Junior projectleider bodemonderzoek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Terrascan B.V.
 • Plaats: Lijnden
 • Plaatsingsdatum: 10-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Begeleid je graag een proces van begin tot eind; vanaf de aanvraag, de offerte tot en met het opstellen van een eindrapport? Kan jij goed het overzicht bewaren en werk je oplossingsgericht? Ben jij een persoon die de onderzoeksresultaten kan vertalen naar een duidelijk advies voor de klant?
Dan is deze baan wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een junior projectleider bodemonderzoek.

In samenwerking met een projectleider vervul je als junior projectleider een prominente rol in de opdrachtvorming, projectvoorbereiding, projectcoördinatie en het opstellen van onderzoeksrapporten. Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van je eigen projecten, waarbij je als aanspreekpunt voor diverse opdrachtgevers fungeert. Daarnaast bereid je de werkzaamheden voor, stuur je de veldmedewerkers aan, interpreteer je de onderzoeksresultaten en stel je op basis van deze gegevens een advies op voor de opdrachtgever.

Gestelde eisen

 
Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met bodem en milieu. Een opleiding op het gebied van milieukunde, archeologie, aardwetenschappen of (milieu) biologie op HBO / WO niveau is daarom gewenst. Ervaring met het officepakket (Word / Excel) is noodzakelijk; ervaring met GIS-software (QGIS) is een pré. Voor het bezoeken van onderzoekslocaties, opdrachtgevers en diverse instanties dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B.

Het spreekt je aan om in een klein team te werken en je professioneel, klantgericht en kwalitatief hoogwaardig in te zetten. Wij zoeken een nauwkeurige, gestructureerde werkwijze, waarbij vakbekwaamheid en foutenbeheersing voorop staan. Daarnaast is goede communicatie met collega's, opdrachtgevers en derden zeer belangrijk. Je kunt dan ook goed schriftelijk en mondeling communiceren en je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Uren

40

Meer informatie

 
Wat wij bieden:
• Een marktconform salaris
• Goede pensioenregeling;
• Goede interne begeleiding;
• Uitstekende doorgroeimogelijkheden;
• Uitzicht op een vast contract;
• Collegiale en informele werksfeer;
• Leuke personeelsactiviteiten.

Bedrijfsprofiel
Terrascan is een middelgroot onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan werkt voor zowel overheidsinstanties, bedrijven als particulieren. Ons kantoor is gevestigd in Lijnden, nabij de luchthaven Schiphol. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.
Het zusterbedrijf van Terrascan is Fiberscan. Fiberscan richt zich op inventarisatie van asbest in gebouwen en objecten.

Sollicitatie
Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Dan ontvangen wij graag jouw brief met motivatie waarom wij juist jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Stuur je brief met curriculum vitae naar terrascan@terrascan.nl t.a.v. personeelszaken.

Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Ben je al een ervaren projectleider bodemonderzoek of bodemsaneringen? Ook dan is jouw sollicitatie van harte welkom!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Terrascan B.V.

Terrascan is een middelgroot onafhankelijk milieutechnisch adviesbureau voor bodemonderzoek, bodemsaneringen en bodemhygiëne. Terrascan werkt voor zowel overheidsinstanties, bedrijven als particulieren. Ons kantoor is gevestigd in Lijnden, nabij de luchthaven Schiphol. Terrascan is ISO 9001, VCA**, BRL SIKB 1000, 2000 en 6000 gecertificeerd.
Het zusterbedrijf van Terrascan is Fiberscan. Fiberscan richt zich op inventarisatie van asbest in gebouwen en objecten.

Terrascan B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Bouwkundig Gebouwbeheerder

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  Bouwkundig Gebouwbeheerder gezocht! Wil jij werken bij een organisatie die jaarlijks 25 duizend mensenlevens redt? Wil jij aan de kant van de opdrachtgever zitten? Verantwoordelijk zijn voor de gehele levensloop van de gebouwen en gebouwgebonden installaties ? Wil jij 4 dagen per week werken (36 uur)? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder!Voor de hoofdlocatie in Amsterdam wordt je verantwoordelijk voor de gebouwen en de gebouwgebonden installaties. Je geeft je visie op onderhoud en vervanging...

  Independent Recruiters
 • Project Support Engineer

  Vandaag geplaatst door Ecorus

  Om de groei van Ecorus verder vorm te geven, zijn wij voor hen op zoek naar een ambiteuze Project Support Engineer.Als Project Support Engineer speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten. Dit zijn vooral projecten waarbij er vele eengezinswoningen en flatgebouwen van zonnepanelen worden voorzien. Je verzorgt de (elektro-)technische ondersteuning in samenwerking met de Projectleider. Je bent verantwoordelijkheid voor het maken van technische tekeningen en het...

  Independent Recruiters
 • Project Leader Solar Energy

  Vandaag geplaatst door Ecorus

  For Ecorus, a dynamic scale-up company in developing projects with impact in solar energy, we are looking for a Project Leader that is ambitious and has all the technical knowledge! As a Project Leader you play an important role in creating large scale solar energy projects. You are going to be responsible for the design, drawings and calculations of (elektro-)technical installations. To realize these projects in time, you will work intensively with the sales department and execution team....

  Independent Recruiters
 • Service Engineer Maritime

  Vandaag geplaatst door Independent Engineering

  From Rotterdam to Hawaii, from luxuirous yachts to navy used ships, your working area will be different each day which makes your daily tasks fun and diverse. Your daily tasks consists out of the following:Preform repair, maintenance, expand and provide service on electro technical installation and automation techniques;Thinking actively when any obstacles or problems occur;Working on board of ships (which could be located world wide);Responsible for commissioning of on boards systems.As...

  Independent Recruiters
 • Sales Manager

  Vandaag geplaatst door HRM@WORK

  Bedrijfsprofiel Dit bedrijf levert hoogwaardig vakwerk op het gebied van het ontwerpen, bouwen, installeren, besturen en onderhouden van koel- en vriesinstallaties, voorkoelinstallaties, rijpkamers en klimaatkamers. In de AGF, bij grote logistiek dienstverleners, vleesverwerkende bedrijven en bij zaadveredelaars is zij een geziene leverancier. De projecten die zij aanneemt vereisen integrale technische kennis, maatwerk oplossingen en variëren in omvang van €100K tot meer dan...

  HRM@WORK

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank