Manager Facilitair bedrijf

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 10-09-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen

In de functie van Manager Facilitair Bedrijf ben je eindverantwoordelijk voor de onderdelen Visie-, Strategie en Beleidsontwikkeling, innovatie en afstemming van de dienstverlening, Facilitair productmanagement, Eten & Drinken, Huishouding & Linnen, Receptie, Magazijn, Logistiek en Inkoop.

Je bent integraal verantwoordelijk voor de processen binnen het facilitair bedrijf en je zorgt dat de bedrijfsvoering op orde is. Je geeft leiding aan de 8 Teamleiders op de locaties van het Van Weel-Bethesda ziekenhuis, het Spijkenisse Medisch Centrum, de ouderenzorg en het Hoofd Inkoop. Het totaal aantal medewerkers binnen het Facilitair Bedrijf is ca. 115 fte. Je legt verantwoording af aan de Raad van Bestuur. Je maakt deel uit van het MT van de Stichting Ondersteunende Diensten, werkt constructief samen met de collegas en je bezit de uitstraling en de capaciteiten om naar de MT-leden en de stakeholders een stevige positie in te nemen. Je fungeert als business partner en adviseur voor het bestuur en de divisie- en businessunitmanagers.

De resultaatgebieden bestaan onder andere uit het ontwikkelen van missie, visie en strategie van het Facilitair Bedrijf door proactief aan te sluiten bij ontwikkelingen binnen de organisatie. Het zorgdragen voor een efficiënte bedrijfsvoering, effectief sturen op kostenbeheersing en verantwoording dragen voor de financiële resultaten van het Facilitair Bedrijf. Het zorgdragen voor het opstellen van het jaarplan inclusief begroting alsmede zorgdragen voor het monitoren en bijsturen op basis van kengetallen. Het fungeren als inspirerende coach voor de Teamleiders, je stimuleert de teamspirit en voorziet de Teamleiders van maximale beslissingsruimte met als resultaat het vergroten van de motivatie, betrokkenheid, productiviteit en ontwikkeling van de medewerkers. Je adviseert de Raad van Bestuur, collega managers en andere stakeholders. Je werkt het meerjaren facilitaire strategie verder uit op basis van de CuraMare strategie en onderhoudt c.q. ontwikkelt diverse interne en externe (samenwerkings) relaties.

Jij

 • bent een ervaren facilitair verandermanager met een duidelijke visie op services, eten & drinken, gastvrijheid en bedrijfsvoering. Je straalt deskundigheid en vertrouwen uit.
 • HBO+/Academisch werk- en denkniveau, opleiding bij voorkeur op het gebied van facility management. Financieel/bedrijfskundig goed onderlegd.
 • hebt ruime leidinggevende ervaring in een omgeving met vergelijkbare complexiteit binnen of buiten de zorg.
 • hebt door ervaring verkregen generalistische kennis van de diverse onderdelen binnen het facilitaire domein.
 • bent resultaatgericht, ondernemend met een actuele visie op hospitality.
 • bent in staat om medewerkers te motiveren, te stimuleren en te coachen, stuurt vanuit resultaat en samenwerking.
 • hebt ervaring met het sturing geven aan complexe op verandering gerichte organisatieprocessen alsmede ervaring met het sturing geven aan projecten.
 • hebt een goede sensor voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.
 • bent communicatief sterk, in staat om zowel extern als intern goede contacten te onderhouden.
 • hebt begrip en respect voor de prominente rol van de organisatie CuraMare binnen de gemeenschap van Goeree-Overflakkee

Gestelde eisen

Kerncompetenties

 • Stevige persoonlijkheid met lef om te veranderen, ambitieus, vooruitstrevend.
 • Resultaatgerichte (afspraak = afspraak) en slagvaardige instelling, hands-on, staat voor zijn/haar keuzes en brengt ideeën en initiatieven tot concrete uitvoering.
 • Koersvast
 • Verbinder, teamplayer.
 • Diplomatiek, integer.
 • Toegankelijk, soepel in de omgang
Wij
 • bieden in eerste instantie een contract voor een jaar. Klikt het? Dan wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • bieden een functie vol mogelijkheden je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en met het facilitair bedrijf van grote toegevoegde waarde te zijn.
 • bieden een salaris (FG 70) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan contact op met Ingrid Vasenna op 06-10339653 of via ingrid@vasenna.nl

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! Solliciteren kan per e-mail: ingrid@vasenna.nl.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie met een christelijke identiteit die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

32-36

Salaris

FG70

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Controller

  Toegevoegd op 11-10-2021 door Independent Recruiters

  Signaleren van kansen en het doen van verbetervoorstellen rondom de planning- en controlcyclus;Bewaken van de kwaliteit van de financiële en economische bedrijfsvoering en het beheersen van de financiële risico's;Optimaliseren van de financiële bedrijfsvoering;Analyseren van de financiële informatie op businessunit niveau en het vertalen van deze informatie naar management- en stuurinformatie;Rapporteren over de bedrijfsprocessen, interne verslaglegging, bestuurlijke informatie,...

  Independent Recruiters
 • Facilitair medewerker

  Toegevoegd op 08-10-2021 door FlevoDirect Lelystad

  Als facilitair medewerker ben jij de handyman van het kantoor. Deze handyman oftewel facilitair medewerker pakt verschillende klusjes op. Denk hierbij aan inrichten van werkplekken, zoals het op hoogte stellen van bureaus, het vervangen van lampjes of het maken van bijvoorbeeld een deur. Verder zorg jij er ook voor dat op het buitenterrein alles op orde. Denk hierbij aan het onkruid weghalen tussen de tegels of het opruimen van vuil. Het bedrijf zoekt iemand die van alle markten thuis is.Dit...

  Stad Vacaturebank
 • Objectleider Farma

  Toegevoegd op 07-10-2021 door Independent Recruiters

  In de functie van Objectleider werk je nauw samen met jouw collega's. De Assistent Site Manager is jouw steun en toeverlaat en samen stuur je het schoonmaak team aan. Binnen jouw team ligt de focus op de ontwikkeling en begeleiding. Je voert functioneringsgesprekken en controles uit. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Hierin kan je strategisch meedenken en verbeteringen doorvoeren. Verder hou je je bezig met budgetten en rapportages. De eindverantwoording voor het creëren van...

  Independent Recruiters
 • Junior Adviseur Huisvesting en Vastgoed

  Toegevoegd op 06-10-2021 door Independent Engineering

  Voor Sanquin Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Adviseur Huisvesting en Vastgoed. In deze mooie rol ondersteun je bij het ontwikkelen, implementeren en adviseren over de uitvoering van huisvesting- en vastgoedbeleid. Het doel; donoren, werknemers en huurders zich goed laten voelen in de ruimte die ze bezoeken of waar ze werken. Als Junior Adviseur Huisvesting en Vastgoed ondersteun je bij het ontwikkelen, implementeren en adviseren over de uitvoering van huisvesting- en...

  Independent Recruiters
 • Huishoudelijk medewerker Kinderopvang - Zaandam en omstreken

  Toegevoegd op 06-10-2021 door Bring at Work

  Voor een leuke Kinderopvang in Zaandam en omstreken, zijn wij op zoek naar een energieke huishoudelijk ondersteuner kinderopvang die parttime de groep wil versterken. Je verricht (schoonmaak)werkzaamheden op locatie ten behoeve van de ruimtes én je dient als ondersteuning van de pedagogisch medewerkers.Je betrekt tijdens het ondersteunende werkzaamheden waar mogelijk de kinderen bij je werkzaamheden. Zo dek je gezamenlijk de tafel en betrek je de kinderen bij het schoonmaken...

  Bring at Work

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank