F&B Supervisor - Muziek Hotel

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 24-11-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als F&B Supervisor bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit:

 • Het operationeel aansturen van jouw team bij hun dagelijkse werkzaamheden;
 • Gasten te woord staan en bedienen;
 • De inkoop en het het bijhouden van de voorraad;
 • Het maken van de roosters voor het team.

Wil je jezelf ontwikkelen en verder groeien? Dat kan zeker, bij het bedrijf kan je altijd meer verantwoordelijkheden naar je toe trekken om jezelf te blijven ontwikkelen.

Om in deze functie succesvol te zijn heb je al enige ervaring binnen de F&B en het leidinggeven. Daarnaast herken je jezelf in de volgende aspecten:

 • Kennis van de producten van het restaurant (wijn, dranken en de ingrediënten) ;
 • Je neemt graag het initiatief in een situatie en doet dit altijd met een glimlach;
 • Je hebt passie voor de horeca en kan dit ook overbrengen op je team;
 • Je wil ten alle tijden de beste service leveren aan jouw gasten.

Dit hotel is onderdeel van een grotere keten die wereldwijd actief zijn. Persoonlijke aandacht en doorgroei mogelijkheden vinden zij belangrijk en staan dan ook hoog in het vaandel. Naast een fijne werkomgeving en leuke collega's organiseren ze vaak leuke personeelsuitjes. De salaris indicatie van deze rol ligt tussen de €2300 en de €2700 bruto per maand.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces.

De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Kennis van de producten van het restaurant; Je neemt graag het initiatief; Je hebt passie voor de horeca; Je wil de beste service leveren; Je hebt ruime ervaring.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2300 - €2700 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Een swingend hotel in Amsterdam is op zoek naar een nieuwe F&B Supervisor, ben jij dat?

Als F&B Supervisor ben jij zowel verantwoordelijk voor het aansturen van het team op de vloer ga je daarnaast achter de schermen aan de slag om er voor te zorgen dat jouw team goed functioneert. Kortom, ik zoek een echte alleskunner die er niet vies van is om zijn of haar handen uit de mouwen te steken. Daarnaast doet dit hotel er alles aan om je te laten groeien. Je inspireert andere collega's door jouw passie voor horeca uit te dragen en daardoor bezorg jij gasten een onvergetelijke ervaring.

Ben jij een echte muziekliefhebber met ervaring binnen de F&B? Dan ontvang ik graag jouw cv!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Global Utilities Engineer Manager

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Looking for a strong Global Utilities Engineer Manager for a global FMCG company. Are you ready to help change the world in the over 90 markets of this company? Are you based within the EU, preferably in the Netherlands? Keep on reading!As a member of a project team, you will be responsible to collaborate with other functions, including the Environmental Manager, from an engineering perspective on the Concept Development, Feasibility Check, Front End Engineering Design and Detail Engineering...

  Independent Recruiters
 • Global Engineering Operations Manager

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Looking for an enterprising Engineering Operations Manager for a global FMCG company with the ambition of achieving a 0% carbon footprint at all their plants by 2030. Do you share the ambition to make a positive mark in the world? Are you keen on shaping the sustainability course of the 90 markets this company operates in? If you can answer "YES" to both these question and you are based in the Netherlands, this vacancy is is for you!As a core member of the Global Engineering organization you...

  Independent Recruiters
 • Meeting Expert

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Wat kan jij verwachten binnen deze functie? In deze functie staat contact met locaties en boekers centraal. Jij zorgt ervoor dat alles tot in de details verzorgt wordt. Jij hebt een sterke adviserende rol.Daarnaast zal je je bezig houden met:Het klantcontact met locaties en de boekers van klanten;Het advies geven over locaties op basis van de wensen;De verwerking van de boekingen in het systeem;Het begeleiden van de boekers in het gebruikt van het digitale proces;Onderhandelingen met locaties...

  Independent Recruiters
 • Meeting & Events Coördinator - Evenementen Locatie (24-38 uur)

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Als Meeting & Events Coördinator bestaan jouw werkzaamheden uit:Voeren van verkoopgesprekken (telefonisch en per mail) voor reserveringen van onder andere trainingen, vergaderingen en congressen vanaf 10 personen;Opstellen van offertes en bevestigingen en het vastleggen van de gemaakte afspraken;Verwerken van wijzigingen in boekingen en het behandelen van annuleringen;Verzorgen en het geven van rondleidingen op locatie;Voeren van aftersales gesprekken en onderhouden van de relatie met de...

  Independent Recruiters
 • Sales Manager - MICE

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  De Sales Manager is resultaatgericht, weet de capaciteit en mogelijkheden van de locatie te benutten in binnen- en buitenland en is zowel een acquisiteur als een netwerker. Ervaring in een soortgelijke functie en kennis van de corporate markt is gewenst.De werkzaamheden van de Sales Manager zijn: Het plegen van acquisitie met focus op new business en het onderhouden van bestaande relaties;Eigen accounts beheren en opzetten of uitbouwen;Aanwezig op diverse beurzen waarbij je op zoek gaat naar...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank