Allround docent schooljaar 20/21

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Maastricht
 • Plaats: Maastricht
 • Plaatsingsdatum: 05-07-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij veelzijdig en deins je niet terug voor vmbo-, speciaal- en praktijkonderwijs? Kom ons docententeam versterken als allround docent!


Voor het nieuwe schooljaar ben ik opzoek naar ‘allround', oftewel generalistische docenten. Het maakt jou niet uit of je nu voor een vmbo-klas staat, of les geeft aan een praktijkklas. Jij kunt het namelijk allemaal! Je coacht en begeleid leerlingen voortdurend én je draagt dagelijks bij aan de ontwikkeling van de leerlingen.


Bij Maandag luisteren we natuurlijk wel naar jouw wensen en ideeën. Wil je werken in het VO? ‘'Yes, dan gaan we samen de mogelijkheden bespreken.'' Wil je werken in het speciaal- of praktijkonderwijs? ‘'Helemaal goed, laten we de opties doornemen.'' Je bent al helemaal aan het juiste adres als je meerdere vakgebieden of onderwijsniveaus interessant vindt. Er is veel mogelijk en ik ga graag met jou het gesprek aan over je toekomst als ‘allround' docent.

Jij staat namelijk als docent centraal. Je visie, je wensen en ideeën zijn hierin van belang. Ik wil alles weten! Want alleen dan kunnen we de juiste match tussen jou en een opdracht maken.


Nu hoor ik je denken… een ‘allround' docent: wie is dat dan en waar moet diegene aan voldoen? Allereerst dient dé Maandag docent een lesbevoegdheid of PABO diploma te hebben. Daarnaast is de ‘allround' docent flexibel, hou je van afwisseling en vind je het belangrijk jezelf te blijven ontwikkelen. Herken jij jezelf in deze punten? Dan kunnen we ook de mogelijkheden tot een bepaalde tijd contract of zelfs een vast dienstverband bespreken!


Werken in het onderwijs is soms zwaar… en dat weten we bij Maandag. Daarom belonen we dat graag met goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, eventueel een leaseauto en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag Academy. Natuurlijk bieden jouw accountmanager en recruiter ook altijd een luisterend oor en kun je daar ten alle tijden terecht met al jouw vragen, onzekerheden en successen!


Ben je nieuwsgierig geworden? Gaan wij samen het gesprek aan over jouw toekomst als ‘allround' Maandag docent? Druk op de knop 'solliciteren' of bel/app naar 0630977812.

Gestelde eisen

 •       Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of een PABO diploma

 •       Je bent pedagogisch en didactisch vaardig  Aanbod

  Uren

  40uur

  Salaris

  EUR 1750 - EUR 2500, EUR 2500 - EUR 3500, EUR 3500 - EUR 5000

  Meer informatie

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 630 977 812

 • Bedrijfsprofiel

  Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen, competenties en jou als persoon aansluiten.

  Deel deze vacature:
  Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

  Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

  Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
  • Docent Nederlands

   Vandaag geplaatst door Randstad

   Nederlands geven! Dat is wat jij het liefste doet. De moedertaal in Nederland, maar zeker niet de makkelijkste taal om foutloos te spreken en schrijven. De jeugd die woorden graag afkort en daardoor niet meer weet wat de correcte spelling van een woord is. Jij, als docent Nederlands, bent expert op dit gebied. Je bent graag met de Nederlandse taal bezig en altijd zoekend naar creatieve manieren om jouw leerlingen/studenten te enthousiasmeren. In jouw lessen combineer je verschillende...

   Randstad
  • Docent scheikunde

   Vandaag geplaatst door Randstad

   Ben jij beschikbaar voor een baan als docent scheikunde in het voortgezet onderwijs? Heb jij een lesbevoegdheid voor het vak scheikunde óf ben jij in opleiding hiervoor? Wij komen graag met jou in contact om je te helpen bij het vinden van een baan in het onderwijs!Als docent scheikunde kan jij de leerlingen op een enthousiaste manier kennis laten maken met het vak. Je bent dol op de wisselwerking tussen de theorie en de experimenten en brengt die enthousiasme over aan de leerlingen. Jij hebt...

   Randstad
  • Docent Nederlands

   Vandaag geplaatst door Randstad

   Ben jij beschikbaar voor een baan als docent nederlands in het voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs? Heb jij een lesbevoegdheid voor het vak nederlands óf ben jij in opleiding hiervoor? Wij komen graag met jou in contact om je te helpen bij het vinden van een baan in het onderwijs!Wij zijn Nathalie en Sonja en ons doel is om jou te helpen aan een baan als docent Nederlands! Dit betreft een poolvacature wat inhoudt dat wij op dit moment geen vacatures open hebben staan. Toch investeren...

   Randstad
  • Docent wiskunde

   Vandaag geplaatst door Randstad

   Als docent wiskunde lach jij je een breuk om wiskundige grapjes. De stelling van Pythagoras is voor jou een simpele optelsom. Als cijfermatig wonder ben jij iemand om rekening mee te houden. Jij bent de docent wiskunde die elke ochtend staat te popelen om voorbeeldsommen met breuken en vermenigvuldigen uit te leggen zonder dat het gaat vervelen. Jij weet op een passende en enthousiaste manier jouw fascinatie voor het vak over te brengen. Je haalt plezier uit het wegwijs maken van de...

   Randstad
  • Docent Natuurkunde

   Vandaag geplaatst door Randstad

   Natuurkunde, vaak niet het meest favoriete vak van de gemiddelde leerling. Voor veel leerlingen is het abstract en staat het redelijk ver van hun dagelijks leven. Als docent natuurkunde weet jij precies hoe je natuurkunde dichtbij het dagelijks leven van jouw leerlingen brengt. Je weet op een enthousiaste en concrete manier uit te leggen dat eigenlijk alles terug te leiden is naar natuurkunde. Wanneer je het kwartje ziet vallen bij de leerlingen is jouw dag geslaagd.Voor aankomend schooljaar...

   Randstad

  Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

  Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

  Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

  Stadvacaturebank