkers coachen en ondersteunen in hun ontwikkeling op gebied van veiligheid en compliance.
Hierin is het belangrijk dat jij weet hoe je jouw medewerkers kan stimuleren, maar ook hoe je moet omgaan met weerstand.

De ideale kandidaat beschikt over:

 • Afgeronde HBO in een technische richting (mbo niveau 4 met ruime ervaring voldoet ook);
 • +3 jaar ervaring in Health, Safety & Environment;
 • Ervaring in een productieomgeving (bij voorkeur in de food als Teamleider)
 • Ervaring met verbeterprojecten en veranderingsprocessen op gebied van veiligheid en veilig werken op de werkvloer;
 • Ervaring met projectmatig werken; het stellen van prioriteiten, rapporteren van voortgang en presenteren van resultaten.

Je gaat starten op een jaarcontract direct bij de opdrachtgever. Jouw salaris bedraagt rond de €5500,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband met een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarde inclusief o.a.:

 • Jaarlijkse bonus tussen de 7,5% van jouw bruto jaarsalaris;
 • 30 vakantiedagen;
 • Premievrij pensioen;
 • Korting op verschillende collectieve zorgverzekeringen.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Afgeronde HBO in een technische richting (mbo niveau 4 met ruime ervaring voldoet ook); +3 jaar ervaring in Health, Safety & Environment; Ervaring in een productieomgeving (bij voorkeur in de food)

Uren

32-40 hours

Salaris

€5000 - €6000 per maand + pensioenregeling, bonus, 30 annual leave days

Informatie over Independent Recruiters

Deze Internationale multinational richt zich op de ontwikkeling en productie van babyvoeding en medisch voeding. Je hebt dus te maken met zeer kwetsbare doelgroepen. De locatie in Zoetermeer draagt verantwoordelijkheid voor de productie van vloeibare medische voeding en exporteert de producten naar 55 landen wereldwijd!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Onderhoudsmonteur Technische Dienst (voedselproductie locatie)

  Gisteren geplaatst door Independent Enigneering

  Vind jij het leuk om in een winkel een product aan te kunnen wijzen aan je kinderen en te zeggen; "dit is wat de machines die papa/mama maakt elke dag maken" of op een verjaardag deze producten aan je vrienden aan te bieden?"Heb jij ruime kennis op het gebied van technisch onderhoud, werk je graag correctief en preventief aan een machinepark met moderne apparatuur in een zeer schone omgeving? Heb jij oog voor detail zodat jouw bedrijf optimaal functioneert? Als Onderhoudsmonteur ben je, samen...

  Independent Recruiters
 • Senior Project Lead Engineering - Pharma

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Are you an enthusiastic and dedicated (senior) Project Lead Engineering with broad experience in the pharma or related industry?Want to be directly involved in the fight against major global diseases? Do you see yourself working in a international pharmaceutical organization in Leiden? Can you lead the technical support department to the next level and take ownership for the broader organization? Please, keep reading or let's get in contact!The (Sr) Project Lead in the Engineering Team,...

  Independent Recruiters
 • Adviseur Organisatie & Techniek

  Gisteren geplaatst door Independent Engineering

  Voor een nieuw te vormen functie ben ik op zoek naar een analytisch sterke Adviseur! Lijkt het jou gaaf hier verder invulling en vorm aan te geven en te werken aan verbeteringen en samenwerkingsverbanden op het snijvlak van Organisatie & Techniek?In deze rol liggen nog tal van kansen waar je zelf invloed op kan uitoefenen, waardoor je niet alleen de organisatie, maar ook jezelf naar een hoger plan kan brengen. Als Adviseur Organisatie & Techniek acteer je op het grensvlak van de...

  Independent Recruiters
 • Tekenaar Brandbeveiliging

  Gisteren geplaatst door Effect Personeelsdiensten

  Je gaat werken op de afdeling brandbeveiliging. Deze afdeling bestaat uit meerdere teams die zich onder andere bezig houden met het ontwerpen van sprinklerinstallaties. Naast jou als tekenaar / BIM-modelleur zit er in je team ook altijd een projectleider en een of twee werkvoorbereiders. Jij maakt tekeningen voor een in opdracht verkregen project. Ook analyseer je de tekening met betrekking tot knelpunten in de uitvoering van een project. Als tekenaar werk je vanuit aangeboden schetsontwerpen...

  Effect Personeelsdiensten
 • Traineeship Projectleider Industrie

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben je net of bijna afgestudeerd aan een technische MBO-4 of HBO opleiding? Je krijg nu de kans om jezelf in drie jaar tijd te ontwikkelen tot Projectleider bij een van de grootste internationale industriële dienstverleners van Nederland. Je krijgt een super startsalaris, auto van de zaak en goeie bonussen!Ben jij klaar op de volgende stap in je carrière te zetten en jezelf te ontwikkelen als Projectleider Industrie? Reageer dan nu! Waarom je dit wil:Je start in een maatwerk begeleidings- en...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank