HR medewerker eHRM

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 27-08-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Wij zoeken een HR-professional die zich verder wil ontwikkelen tot functioneel beheerder HR. In deze functie help, adviseer en ondersteun jij de medewerkers bij het gebruik van onze HR-informatiesystemen. Je bent verantwoordelijk voor het beheren, in stand houden en verbeteren van de functionaliteiten van onze HR-systemen, waarvan AFAS de belangrijkste is. Dit doe je voor meerdere zorgorganisaties in de regio, een flinke klus dus waar je volop uitgedaagd zal worden.

Naast de beheersmatige werkzaamheden krijg je ook de uitdagende taak om onze processen onder de loep te nemen, hier kritisch naar te kijken en op zoek te gaan naar optimalisatie mogelijkheden. Daarbij verlies je het gemak van de eindgebruikers niet uit het oog en geef je hen advies over het optimaal benutten van de HR-systemen. Je bent de schakel tussen de gebruikers, management en leveranciers en vertaalt functionele wensen en informatiebehoeften van de organisatie in oplossingen.

Je komt te werken op een afdeling waar ruimte is voor innovatie en jij eigen ideeën mag aandragen. Met elkaar streven we ernaar om de beste HR-software te beheren voor onze gebruikers. Een mooie bijkomstigheid voor jou is dat we voldoende ontwikkelingsmogelijkheden bieden op persoonlijk vlak maar ook op het gebied van jouw kennis en vaardigheden.

Jij

 • hebt HBO werk- en denkniveau.
 • hebt een achtergrond bij voorkeur als HR professional en/óf als applicatiebeheerder, en bent bereid te ontwikkelen op het HR of applicatiebeheer domein.
 • krijgt energie van het digitaliseren en optimaliseren van processen en het bieden van ondersteuning in digitaal werken.
 • bent van nature leergierig aangelegd en ziet verbanden tussen verschillende vragen en problemen.
 • bent een snelle en logische denker en weet vraagstukken van hieruit te beredeneren.
 • bent initiatiefrijk en een teamspeler, waarbij kennisdeling en overdracht essentieel is.
 • bent communicatief sterken hebt een klantgerichte instelling.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden, in overleg met jou, een contract voor 24 - 36 uur voor een jaar. Klikt het? Dan wordt deze omgezet in een vast contract.
 • bieden jou de mogelijkheid om 50% van contracturen thuis te werken.
 • bieden een salaris in FG 50 en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem contact op met Krijn Bom, applicatiebeheerder HR/ERP, via: 06-20772756.

Word jij onze nieuwe collega?


Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 27 september.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

36

Salaris

FG50

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Jeugdzorgwerker met SKJ

  Vandaag geplaatst door Maandag® Arnhem

  Jij hebt als Jeugdzorgwerker affiniteit en ervaring met verschillende culturen. Jij gaat ondersteuning bieden aan alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Als Jeugdzorgwerker ben je continu bezit met het realiseren van een leefbaar en veilig woonklimaat voor jongeren. Jij bent verantwoordelijk voor het:Signaleren, preventief handelen en interveniëren bij problemen en conflicten.Organiseren van groepsactiviteitenVerstrekken van informatie en het geven van (groeps)voorlichtingen aan...

  Stad Vacaturebank
 • Unieke kans voor een jeugdzorgwerker!

  Vandaag geplaatst door Maandag® Arnhem

  Als jeugdzorgwerker begeleidt jij deze jongeren naar hun nieuwe toekomst. Vaak komen deze jongeren alleen naar Nederland en kennen ze de cultuur en taal nog niet goed (genoeg). Om met hun in contact te raken heb jij dan ook vaak contact met een tolk. Samen met je collega's ben je constant bezig met het realiseren van een veilig klimaat. Denk hierbij aan een potje tafelvoetbal, spelletjes spelen en kletsen. Op deze locatie lopen collega jeugdzorgwerkers en heb je veelvuldig contact met hen....

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige

  Vandaag geplaatst door Maandag® Arnhem

  Ben jij de Verpleegkundige die onze zorg draaiende houdt. Staat het begeleiden van cliënten bij jou centraal en draag jij graag bij een positieve sfeer op de afdeling. Dan ben jij de Verpleegkundige die wij zoeken. Als Verpleegkundige bij Maandag® kan jij aan de slag binnen de VVT, Welzijn en GGZ. Jij zet je graag breed in maar vindt de zorg voor de cliënt het allerleukst. Jij komt het beste tot je recht binnen een team en ziet de juiste dingen om de cliënten van de beste zorg te voorzien. Of...

  Stad Vacaturebank
 • Opleiding MBO Verpleegkundige

  Vandaag geplaatst door Maandag® Arnhem

  Jij bent toe aan de volgende stap in jouw carrière en wilt graag starten met de opleiding MBO Verpleegkundige. Onze Maandag® Academy biedt jou de mogelijkheid om door te groeien van Verzorgende IG naar MBO Verpleegkundige.Start je met de opleiding, dan wordt je gelijk collega van Maandag®. Want naast jou studieovereenkomst ontvang je direct een vast contract. Ook ik ben er als vast aanspreekpunt en zal regelmatig met jou zitten om de voortgang van de opleiding en de opdracht te evalueren.Onze...

  Stad Vacaturebank
 • Jeugdbeschermer Crisis Interventie Team

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Ben jij de ervaren Jeugdbeschermer die bij het Crisis Interventie Team (CIT) in de regio Rotterdam Rijnmond aan de slag te gaat?Als SKJ geregistreerd Jeugdbeschermer regisseer je op afstand de crisissituatie én observeer je van dichtbij de zorgbehoefte.Je analyseert binnen het CIT de situatie van het gezinssysteem op basis van relevante informatie en deskundigheid en maak je een risico-inschatting. Wanneer er sprake is van een bedreiging voor de veiligheid of de ontwikkeling van kinderen/...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank