Rayonmanager Facilitair - Schoonmaak

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 23-06-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Rotterdam opgelet!

Als Rayonmanager is geen dag hetzelfde. Je begeleid de operationele schoonmaak teams en zorgt ervoor dat je hen ondersteunt in de dagelijkse zaken. Tegelijkertijd schakel je met verschillende opdrachtgevers en zorg je ervoor dat de belangen en klant tevredenheid goed gewaarborgd wordt.

Vind je het leuk om te ondersteunen, overkoepelend te schakelen en om een team te begeleiden? Dan is dit de volgende uitdaging voor jou!

Als Rayonmanager ben jij op de hoogte van alles wat er speelt in jouw rayon en zorg jij dat de gestelde doelen worden behaald. Opdrachtgevers kunnen bij jou terecht voor hun feedback, collega's voelen zich gehoord en jouw eigen administratie is goed op orde. Jouw theoretische inbreng is precies wat er nodig is om met een frisse blik vooruit te kunnen kijken.

Tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere:

 • Contact met opdrachtgevers en relatiebeheer;
 • Het bewaken en controleren van contractafspraken;
 • Ondersteunen en coachen van jou team;
 • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de objectleiders;
 • Het maken van analyses en rapportages van de financiële en operationele gang van zaken;
 • Bijdragen aan het behalen van de targets, KPI's en een efficiënte dienstverlening.

Voor de functie van Rayonmanager zijn wij op zoek naar een kandidaat die in een persoonlijke, open, mensgerichte werkomgeving het beste uit zichzelf en andere willen halen. Je bent pragmatisch, communicatief sterk en enthousiast.

De Rayonmanager die wij zoeken voldoet aan de volgende criteria:

 • MBO of HBO werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
 • Ervaring in een leidinggevende positie
 • Ervaring in de schoonmaakbranche is een pré;
 • Jij bent in staat om theorie en praktijk met elkaar samen te laten komen;
 • Flexibel in je werktijden;
 • In het bezit van een rijbewijs.

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van kennis en ervaring het zal liggen tussen de EUR 3000 - 3500,- per maand. Bij deze organisatie zijn er tal van doorgroeimogelijkheden en wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Om je werk goed te kunnen doen krijg je een auto, laptop en telefoon tot je beschikking.

Gestelde eisen

Voor de functie van Rayonmanager zijn wij op zoek naar een kandidaat die in een persoonlijke, open, mensgerichte werkomgeving het beste uit zichzelf en andere willen halen.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €3500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Rotterdam opgelet!

Als Rayonmanager is geen dag hetzelfde. Je begeleid de operationele schoonmaak teams en zorgt ervoor dat je hen ondersteunt in de dagelijkse zaken. Tegelijkertijd schakel je met verschillende opdrachtgevers en zorg je ervoor dat de belangen en klant tevredenheid goed gewaarborgd wordt.

Vind je het leuk om te ondersteunen, overkoepelend te schakelen en om een team te begeleiden? Dan is dit de volgende uitdaging voor jou!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Planner (Facilitair)

  Toegevoegd op 24-06-2022 door Independent Recruiters

  Het bedrijf is een Smart Building Operator. Zij richten zich op gebouwgebonden systemen en sturen het gehele onderhoudsproces aan.Als Planner in Amsterdam beantwoord je alle inkomende verzoeken van de opdrachtgevers via het interne systeem. De juiste mensen op de juiste plaats, dat is waar je verantwoordelijk voor bent als Planner binnen deze organisatie die service faciliteert. Omschrijf ik jou als persoon? Lees dan gauw verder!Jij gaat aan de slag als Planner en kan jezelf ontwikkelen bij...

  Independent Recruiters
 • Manager Vastgoed & Facilitair

  Toegevoegd op 23-06-2022 door Independent Recruiters

  Deze organisatie heeft een sterke focus om te groeien en daarom biedt deze functie veel kansen om jezelf ook te kunnen blijven ontwikkelen!Deze functie is ontzettend divers en ben je verantwoordelijk voor vele verschillende vlakken, zoals project management, ICT, contractbeheer, vastgoedbeheer en de financiën binnen de technische dienst. Jouw focus ligt op het begeleiden/coördineren van verschillende projecten, zoals een nieuwe keuken, renovatie van het hotel, ICT en bouwprojecten. Deze...

  Independent Recruiters
 • Horeca beveiliger

  Toegevoegd op 23-06-2022 door Bring at Work

  Jij bent een Horeca beveiliger in hart en nieren en wil graag werken in een grote hotel keten met 4 of 5 sterren. Jij houdt het overzicht, en bent in staat waar nodig de-escalerend op te tredenBring at Work is per direct op zoek naar de Horeca beveiliger, waarbij veiligheid, gastbeleving en sociale controle op nummer één staat. Jij als Horeca beveiliger komt te werken in één van de 4 of 5 sterren hotels in Amsterdam en omstreken. Je ziet toe op de algemene veiligheid van de gasten en...

  Bring at Work
 • Rayonmanager Schoonmaak

  Toegevoegd op 23-06-2022 door Independent Recruiters

  Wij zoeken een Rayonmanager in EindhovenVoor een van de grootste facilitaire organisaties in Nederland zijn wij op zoek naar iemand die direct leiding gaat geven aan een groot team van medewerkers. Als Rayonmanager Schoonmaak ben jij op de hoogte van alles wat er speelt in jouw rayon en zorg jij dat de gestelde doelen worden behaald. Opdrachtgevers kunnen bij jou terecht voor hun feedback, collega's voelen zich gehoord en jouw eigen administratie is goed op orde. Jouw theoretische inbreng is...

  Independent Recruiters
 • Receptionist(e) / Servicedesk Medewerker - Amsterdam/Uithoorn

  Toegevoegd op 21-06-2022 door Independent Recruiters

  Receptionist(e) gezocht in de omgeving van Amsterdam. Als receptioniste ben jij alles in één; je bent gastvrouw, receptioniste, vraagbaak, en het gezicht van het bedrijf. Je ontvangt de gasten, hebt een luisterend oor voor de medewerker en weet vanuit interesse veel over de mensen die er werken. Naast de receptie-werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor het behandelen van de inkomende reparatieverzoeken en vragen vanuit de klant.Voor deze afwisselende rol zijn wij op zoek naar een...

  Independent Recruiters

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank