Technisch Inkoper

Baan gegevens

 • Bedrijf: Geelen Counterflow
 • Plaats: Haelen
 • Plaatsingsdatum: 25-02-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Word jij enthousiast van het voeren van onderhandelingen? Ben jij geïnteresseerd in technisch innovatieve oplossingen en wil je samen met ons en onze leveranciers werken aan het verduurzamen van de voedingsmiddelenindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn bezig om ons bedrijf 100% op duurzame energie te laten draaien en onlangs introduceerden wij de eerste industriële elektrische droger waarmee ook de CO2 voetafdruk van onze klanten drastisch verlaagd kan worden. De bijbehorende transitie en groei vergen verdere professionalisering van ons inkoopproces. Daarom zoeken wij een:

TECHNISCH INKOPER


Wat kun je van de functie verwachten?
Door de toenemende omvang en complexiteit van opdrachten gaat inkoop een steeds grotere rol spelen. Leverbetrouwbaarheid, kwaliteit, efficiëntie en tevredenheid van interne en externe klanten zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van de juiste materialen tegen de juiste prijs op de juiste plaats. Je speelt een belangrijke rol bij het selecteren van nieuwe leveranciers en het voeren van onderhandelingen met bestaande leveranciers. Dit alles binnen diverse inkooppakketten met mechanische, besturings-technische, aandrijf-technische of proces-technische onderdelen en samenstellingen. Daarbij analyseer je de leveranciersperformance op kwaliteit, kosten en afleverprestatie binnen de contractvoorwaarden. In deze rol rapporteer je aan de Manager Inkoop.

Je kerntaken zijn:
• Opbouwen en onderhouden van relaties met een grote diversiteit aan leveranciers
• Zoeken van nieuwe leveranciers voor zowel bestaande als nieuwe onderdelen
• Opstellen van offerte-aanvragen en beoordelen van ontvangen offertes
• Onderhandelen over levercondities en prijzen
• Het afsluiten van raamovereenkomsten met leveranciers
• Opvolging leveranciersperformance
• Nazorg richting de interne klanten

Gestelde eisen

 
Waarom kies je voor Geelen Counterflow?
Wij zijn marktleider met de meest energie-efficiënte drogers en koelers die we met een team van 125 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food-, petfood-, aquafeed en feed industrie. We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris, een ruime winstdelingsregeling, opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar.

Wat verwachten we van jou?
• HBO werk- en denkniveau
• Opleiding in een technische richting óf sterke affiniteit met techniek
• Bij voorkeur een afgeronde NEVI opleiding
• Enkele jaren relevante werkervaring
• Een strategische visie op inkoop
• Kennis van Navision of een ander ERP systeem is een pre
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Verder ben je analytisch sterk, oplossingsgericht en stressbestendig. Je beschikt over de juiste overtuigingskracht om anderen mee te nemen in jouw ideeën.

Uren

Meer informatie

 
Ben jij diegene die we zoeken?
Laat ons dat dan direct weten en solliciteer!
Stuur je brief en CV naar: yvonne.eijsbouts@geelencounterflow.com.

Deze vacaturetekst is auteursrechtelijk beschermd eigendom van Geelen Counterflow.

Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de advertentie zonder uitdrukkelijke toestemming van Geelen Counterflow is niet toegestaan en dat geldt expliciet voor gebruik door werving- en selectiebureaus welke niet rechtstreeks handelen in opdracht van Geelen Counterflow. Reacties naar aanleiding van werving door niet-opdrachtnemers van Geelen Counterflow worden niet in behandeling genomen.


Informatie over Geelen Counterflow

Wij zijn marktleider met de meest energie-efficiënte drogers en koelers die we met een team van 125 medewerkers ontwikkelen en bouwen in Haelen en installeren in de food-, petfood-, aquafeed en feed industrie. We verkopen op basis van specialisatie en kennis in meer dan 100 landen. De organisatie is informeel met korte lijnen. Als kerngezond familiebedrijf investeren we voor de lange termijn, in productontwikkeling, duurzaamheid en de ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een goed salaris, een ruime winstdelingsregeling, opleidingsmogelijkheden en 40 vrije dagen per jaar.

Geelen Counterflow
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Civieltechnisch Projectleider

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een grote gemeente in Overijssel ben ik op zoek naar een Projectleider Civiel die toe is aan een leuke nieuw project! Als Projectleider Civiel ben je verantwoordelijk voor het realiseren van civiel technische projecten in het centrumgebied enomliggende woonwijken. Jij zorgt voor een goede verbinding van aandachtspunten in de realisatie zoals de opgave van een gebied of de verbinding met andere thema's. Bij de realisatie van bovengenoemde projecten zorg je ervoor dat je de omgeving...

  Stad Vacaturebank
 • Installatietechnisch Projectleider

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  De gemeente waar jij voor gaat werken heeft een uitdagend jaar in het vooruitzicht. Binnen het team Infrastructuur, Gebouwen en Gronden (IGG) zijn ze op zoek naar een Installatietechnisch Projectleider, ga jij deze functie invullen?Je gaat projectmatig te werk. Samen met dit team ga je je richten op de inrichting en onderhoud van de buitenruimte maar ook het beheer en onderhoud van gemeentelijke gebouwen. Als Installatietechnisch Projectleider help jij mee in de voorbereiding, de planning en...

  Stad Vacaturebank
 • Directievoerder civiele techniek

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Je bent verantwoordelijk voor de directievoering van de integrale civieltechnische uitvoeringsfase van werken in de openbare buitenruimte, waarbij ook groen-/cultuurtechnische en openbare verlichting/VRI aspecten aan de orde zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen het (zelfsturend) vast projectteam "Reconstructies”.In de projecten lever je vakinhoudelijke expertise en organiseer je als rechterhand van de technisch projectleider alle werkzaamheden in de uitvoeringsfase.De...

  Stad Vacaturebank
 • Junior tekenaar civiel

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Als junior tekenaar werk je aan vele verschillende projecten. De gemeente kent ambitieuze, integrale en uitdagende projecten rondom het inrichten en beheren van van de openbare ruimte. Variërend van de grote en complexe projecten rondom de stationslocaties tot aan kleinere herinrichtingen en renovaties.Je vindt het leuk om samen met anderen te werken aan de opgaven van onze sta en bent in staat om verbanden tussen de verschillende vakdisciplines en fases in een project te leggen, die bij onze...

 • Junior Civiel Werkvoorbereider

  Vandaag geplaatst door Maandag® Middelburg

  Ben jij een starter in de civiele techniek en wil je aan de slag met mooie projecten om zo de fijne kneepjes van het vak te leren? Check dan deze vacature!Jij hebt recent je opleiding Civiele Techniek afgerond en je wilt aan de slag in jouw werkveld. Daar komt Maandag® om de hoek kijken! Wij helpen je graag bij de start van je loopbaan. Samen oriënteren we op een functie als junior civiel werkvoorbereider bij een van onze opdrachtgevers in de regio West-Brabant of de provincie Zeeland. Als...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank