Applicatiebeheerder

Baan gegevens

 • Bedrijf: Waterschap Vallei en Veluwe
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 09-07-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

In een tijd waarin digitalisering en nieuwe technologieën flinke impact hebben op ons dagelijks werk en waarin het applicatielandschap voortdurend verandert, zoeken wij een:

Applicatiebeheerder
Apeldoorn, 36 uur per week
Vacaturenummer 2020-65

Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 500 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied, verspreid over 37 gemeenten. Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar de waterschapskennisapps http://www.apeldoornvacaturebank.nl/.

Functieomschrijving
Als applicatiebeheerder ben jij onze deskundige, die met passie en werkplezier zorgt voor de continuïteit van onze applicaties. Je bent de schakel tussen business en IT en samen met Functioneel Beheer verantwoordelijk om businesswensen te vertalen naar IT-oplossingen en die vervolgens te beheren.

 • Je beheert samen met Technisch Beheerders het Microsoft Online en Office 365 platform en applicaties als Teams, Sharepoint en Intune (on premise en online).
 • Je beheert een set aan applicaties die raakvlakken heeft met het Office 365 platform/en of Microsoft.
 • Je bent iemand die de Microsoft ontwikkelingen bijhoudt en je bent het aanspreekpunt als het gaat om kennis van de ontwikkelingen van Microsoft producten en diensten. Hierdoor kan je Functioneel Beheer bij strategische vraagstukken gericht adviseren.
 • Je doet voorstellen ter uitbreiding van het gebruik van het Office 365 platform daar waar het in de organisatie tot een verbetering van processen leidt.
 • Je stelt, onder regie van Functioneel Beheer, samen met Technisch Beheer, functionele ontwerpen op voor wijzigingsverzoeken.
 • Je bent onderdeel van de processen in het speelveld ITIL, BISL en ASL en daar waar nodig doe je voorstellen tot verbetering bij Functioneel beheer en Technisch beheer, je bent je bewust van de brugfunctie die je hierbij vervult.
 • Je werkt samen met Functioneel Beheer aan gedegen testdocumentatie en uitvoering van testen. Hierbij ondersteun je de gebruikers van de applicaties.
 • Je bent in staat grotere projecten te combineren met operationele issues in een continu veranderende omgeving met steeds nieuwe uitdagingen.
 • Je bent verantwoordelijk voor incidentbeheer voor de applicaties die je beheert door middel van prioritering op impact en omvang.
 • Je geeft training aan gebruikers voor het optimaal gebruiken van de applicaties die je beheert.
Arbeidsvoorwaarden
We bieden een uitdagende en zelfstandige baan in een open organisatie met korte communicatielijnen waarbij verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. De vacature is voor een periode van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van je eerder opgedane ervaring en zal liggen tussen € 2.916,- en € 3.974,- bruto per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek.

Daarnaast hebben wij een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en een Individueel Keuzebudget (20% van je salaris inclusief vakantiegeld). Verder krijg je de beschikking over een persoonlijk budget om opleidingen, cursussen en activiteiten te volgen (interessant voor je vakgebied, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit).

Gestelde eisen

Functie-eisen

 • Je beschikt over een hbo-werk- en -denkniveau op het gebied van applicatiebeheer.
 • Je hebt ruime kennis van en ervaring met Microsoft producten en diensten, zoals het 365 platform, Office, Teams, Intune, Sharepoint.
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de wereld van Microsoft en alle nieuwe ontwikkelingen in de gaten te houden en toepasbaar te maken voor het waterschap.
 • Kennis van en ervaring met Kofax, Verseon, iWriter is een pre.
 • Je hebt ervaring in het werken op basis van de BiSL en ASL Frameworks.
 • Je hebt ervaring met applicatiebeheer in een Windows 10 omgeving.
 • Kennis van applicatie-installatie, -virtualisatie en -configuratie is een pre.
 • Je hebt aantoonbare kennis van ITIL en Prince2.
 • Je bent communicatief vaardig in 1-op-1-situaties en in groepen bestaande uit medewerkers van verschillende (ICT) disciplines en functieniveaus.
 • Verder ben je een teamspeler, analytisch, nauwkeurig en leergierig.
 • Boven alles ben je servicegericht. Je kunt je inleven in de behoefte van de klant en ziet het als jouw missie om je collega’s en daarmee de organisatie vooruit te helpen.
Contactinfo
Hebben we je interesse gewekt? Reageer dan vóór 5 augustus 2020 via het online sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 27 augustus 2020.

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Iris van der Male, via e-mailadres http://www.apeldoornvacaturebank.nl/ of Leon Roestenburg, via e-mailadres http://www.apeldoornvacaturebank.nl/ Kijk voor meer informatie over werken bij Waterschap Vallei en Veluwe op http://www.apeldoornvacaturebank.nl/.

Acquistie stellen wij niet op prijs.

Uren

Zie tekst.

Salaris

€ 2.916 - € 3.975 p/m

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Skilled Supportdesk Medewerker

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Wij zijn op zoek naar een Skilled Supportdesk Medewerker die wil werken voor het bedrijf met 20 jaar ervaring in IAM Solutions! Dit bedrijf in Amsterdam is constant bezig met innoveren en verbeteren. Niet alleen bij hun klanten, maar ook intern, en daar kunnen ze jouw hulp als Supportdesk Medewerker goed bij gebruiken!Als Skilled Supportdesk Medewerker ben jij bezig met de interne automatisering van onze klanten, waarbij je het in stand houdt, uitbreidt en verbetert waar nodig. Dit doe je...

  Independent Recruiters
 • Software Engineer C++

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  As C++ Software Engineer, you will join the Software Engineering department at our client based in Sliedrecht the Netherlands. This department is responsible for engineering. Mainly, dredging related monitoring and control software, training simulators, hydrographic applications, and dynamic position software. You are part of a scrum team and you discuss progress with each other during the stand-up meeting.As C++ Software Engineer you will be responsible for: * Make designs and estimations...

  Independent Recruiters
 • Security Engineer IAM

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij een IAM expert of wil je dit graag worden? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou. De klanten zijn over het algemeen grote bedrijven met duizenden tot honderdduizenden werknemers en zijn veelal ook wereldwijd actief. De oplossingen die jullie implementeren zijn van specifieke leveranciers zoals IBM, CyberArk en TrustBuilder. Deze IAM reus heeft de ambitie om veruit de beste skills in huis te hebben om deze producten succesvol en efficiënt te implementeren en te onderhouden. Als...

  Independent Recruiters
 • Informatie adviseur

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor verschillende opdrachtgevers ben ik op zoek naar Informatie adviseurs. Als Informatie adviseur heb jij uitgebreide kennis van de informatiebronnen van de organisatie, maar ook de externe. Wat ga je doen?Creëert overzicht van de huidige werkwijze van relatiebeheer en klantgegevensbeheer binnen het programma SDM.Voert een behoefteanalyse uit in samenspraak met de stakeholders.Valideert de business requirements.Werkt mogelijke scenario's uit voor de inrichting van het ‘vastleggen...

  Stad Vacaturebank
 • Psychomotorisch therapeut Lunteren

  Vandaag geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen?Het bovenregionale Centrum voor Psychotherapie biedt een specialistische psychotherapeutische klinische en dagklinische behandeling voor volwassen cliënten met een persoonlijkheidsstoornis in een therapeutisch behandelmilieu.Cliënten volgen na een intakeprocedure een behandelprogramma van 30 weken, bestaande uit onder andere groepspsychotherapieën, sociotherapie, vaktherapieën, systeemtherapie en waar nodig farmacotherapie. Je werkt dan ook als PMT-er nauw...

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank