(junior) Werkvoorbereider

Baan gegevens

 • Bedrijf: Stabiel Management
 • Plaats: Veldhoven
 • Plaatsingsdatum: 11-01-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Leuke startersfunctie met begeleiding en doorgroeimogelijkheden!
Houd jij ervan om een project van voor tot achter goed door te denken en perfect voor te bereiden, zodat de uitvoering vlekkeloos verloopt? Ben je een puzzelaar die graag details uitzoekt? Geniet je ervan als alles op rolletjes loopt, maar geeft het je ook voldoening als je uitvoeringsproblemen snel hebt afgestemd en opgelost? Dan ben jij de perfecte werkvoorbereider voor ons!

Wie zijn wij?
Eerst denken en dan doen, zeggen we vaak bij Stabiel Management. En dat moet ook wel bij prefab bouwen. Het leuke hiervan is dat je alles vooraf goed moet doordenken en voorbereiden. Alle onderdelen komen op maat gemaakt op de bouwplaats aan, en moeten dan netjes in elkaar passen.
Al heel vroeg in het ontwerpproces zitten we met onze opdrachtgevers aan tafel, om te zorgen dat het ontwerp goed in prefab kan worden gerealiseerd. Een goed ontwerp bespaart veel tijd en kosten. En dat is onze specialiteit!
Het bijzondere aan ons bedrijf is dat we niet alleen de prefab constructie ontwerpen, we zorgen ook voor de engineering, productie en montage. Daarmee zijn we dus verantwoordelijk voor het hele proces en het eindresultaat. Een zorg minder voor onze klanten!
Bij prefab bouwen is goede engineering cruciaal. Hiervoor werken we nauw samen met Snijders Ingenieursgroep. Om de lijntjes kort te houden zitten we in hetzelfde pand in Veldhoven.
Meer informatie over ons en onze projecten: https://stabielmanagement.nl/projecten/

Hoe ziet jouw werkweek eruit?
Dat hangt er heel erg vanaf welke projecten er lopen en in welk stadium ze zich bevinden. In de ontwerpfase ben je bijvoorbeeld bezig met het uitwerken van een prefab ontwerp, waarbij je alle informatie helder vastlegt zodat we een goede calculatie en aanbieding kunnen maken. In de engineeringsfase van een project verzorg je de controles van het tekenwerk, de afstemming met engineering en regel je de documentenstroom met diverse partijen. Ook start je vast de montageplanning op. In de productie fase zorg je voor de afstemming met onze partners voor de levering van de prefab elementen (beton en staal) en houd je af en toe een oogje in het zeil bij de productie. In de uitvoeringsfase ben je het eerste aanspreekpunt en ben je regelmatig op de bouwplaats te vinden. Je hebt dan leuk contact met onze vaste montage ploegen en zorgt samen met de uitvoerder voor een succesvolle afronding van het project.

Kortom, een leuke en afwisselende baan waarin je veel vrijheid hebt om je eigen taken in te vullen.
Daarnaast zijn we voortdurend bezig om onze processen te verbeteren. Een frisse blik en initiatief stellen we erg op prijs en je krijgt ook de ruimte om met je eigen ideeën aan de slag te gaan.

Gestelde eisen

 
Wat vragen wij van jou?
• HBO-denkniveau. Bij voorkeur richting bouwkunde of constructie. Kennis en ervaring met Autocad en prefab beton is niet noodzakelijk maar wel mooi meegenomen.
• Je kunt zelfstandig werken en maakt makkelijk contact. Je bent duidelijk en respectvol in je communicatie en durft problemen aan te kaarten.
• Je bent ondernemend en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt nauwkeurig en gestructureerd en houd je eigen planning en werkzaamheden in de gaten.
• Je bent goed in het uitpuzzelen van details, maar blijft ook de hoofdlijn voor ogen houden. Je hebt ideeën om het werkproces te verbeteren en faalkosten te verminderen.
• En uiteraard houd je van een professionele maar zeker ook gezellige werksfeer!

Uren

Meer informatie

 
Wat bieden wij jou?
We leren je alle ins- en outs van het bouwen met prefab. Niet alleen het ontwerp en de engineering, maar ook productie en uitvoering.
Daarnaast leren we je projectmatig werken en helpen we je bij het ontwikkelen van je competenties en het invullen van je ambities.
De werktijden zijn flexibel en je krijgt een goede beloning. We houden van Brabantse gezelligheid en open, informeel contact. En af en toe doen we samen wat leuks buiten het werk om. Ons moderne kantoor, met goede voorzieningen, ligt in een groene omgeving vlak bij een winkelcentrum. Gedeeltelijk thuis werken gaat prima en is bij ons ook heel normaal.

Kortom, de ideale startersbaan!

Heb je interesse in deze baan?
Als je interesse hebt in deze baan, stuur dan een berichtje naar Silvester Snijders: ssnijders@stabielmanagement.nl. Bellen is ook prima: 06 53 60 73 02. Je kunt ook het sollicitatie formulier op deze pagina gebruiken. Heb je vragen of wil je meer informatie? Check onze website https://stabielmanagement.nl/vacatures/ of bel/app ons gewoon even, we spreken je graag!

Informatie over Stabiel Management

Stabiel Management is de bouwende constructeur. Wij adviseren al vroeg in de ontwerpfase en ontwerpen de prefab beton constructie zodanig dat deze slim is te realiseren tegen minimale kosten. Stabiel zorgt niet alleen voor het advies, maar ook voor de realisatie: we nemen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, engineering, productie en montage van de prefab beton constructie.

Stabiel Management
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Senior Technisch Adviseur Riolering en Water

  Vandaag geplaatst door Maandag® Enschede

  Jij bent als Senior Technisch Adviseur Riolering en Water het technisch geweten van het stedelijkwaterbeheer!Wat ga je doen voor een van onze Twentse gemeenten? Je treedt op als vraagbaak en adviseert gevraagd en ongevraagd op basis van je inzichten en kennisbij vraagstukken op het gehele werkveld van het stedelijk waterbeheer: (grond)water, riolering enklimaatadaptatie.Tevens ben je de technische beheerder van de assets die:input geeft voor het jaar- en meer jaren onderhoudsprogramma water...

  Stad Vacaturebank
 • Projectleider Civiel

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ben jij die verantwoordelijke en energieke Projectleider Civiel met helicopterview? Dan kom ik graag met jou in contact!Als Projectleider Civiel ben jij verantwoordelijk voor het project van begin tot eind en zet jij de lijnen uit. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je draagt onder andere zorg voor het opstellen van een plan van aanpak, je zorgt dat het project volgens planning verloopt, voert risicoanalyses en financiële rapportages uit, onderhandeld en stelt contracten op. Je...

  Stad Vacaturebank
 • Directievoerder Civiel

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Ben jij die Directievoerder Civiel met verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor resultaat? Dan ben ik op zoek naar jou!Als Directievoerder Civiel neem jij veel ervaring mee. Je bent een aanspreekpunt voor toezichthouders en je stemt de plannen af met onder andere de gemeente, bewoners en gebruikers. In de uitvoeringsfase houd jij je bezig met diverse werkzaamheden die georganiseerd dienen te worden. Dit zijn allemaal civieltechnische werken in de openbare buitenruimte. Hierbij komen onder...

  Stad Vacaturebank
 • Projectleider Civiele Techniek

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een gemeente in Overijssel zijn wij op zoek naar een Projectleider Civiele Techniek die beschikbaar is voor 36 uur. Je gaat in de slag in een grote plattelandsgemeente met meer dan 60.000 inwoners. Binnen deze gemeente kom je te werken in het cluster Civiel en Groen binnen het team IGG; Infrastructuur, Gebouwen en Gronden. Hier richten ze zich op de inrichting en het onderhoud van buitenruimte en het beheer en onderhoud van gemeentelijke gebouwen. De werkzaamheden als Projectleider...

  Stad Vacaturebank
 • Projectmanager Civiele Techniek

  Vandaag geplaatst door Maandag® Amsterdam

  Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het inrichten en aansturen van het projectteam dat verantwoordelijk is voor de realisatie van de hoofdinfrastructuur en inrichting van het maaiveld. Naast de hiervoor benoemde verantwoordelijkheden ben je ook verantwoordelijk voor het proces gebiedsontwikkeling. Hier gaat het om de taken en verantwoordelijkheden die worden verzorgt betreft gebiedsontwikkeling. Je bent ook bezig met het ontwikkelen van het team, gericht op het borgen van...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank