Leerling operatieassistent

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 14-05-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Heb jij altijd al op de OK willen werken en ben jij de stabiele factor waarop de chirurg kan bouwen tijdens een operatie? Dan is dit hét beroep voor jou! Solliciteer voor de opleiding tot operatieassistent.

Wat ga je doen?
Jij bent een onmisbare schakel op de operatiekamer! Jij verleent ondersteuning aan de chirurg bij operatieve ingrepen. Om dit goed te kunnen doen is het van belang dat je weet wat de behandeling inhoudt en welke complicaties op kunnen treden. Tijdens een operatie kan je voor instrumenterende, assisterende en omloopwerkzaamheden worden ingezet. Als instrumenterende zorg je ervoor dat de juiste instrumenten tijdens de operatie aan de chirurg worden gegeven. Als assisterende help je de chirurg tijdens de operatie met bijvoorbeeld het presenteren van het wondgebied. Als omloop ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de benodigdheden voor de operatie, voor de aanwezigheid van de extra benodigde steriele materialen en voorkomende administratieve taken. Als operatieassistent is het belangrijk dat samenwerken een van jouw sterke eigenschappen is, daarnaast is het ontzettend belangrijk dat je goed weet te presteren onder hoge druk. Aangezien geen patiënt hetzelfde is, is iedere operatie anders. Dat maakt het beroep ontzettend uitdagend en afwisselend!

Hoe ziet de opleiding eruit?
Gedurende drie jaar word je klaargestoomd en opgeleid tot operatieassistent. Het theoretische gedeelte van de opleiding (BPV-periode) volg je aan de Erasmus MC Zorgacademie in Rotterdam. In een groep met leerlingen afkomstig uit verschillende ziekenhuizen volg je de opleiding. Nadat je de 1e fase hebt afgesloten, start je naast het theoretisch onderwijs met het werken in de praktijk voor ongeveer 2,5 jaar.

Gestelde eisen

Jij
• hebt een HAVO of VWO diploma (profiel NG of NT), een HBO/MBO verpleegkundige            diploma, of een HBO diploma met als richting gezondheidszorg.
• weet het hoofd koel te houden in een stressvolle situatie.
• bent nauwkeurig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• bent enthousiast en je vind het leuk om nieuwe taken te leren.
• hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een      positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij
• geven je een contract voor de duur van de opleiding. De opleiding duurt drie jaar en start      in september 2020. Als je klaar bent met de opleiding is er een grote kans op een vast          contract.
• bieden onze studenten een goede leeromgeving en een zorgvuldige, persoonlijke                begeleiding.
• bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, en          een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve                          ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
• vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Louise Klaassen, praktijkbegeleider Chirurgie, 0187-607403.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 24 mei.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.


Uren

32-36

Salaris

Conform CAO

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Recruiter Zorg

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als recruiter ben jij vastberaden om te weten wat iemand wil. Je vraagt door, kunt enthousiasmeren en overtuigen, pakt je verantwoordelijkheid en bent commercieel. Bij Maandag® ben jij namelijk verantwoordelijk voor je vakgebied, jij bepaalt je eigen succes!Hoe kan je dag eruit zien? Je start de dag met het bekijken van je mail: wie hebben er gesolliciteerd, zijn er vragen vanuit je eigen professionals en hoe ziet je dag eruit? Vervolgens heb jij een kennismakingsgesprek met iemand die je...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Als verpleegkundige ben jij een zorgzame en energieke zorgverlener. Jij wil mensen die zorg nodig hebben een gelukkig gevoel geven. Je wil werken aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn op verschillende gebieden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de ADL van de patiënten, maar ook de verpleegtechnische handelingen voer jij uit. Als...

  Stad Vacaturebank
 • Wijkverpleegkundige

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Als wijkverpleegkundige ben jij een zorgzame en energieke zorgverlener. Jij wil mensen die zorg nodig hebben een gelukkig gevoel geven. Je wil werken aan het welbevinden van cliënten die hulpbehoevend zijn op verschillende gebieden. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het signaleren van knelpunten en ben je kritisch over de zorgplannen en de verbetering hiervan. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de ADL van de patiënten, maar ook de verpleegtechnische handelingen voer jij uit. Als...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundig specialist GGZ

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Door jou rijke ervaring als verpleegkundig specialist heb je een scherpe medische bril ontwikkeld. Als Verpleegkundig Specialist lever je verpleegkundige behandeling en begeleiding aan cliënten met verschillende soorten problematiek en geef je leiding aan verschillende vormen van hulpverlening. Je gaat cliënten behandelen waarbij in het algemeen sprake is van meervoudige problematiek en beperkingen op meerdere levensgebieden. Je hebt een unieke positie ten opzichte van het team en...

  Stad Vacaturebank
 • Kinderverpleegkundige

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Als Kinderverpleegkundige verzorg en verpleeg jij zelfstandig zieke kinderen van alle leeftijden. Behalve dat je te maken krijgt met kinderen krijg jij, als kinderverpleegkundige, ook te maken met de ouders. Het dagelijkse werk bestaat uit het wassen, verschonen en het helpen bij het eten en drinken. Daarnaast ben jij ook dagelijks bezig met verpleegtechnische handelingen zoals het verzorgen van het infuus. Ook ben jij diegene die de behoeften en wensen in kaart brengt afhankelijk van de...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank