Transferverpleegkundige

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 19-05-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ben jij verpleegkundige en vind je het leuk om korte en intensieve contacten te hebben met patiënten? Wil je de patiënt en zijn familie ondersteunen door het best passende nazorgtraject te vinden? Dan ben jij de transferverpleegkundige die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde. Als transferverpleegkundige heb je veelal korte, maar intensieve contacten met jouw patiënten. Je begeleidt en ondersteunt de patiënten en hun naasten in het geval dat er nazorg nodig is. In overleg met de patiënt stel je een onderbouwd zorgadvies op en geef je consultatie en advies over zorgmogelijkheden. Je hebt overleg met andere hulpverleners en draagt bijvoorbeeld zorg voor de aanvraag bij een andere zorginstelling of thuiszorg. Daarnaast beschik je over uitgebreide informatie over zorgvoorzieningen zoals alarmering, maaltijdvoorzieningen en hulpmiddelen. Je bent een belangrijke schakel tussen het ziekenhuis en het vervolgtraject. Je hebt nauwe contacten met zorgaanbieders in de regio. Ook ontwikkel je en werk je mee aan transmurale zorg en zorgproducten. Je bent verantwoordelijk voor de protocollering van zorgvragen en het initiëren van ketenzorgsamenwerkingsafspraken.

Gestelde eisen

 Jij
• hebt een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 en bij voorkeur een diploma                        transferverpleegkundige en je bent BIG-geregistreerd.
• hebt kennis van sociale kaart en van financieringsstromen binnen zorg.
• beschikt over uitstekende gespreks- en onderhandelingsvaardigheden.
• kunt goed onder druk werken en denkt hierbij in oplossingen.
• kunt goed samenwerken en netwerken.
• hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een      positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij
• bieden een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast        contract.
• kennen een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
• bieden een salaris (FG 50) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO                        Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere                  collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
• vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan contact op Carla Segers, afdelingshoofd op 0187-607431 of Linda Otto en Nicole Koopman, transferverpleegkundigen, 0187-607377.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 7 juni.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

32

Salaris

FG50

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Wijkverpleegkundige

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Als wijkverpleegkundige ben jij een zorgzame en energieke zorgverlener. Jij wil mensen die zorg nodig hebben een gelukkig gevoel geven. Je wil werken aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn op verschillende gebieden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de ADL van de patiënten, maar ook de verpleegtechnische handelingen voer jij uit. Als...

  Stad Vacaturebank
 • Wijkverpleegkundige Zwolle

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een opdrachtgever in de regio Zwolle ben ik op zoek naar een Wijkverpleegkundige. Als Wijkverpleegkundige ben jij diegene die alle overstijgende taken doet. Je voert intakegesprekken en beoordeelt de situaties van de cliënten. Daarnaast ben je de gesprekspartner voor de huisartsen en de zorgketens. Het opstellen, bijhouden van de zorgplannen en uitvoeren van “complexe” zorg bij de cliënten thuis behoort tot je werkzaamheden. Als Wijkverpleegkundige heb je oog voor de ontwikkelingen in je...

  Stad Vacaturebank
 • HBO-Verpleegkundige verslavingszorg

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  In jouw rol als HBO Verpleegkundige werk je in multidisciplinaire setting. Cliënten gaan hier een traject in waarbij zij door drooglegging van de verslavingsproblemen proberen af te komen. Dit is een intensieve manier van afkicken, waarbij cliënten behoorlijk ziek kunnen worden. Jouw taken zijn uiteenlopend. Jij houdt toezicht op het proces van de cliënt en ondersteunt dit proces in overleg met de verslavingsarts. Daarnaast voer je algemene verpleegkundige handelingen uit conform het...

  Stad Vacaturebank
 • HBO Verpleegkundige

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ben jij de HBO Verpleegkundige die onlangs haar diploma heeft gehaald en lekker aan de slag wil gaan? Maandag® is voor één van haar opdrachtgevers op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die graag aan de slag wil gaan in de regio Zwolle en zich niet wil binden aan één specifieke doelgroep.Als verpleegkundige is het belangrijk dat je vakbekwaam en betrouwbaar bent. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de patiënten de zorg krijgen die zij verdienen. Je kunt sparren met je collega's...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundig specialist GGZ

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor meerdere opdrachtgevers in de regio zijn wij continue op zoek naar verpleegkundig specialisten GGZ. Ben jij geïnteresseerd in basis GGZ? Of ga je toch liever de specialistische kant op? Of past de forensische zorg bij je? Dan zit je bij Maandag goed!Als verpleegkundig specialist GGZ ben jij daadkrachtig in denken en doen. Jouw werkzaamheden zijn heel divers. Je draagt bij aan de diagnostiek, behandelwijze en begeleiding aan de cliënten en het cliëntensysteem. Je functioneert binnen een...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank