Talent Acquisition Specialist - externe inhuur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 23-06-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor een van de grootste telecom organisaties zijn wij opzoek naar een Talent Acquisition Specialist - externe inhuur.

Je beheert het proces voor de tijdige instroom van ZZP'ers en gedetacheerden in loondienst bij leveranciers, je bewaakt de kwaliteit van de aangeleverde kandidaten en initieer je acties om goede mensen voor de organisatie te behouden.

Heb jij kennis van de wonderen wereld van tijdelijke instroom?

De afdeling, van ongeveer 24 medewerkers groot, bestaat uit teams met verschillende aandachtsgebieden (uitzendpersoneel, eigen personeel en interim personeel). Op jouw plek ben je, samen met je gespecialiseerde team, verantwoordelijk voor de inhuur van professionals. (ZZP'ers en gedetacheerden in loondienst bij leveranciers).

Jouw rol:

 • Eerste aanspreekpunt zijn voor interne klanten, leveranciers en je collega's van de hiringdesk.
 • Zelfstandig aanvragen voor tijdelijk inhuur uitzetten, de voortgang bewaken (van infocall tot en met CV-screening, plannen van het interview, tariefsonderhandeling en onboarding.
 • Mutaties doorvoeren (wijziging in costcenter/ wijzing tarieven etc).
 • De algemene mailbox up-to-date houden en verdelen naar de juiste teamleden.
 • Je denkt mee in verbeteringen met betrekking tot het systeem en het proces van de flexibele inhuur van personeel.
 • Je vindt het leuk (en je ziet het als een uitdaging) om de hiringdesk goed te vertegenwoordigen richting alle belanghebbenden.
 • Je deinst niet terug voor een pittige onderhandeling met een leverancier en/of een manager (die er bijvoorbeeld een voorkeurskandidaat door wil drukken).
 • Je hebt de drive om tot 100% voorziening op de (flexibele) arbeidscapaciteit vraag te komen.

Jouw achtergrond:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met externe inhuur (bij voorkeur binnen IT), of in een commerciële rol bij een (IT)-detacheerder, of bijvoorbeeld als een next step voor een ervaren intercedente.
 • Flair en enthousiasme.
 • Prioriteiten kunnen stellen in werkzaamheden, communicatief sterk en resultaatgericht.
 • Om kunnen gaan veel verschillende stakeholders en hun eisen/wensen ('lastige leveranciers' en/of kritische managers).
 • Je hebt interesse in IT en/ of Telco (ervaring in deze branche is een pré).
 • Ervaring met een VMS (bij voorkeur Beeline) is een pré

Het salaris is ligt tussen de €5000 en €5500 bruto per maand op basis van 40 uur.

Gestelde eisen

Minimaal HBO werk- en denkniveau; Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met externe inhuur (bij voorkeur binnen IT), of in een commerciële rol bij een (IT)-detacheerder

Uren

32-40 hours

Salaris

€5000 - €5500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Voor een van de grootste telecom organisaties zijn wij opzoek naar een Talent Acquisition Specialist - externe inhuur.

Je beheert het proces voor de tijdige instroom van ZZP'ers en gedetacheerden in loondienst bij leveranciers, je bewaakt de kwaliteit van de aangeleverde kandidaten en initieer je acties om goede mensen voor de organisatie te behouden.

Heb jij kennis van de wonderen wereld van tijdelijkne instroom? En ben jij instaat dit op grote schaal te coördineren? Dan vertel ik je graag meer!

De rol begint zsm t/m 01-06-2023 met kans op verlenging.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • HR Administratie & Payroll - tijdelijk

  Toegevoegd op 24-06-2022 door Independent Recruiters

  Verder ben je verantwoordelijk voor:Zorg dragen voor de uitvoering van een correcte personeels- en salarisadministratie;Optreden als een belangrijke drijfveer bij het realiseren van een dagelijkse efficiënte werking van het team HR-administratie & salarisadministratie;Opstellen van HR (juridische) correspondentie, verwerken van wijzigingsverzoeken in onze administratie- en salarissystemen;Zorgen voor opvolging van de administratie met betrekking tot HR-thema's (onderwijsverlof,...

  Independent Recruiters
 • Junior Recruiter (Traineeship)

  Toegevoegd op 24-06-2022 door Independent Recruiters

  Jouw verantwoordelijken als Junior Recruiter zullen bestaan uit:Het schrijven van wervende vacature teksten om kandidaten aan te trekken;Het scouten van talenten en hen enthousiasmeren voor de traineeships;Beoordelen van sollicitaties en het voeren van sollicitatiegesprekken;Afnemen van een persoonlijkheidsassessment bij de kandidaten;Enthousiast over je kandidaat? Dan mag jij zelf persoonlijk een aanbod doen en ze verwelkomen voor de traineeship! Als Junior Recruiter beschik je over de...

  Independent Recruiters
 • HR Business partner

  Toegevoegd op 24-06-2022 door Independent Recruiters

  Werk jij als HR-business partner graag zelfstandig, kun jij eindverantwoordelijkheid aan en wil jij de organisatie naar een hoger niveau tillen? Voor een middelgrote productie onderneming, zijn wij op zoek naar een HR-business partner in omgeving Schiphol.In deze rol kijk je bedrijfskundig naar uitdagingen en verbeterprocessen. Jij bent aan zet in deze veelzijdige functie en met jouw HR, leidinggevende en coachende ervaring.Interesse gewekt? Ik vertel je graag meer!Als HR-Business Partner...

  Independent Recruiters
 • HR & Recruitment Assistent

  Toegevoegd op 23-06-2022 door Independent Recruiters

  Als HR & Recruitment Assistent krijg je veel verantwoordelijkheid en is het een functie met een breed takenpakket. Daarnaast zullen jouw verantwoordelijken bestaan uit:Het opzetten en coördineren van (campus) recruitment events, zoals de Bedrijvendagen, Business courses, Inhousedagen, etc.; CV selectie, selectiegesprekken en bewaken van het werving- en selectieproces; Je houdt je bezig met ziekte-, verzuim-, loon- en contractadministratie;Jij bent het eerste aanspreekpunt voor studenten,...

  Independent Recruiters
 • Werkbegeleider Groen

  Toegevoegd op 22-06-2022 door Bring at Work

  Een natuurlijke leider en coach is wie jij bent, de People manager met open blik en sociale vaardigheden die graag vooral buiten bezig is om te zorgen dat het ‘groen ‘onderhouden wordt.Wat worden je werkzaamheden? Als Werkbegeleider Groen bij onze opdrachtgever stuur je één of meerdere werken/of productieprocessen aan. Je organiseert het werk,  je begeleidt (kandidaat) werknemers tijdens het werkproces én ondersteunt (kandidaat) werknemers bij de uitvoering van de door hen zelf gemaakte...

  Bring at Work

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank