Senior medewerker Planning & Control

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 21-04-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Specialisten hebben we in de zorg in vele vormen, jij bent een jaarrekening-specialist! Je vindt het een sport om de jaarrekening onder controle te hebben. Houd je van een brede, uitdagende functie; van uitvoerend tot aanspreekpunt voor de accountant en afstemming met de financier? Dan ben jij de kandidaat voor deze vacature! Om het team structureel te versterken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
Jij bent de spil in uitvoering van de (interim)accountantscontrole en de voorbereidende werkzaamheden. De coördinatie en een strakke ambitieuze planning voor deponering van de jaarcijfers is jouw taak. (On)gevraagd vertaal je ontwikkelingen door in kansen en risico’s voor de jaarrekening(en) en ratio’s. Je onderhoudt contact met onze stakeholders, accountant en ont-zorgt de financieel manager. Samen met je collega’s zorg je voor een vlekkeloze maandafsluiting en rapportages met specifieke aandacht voor de balans, btw en bepaalde risicoposten. Door de dynamiek en grootte van de organisatie en het team (jij wordt de 3e vaste medewerker) is er regelmatig gelegenheid om je bijdrage te leveren aan businesscases, vraagstukken en projecten.

Je werkt hoofdzakelijk voor (en op locatie) Spijkenisse Medisch Centrum B.V. Uiteraard deel je kennis en trek je samen op met CuraMare. Ook ben jij verantwoordelijk voor sommige dossiers die relevant zijn voor alle bedrijven. In deze functie is er een nauwe samenwerking met de Financiële Administratie. Kortom een uitdagende functie!

Gestelde eisen

Jij
• hebt (minimaal) een afgeronde HBO studie, in de richting van HBO-Accountancy of              vergelijkbaar en bezit bij voorkeur kennis van jaarverslaggeving.
• bent expert in het gebruik van Microsoft Excel en hebt ervaring met ERP (Afas is een pré).
• herkent je in begrippen als doorzetter, verantwoordelijk en stressbestendig.
• kunt goed plannen, organiseren en prioriteren.
• beschikt over goede contactuele vaardigheden en weet samen met anderen tot resultaat      te komen.
• hebt een accurate en zorgvuldige manier van werken.

Wij
• bieden een afwisselende uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid.
• bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een    goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een eindejaarsuitkering,            collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
• vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Peter Kleppe, hoofd Financiële Administratie en Planning & Control, 0187-891435 of via: p.kleppe@curamare.nl.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 10 mei.

Waar kom je te werken?
CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.
Op het gebied van ondersteunende diensten heeft CuraMare een samenwerking met Spijkenisse Medisch Centrum B.V. en Sjaloom Zorg. De functie is gepositioneerd binnen de Stichting ondersteunende diensten CuraMare, bij de dienst EAD, onder het hoofd Planning & Control.


Uren

36

Salaris

Conform CAO

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Medewerker Klantencontact Kredieten

  Vandaag geplaatst door Randstad

  Ik heb een hele toffe baan voor je!Waarbij jehet maatschappelijk belang kunt dienen klanten in financiële problemen ècht kan helpen jouw communicatieve skills volop in kan zettenHeel belangrijk (anders heeft solliciteren weinig zin):1. Je bent minimaal in het bezit van het Wft-certificaat Basis2. Je hebt ervaring opgedaan in klantgesprekken over achterstandsbetalingenMedewerker Klantencontact afd. Kredieten 32-36 uur per week bij ABN AMRO Amsterdam ZuidoostInfo over de organisatieJe komt te...

  Randstad
 • Assistent controller

  Vandaag geplaatst door Randstad

  Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar een assistent controller.Ben jij op zoek naar een baan met uitdaging, flexibele werktijden en een stuk verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. We helpen je graag aan een mooie baan als assistent controller in jouw woonregio.Wij zijn op zoek naar een assistent controller die het vermogen heeft om accuraat data te kunnen verwerken, resultaatgericht te werk gaat en daarnaast zelfstandig kan functioneren.Wat ga je doen?In de...

  Randstad
 • Start in het Financial Data Traineeship in Groningen

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wil jij je ontwikkelen tot een echte financial data expert? Met ons Financial Data Traineeship is dit mogelijk! Je volgt een afwisselend programma van vernieuwende trainingen en masterclasses én je gaat fulltime aan de slag op het gebied van (financial) data bij grote organisaties. Samen kijken we welk bedrijf het best bij jou past. Je leert in 1,5 jaar om op hoog niveau data te analyseren en analyses in duidelijke taal te verwoorden. Bovendien word je een expert...

  Stad Vacaturebank
 • Fulltime junior CDD-analist bij een Nederlandse of internationale bank

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen? Als junior CDD-analist ga je aan de slag bij een grote, bekende bank. Daar beperk jij risico’s die financiële schade kunnen veroorzaken. Zo zorg je ervoor dat fraudeurs, terroristen en witwassers op tijd gesignaleerd worden en zo geen schade kunnen aanrichten.Hoe doe ik dat? Jij bent de detective die speurt naar verdachte informatie. Je analyseert gegevens van klanten, toetst de informatie aan de wet- en regelgeving, en trekt...

  Stad Vacaturebank
 • Gezocht: financieel medewerkers! (pool)

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor diverse overheidsinstellingen door heel Nederland zoeken we enthousiaste financieel medewerkers. Denk aan werken bij ministeries, gemeentes, zorg & welzijn, onderwijs, stichtingen, goede doelen en ziekenhuizen.Deze baan is op oproepbasis. Dat betekent dat je wordt opgenomen in onze financiële pool als je solliciteert. Vervolgens houden wij je op de hoogte van alle nieuwe klussen. Je kunt dan zelf aangeven of je beschikbaar bent. Klinkt goed, toch? Is deze...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank