Teamleider Service & Onderhoud Opvolging (technisch - commercieel)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Record Automatische Deuren B.V.
 • Plaats: Zevenhuizen Zh
 • Plaatsingsdatum: 14-01-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Ben jij een geboren leider die de technisch-commerciële binnendienst binnen de afdeling Service & Onderhoud naar een hoger niveau weet te tillen? Vind je het een uitdaging om jouw team verder te ontwikkelen en daarnaast een schakel te zijn tussen de klant en je collega’s? Lees dan verder!

Voor record automatische deuren B.V. zijn wij op zoek naar een:

Teamleider Service & Onderhoud Opvolging (technisch - commercieel)
Standplaats Zevenhuizen / Maartensdijk | 40 uur per week

Jouw positie
Je bent leidinggevende van het team Service & Onderhoud Opvolging. Jouw team, bestaande uit 6 medewerkers, werkt vanuit onze locaties te Zevenhuizen en Maartensdijk. Samen zorgen jullie ervoor dat alle opvolgingen die voortkomen uit onderhouds- of service werkzaamheden professioneel worden uitgewerkt en aan de klant worden geoffreerd. Met jullie klant- en oplossingsgerichte instelling zorgen jullie voor de ultieme klantbeleving.

Daarnaast maak je onderdeel uit van de landelijk groep Teamleiders. Je rapporteert aan de Manager Service & Onderhoud.

Jouw bijdrage als teamleider
• In deze rol zorg je voor een optimale samenwerking binnen het team, met de planners en monteurs die onderweg zijn. Dit doe je door je collega’s te coachen, begeleiden en te sturen.
• Omdat je constant vinger aan de pols houdt, lukt het je vooruit te kijken, de voortgang te bewaken en zo nodig actie te ondernemen.
• Je geeft niet alleen leiding aan de afdeling; je werkt indien nodig ook zelf mee in de eerstelijns technische vragen van klanten en collega’s.
• Je denkt mee in het nóg efficiënter werken op de afdeling en binnen de organisatie. Daarvoor werk je samen met collega teamleiders.
• Je bent verantwoordelijk voor het beschrijven van werkprocessen en -instructies en het up to date houden hiervan.
• Om ervoor te zorgen dat jouw team op topniveau presteert voer je regelmatig werkoverleg met je collega’s en informeer je je manager over de output.

Gestelde eisen

 
Wat neem je mee?
• Je hebt HBO werk- en denkniveau en werkervaring binnen de techniek.
• Je weet je team te motiveren, stimuleren en neemt ze van nature continu mee in actuele ontwikkelingen.
• Je bent in staat om in een dynamische omgeving de prioriteiten te duiden en te vertalen naar concrete acties voor je team.
• Je bent nieuwsgierig en volgt alle ontwikkelingen op de voet, van waaruit je precies weet waar de behoeften liggen in de afdeling en organisatie.
• Begrippen die bij je passen: vrolijk, samenwerken, service- en klantgerichtheid, in oplossingen denken, adviesvaardigheden en snel kunnen schakelen.


Uren

40

Meer informatie

 
Wat kun je van ons verwachten?
• Een uitdagende en afwisselende baan binnen een innovatieve branche.
• Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden als 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.
• Je krijgt de beschikking over een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon.
• Een informele werksfeer waar met plezier én humor hard gewerkt wordt.

Geïnteresseerd?
Laat je CV en motivatie achter op ons sollicitatieformulier. Je kunt reageren via de ‘solliciteer’ button. Heb je vragen? Neem contact op met Marjon Daniëls via werkenbij@recordbv.nl.


Informatie over Record Automatische Deuren B.V.

record Automatische Deuren - onderdeel van het Zwitserse, beursgenoteerde agta record concern - is dé toonaangevende specialist op het gebied van toegangsoplossingen.

Met ca. 210 collega’s werken wij iedere dag met veel plezier aan de continuïteit én toekomst van onze organisatie. Dit doen wij vanuit Doorwerth (GD), Oosterhout (NB), Zevenhuizen (ZH) en Maartensdijk (UT).

Wie wij zijn?
Wij zijn deurspecialisten die geen doorgang kunnen passeren, zonder dat we de situatie kritisch opnemen en bedenken hoe wij deze van de beste toegangsoplossing kunnen voorzien. Bij het herkennen van de eigen deuren en het zien van tevreden gebruikers verschijnt er een twinkel in de ogen en een krul in de mondhoeken!
Wij houden er van om de goede dingen goed te doen! Of het nou werk is, een vrijdagmiddagborrel, gezelligheid op en buiten de werkvloer of een bedrijfsfeest... Wij zijn team record!

Record Automatische Deuren B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Werkvoorbereider Openbare ruimte

  Vandaag geplaatst door Maandag® Utrecht

  Voor een opdrachtgever in regio Utrecht ben ik op zoek naar een Werkvoorbereider openbare ruimte. Je werkzaamheden zullen gericht zijn op het gebied van reiniging, wegen en riolering. Jouw taken bestaan uit het voorbereiden van werkzaamheden voor eigen dienst en voor aannemers. Je maakt onderhoudsbestekken, deelopdrachten, calculaties, capaciteitsberekeningen en planningen. Dit kunnen kleinschalige of grootschalige projecten zijn. Aanvullend is kennis op andere aandachtsgebieden, zoals sport,...

  Stad Vacaturebank
 • Start per direct als Magazijnmedewerker in Drunen

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Het bedrijf waar jij gaat werken houdt zich bezig met het online in- en verkopen van verschillende producten in Drunen. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan kaarsen, knuffels, speelgoed en handige gadgets.  In verband met een grote groei en mooie toekomstplannen kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Als allround Magazijnmedewerker ga jij meehelpen met het laden en lossen van de vracht, help jij met de (her)indeling van het magazijn en ben jij voornamelijk...

  Stad Vacaturebank
 • Start als fulltime orderpicker in Arnhem

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je werkt bij een koffiebranderij in Arnhem. Dit logistieke centrum is momenteel nog veel in ontwikkeling, waardoor het orderpicken iets anders gaat dan je gewend bent. Het is namelijk zo dat je niet standaard met een scanner werkt, maar dat je zelf nog op zoek gaat naar de juiste artikelnummers die bij (onder andere) de koffie horen. Een afwisselende functie dus waar van je verwacht wordt dat je initiatief toont en een eigen draai geeft aan het verzamelen van de...

  Stad Vacaturebank
 • Senior werkvoorbereider civiel

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Als senior werkvoorbereider civiel heb jij een voortrekkersrol. De nadruk in je werkzaamheden zal liggen op het opstellen van contracten. Jij hebt hierin een voortrekkersrol. Als senior werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en toepassen van contracten.Differentiatie van contracten is een sleutelwoord. Als senior werkvoorbereider civiel ben jij een teamspeler met voldoende flexibiliteit om in te spelen op wijzigingen tijdens het proces. Daarnaast ben je in staat om...

  Stad Vacaturebank
 • Werkvoorbereider Openbare ruimte

  Vandaag geplaatst door Maandag® Utrecht

  Voor een opdrachtgever in regio Utrecht ben ik op zoek naar een Werkvoorbereider openbare ruimte. Je werkzaamheden zullen gericht zijn op het gebied van reiniging, wegen en riolering. Jouw taken bestaan uit het voorbereiden van werkzaamheden voor eigen dienst en voor aannemers. Je maakt onderhoudsbestekken, deelopdrachten, calculaties, capaciteitsberekeningen en planningen. Dit kunnen kleinschalige of grootschalige projecten zijn. Aanvullend is kennis op andere aandachtsgebieden, zoals sport,...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank