Afdelingshoofd poliklinieken chirurgie/orthopedie

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 23-02-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Jij vervult een belangrijke rol in het ziekenhuis als leidinggevende van de poliklinieken. Deze poliklinieken kenmerken zich door een veelzijdigheid aan aandachtsgebieden van oncologie tot traumatologie, multidisciplinaire zorgverlening, innovaties op het gebied van kwaliteit en patiëntcommunicatie. Dit maakt een optimale samenwerking tussen leidinggevende, polimedewerkers waaronder doktersassistenten, gipsverbandmeesters en gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch specialisten noodzakelijk. Met jouw helicopterview richt je de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in, zodat de patiënt de best mogelijke zorg en service ontvangt en de zorgprocessen toekomstbestendig zijn en blijven. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de jaarplancyclus. Je coacht en inspireert jouw team, geeft hen verantwoordelijkheid en vertrouwen en je bent aanspreekpunt voor de medisch specialisten om in gezamenlijkheid zorg van een hoog niveau te leveren. Jij bent besluitvaardig, proactief en je werkt zelfstandig binnen de gestelde kaders. Met hart en hoofd weet jij de zorg continue te optimaliseren en zorg je voor draagvlak en ruimte om het beste uit het team te halen.

Jij

 • hebt HBO werk- en denkniveau en leidinggevende ervaring binnen het ziekenhuis, bij voorkeur op snijdende poliklinieken.
 • hebt een afgeronde opleiding op het gebied van gezondheidszorg en management c.q. bedrijfskunde.
 • durft initiatief te nemen, je bent creatief en je werkt zelfstandig.
 • bent van nature een verbinder en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend.
 • schakelt snel tussen verschillende niveaus.
 • bent een stevige persoonlijkheid, je bezit doorzettingsvermogen, relativeringsvermogen en een hoge mate van organisatiesensitiviteit.
 • initieert ontwikkelingen op personeelsgebied vanuit een organisatie brede visie.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden je een werkplek waarin veel ruimte is voor eigen inbreng, innovatief denken en waar jij je kunt ontwikkelen;
 • geven in eerste instantie een contract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract;
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas;
 • bieden een salaris (FG 60) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden;
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Jacqueline Leentjes, manager Business Unit, via: 0187- 607360.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! Wij ontvangen deze graag vóór 3 maart 2021. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. De het eerste gesprek vindt plaats op maandag 8 maart, einde van de middag. Het eventuele tweede gesprek vindt plaats opwoensdag 10 maart, einde van de middag.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2800 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

36

Salaris

FG 60

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Bemonsteraar

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Als Bemonsteraar ben jij actief op een van de vier locaties (Zwolle, Deventer, Ommen of Steenwijk) of ben je aanwezig bij een thuisbemonstering. Je werkzaamheden omvatten het afnemen van de test (neus en wangslijmvlies d.m.v. een wattenstaafje. Samen met jouw collega Bemonsteraar ben je in duo-vorm verantwoordelijk voor het afnemen van de testen bij inwoners van de regio. Daarbij wissel je samen het afnemen van de testen en het verwerken van de administratie af. Jij weet de werkzaamheden...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige ziekenhuis

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Voor een top klinisch ziekenhuis in Overijssel zijn wij per direct op zoek naar jou! Vanuit een dienstverband bij Maandag® ga je aan de slag bij het ziekenhuis. Daar word je op verschillende afdelingen ingewerkt en ga je uiteindelijk aan de slag op de intensive care. Als Verpleegkundige beschik jij over een groot reflectief vermogen en signaleer jij verbeterpunten in de dagelijkse zorg. Daarnaast beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij samen met collega's in staat om...

  Stad Vacaturebank
 • Triagemedewerker vaccineren Covid-19

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Iedereen die gevaccineerd wordt heeft een gezondheidsverklaring ingevuld. Wanneer blijkt dat er uitzonderingen zijn kom jij als triagemedewerker in beeld. Jij gaat in gesprek en stelt triagevragen en checkt op implicaties. Volgens protocol en in samenspreek met de persoon besluit je om wel of niet op vaccinatie over te gaan. In een aantal situaties zul je de arts consulteren die in staat is om een medisch-inhoudelijke afweging te maken. 

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige ziekenhuis

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Voor deze functie wordt je ingezet als algemeen verpleegkundige op de corona afdeling.Daarom wordt er van jou als verpleegkundige best wat verwacht. Als verpleegkundige beschik je over groot reflectief vermogen en signaleer jij verbeterpunten in de dagelijkse zorg. Daarnaast beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben jij samen met collega's in staat om zorg op maat te leveren. Vanuit jouw expertise weet jij als verpleegkundige om te gaan met complexe en snel veranderende...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige Ziekenhuis

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Jij bent als Verpleegkundige op zoek naar een mooie uitdaging binnen het ziekenhuis!Voor een topklinisch ziekenhuis in Overijssel ben ik op zoek naar Verpleegkundigen die graag binnen het ziekenhuis aan de slag willen. Jij kan zo snel mogelijk beginnen en bent voor minimaal 16 uur beschikbaar. Vanuit een dienstverband bij Maandag® ga je aan de slag binnen het ziekenhuis. Hier word je op verschillende afdelingen ingewerkt en ga je uiteindelijk aan de slag op de Intensive Care. De diversiteit...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank