Afdelingshoofd verpleegafdeling & poli Cardiologie

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 25-02-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Jij begrijpt dat de zorg prioriteit nummer één is en dat de best mogelijke zorg alleen geleverd kan worden als het personeel tevreden is en zij hun werk goed kunnen doen. Als afdelingshoofd ondersteun je op die manier het zorgproces. Jij geeft zelfstandig leiding aan de polikliniek Cardiologie en verpleegafdeling 1. Verpleegafdeling 1stuur je samen aan met een collega afdelingshoofd.

Vanuit de polikliniek Cardiologie werk je nauw samen met de vakgroep. Met elkaar denken jullie na over en implementeren jullie ideeën en projecten op het gebied van innovatie binnen de cardiologie. Ook zorgen jullie ervoor dat de cardiologische zorg toegankelijk blijft voor een ieder. Dit is een dynamische afdeling, met veel verschillende functies en een enthousiast team dat kwaliteit en innovatie hoog op de agenda hebben staan.

Verpleegafdeling 1 richt zich met name op de wat langere opnames van de specialismen interne geneeskunde, cardiologie en neurologie. Ook is er op deze afdeling een eigen stroke unit waar patiënten met een CVA worden opgenomen. Aan jou de uitdaging om de afdeling verder te innoveren op het gebied van klinische zorg. Je geeft operationeel leiding aan jouw medewerkers en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de processen, het voeren van fit-gesprekken en het reduceren van ziekteverzuim. Jij bent gestructureerd, innovatief, besluitvaardig en proactief. Je werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders. Door de duo-afdeling in deze functie krijg je voldoende uitdaging en afwisseling op je pad. Kortom: een unieke leidinggevende baan en volop ruimte om verder te werken aan je persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Jij

 • hebt HBO werk- en denkniveau, leidinggevende ervaring binnen de gezondheidszorg en bij voorkeur een verpleegkundige achtergrond.
 • hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van gezondheidszorg en management, c.q. bedrijfskunde.
 • bent stressbestendig, in de hectiek van de dag weet jij rust en overzicht te houden.
 • durft initiatief te nemen, je bent creatief en je werkt zelfstandig.
 • bent van nature een verbinder en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.
 • schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus.
 • bent een stevige persoonlijkheid, je bezit doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen en een hoge mate van organisatiesensitiviteit.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden een uitdagende functie voor 32 tot 36 uur.
 • bieden je een werkplek waarin veel ruimte is voor eigen inbreng, innovatief denken en waar jij je kunt ontwikkelen.
 • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een salaris (FG 60) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan contact op met Bram Bolle, manager Business Unit, via: 0187 607200.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 8 maart.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

36

Salaris

FG 60

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Junior Salesmanager voedingsmiddelen

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Lelystad

  Voor dit bedrijf in Almere dat actief is in de vleesindustrie zijn wij opzoek naar een Junior Salesmanager. Ben jij iemand die het prettig vindt om te presteren onder druk? Dan is dit de baan voor jou! Als Junior Salesmanager binnen dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het doen van acquisitie en het uitbreiden/onderhouden van klantrelaties. We zoeken iemand die energie krijgt van het werken met targets. In eerste instantie zal je je moeten verdiepen in de productprocessen, het portfolio...

  Stad Vacaturebank
 • Klantcontactcentrum woningcorporatie

  Vandaag geplaatst door Maandag® Einhoven

  Kapotte kranen, geluidsoverlast en huuropzeggingen bekende kost? Onze opdrachtgever in Noord-Brabant en in Limburg is op zoek naar een Medewerker Klantcontactcentrum.Huurders kunnen tegen van alles aan lopen. Dat kan heel vervelend zijn. Jij bent het eerste aanspreekpunt en beseft dat als geen ander. Dus je luistert goed naar het verhaal, vraagt goed door en probeert zo snel mogelijk een oplossing te bieden. Die biedt je zelf waar kan. Zo niet, dan schakel je richting de juiste partijen.De...

  Stad Vacaturebank
 • Recruiter Zorg

  Vandaag geplaatst door Maandag® Breda

  Als Recruiter Zorg bij Maandag® Breda ben je werkzaam in een ambitieus en dynamisch team. Van maandagochtendkoffie tot vrijdagmiddagborrel, elke dag is anders!Samen met de collega's op het vakgebied Zorg ga jij het verschil maken en draag je bij aan de bemiddeling van professionals. Samen bepalen jullie de koers.Je draagt de verantwoordelijk voor de werving van onder andere Verpleegkundigen, Basisartsen en Groepsbegeleiders! Hoe? Door het schrijven van frisse en to-the-point vacatureteksten...

  Stad Vacaturebank
 • Junior Salesmanager voedingsmiddelen

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Lelystad

  Voor dit bedrijf in Almere dat actief is in de vleesindustrie zijn wij opzoek naar een Junior Salesmanager. Ben jij iemand die het prettig vindt om te presteren onder druk? Dan is dit de baan voor jou! Als Junior Salesmanager binnen dit bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het doen van acquisitie en het uitbreiden/onderhouden van klantrelaties. We zoeken iemand die energie krijgt van het werken met targets. In eerste instantie zal je je moeten verdiepen in de productprocessen, het portfolio...

  Stad Vacaturebank
 • Laboratoriummedewerker QC

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect

  Als laboratoriummedewerker QC biedt je ondersteuning in de drie verschillende laboratoria en ben je continu bezig met het uitvoeren van diverse testen, met zowel grondstoffen als eindproducten. Deze testen voer je uit van begin tot eind, aan de hand van vastgestelde methoden. Hierdoor is het aan jou om de kwaliteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat deze altijd aan de standaardeisen voldoen. Wanneer het nodig is, signaleer en rapporteer je afwijkingen, evenals bijkomende risico’s. Je...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank