Word financieel begeleider bij Rabobank Eindhoven

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Eindhoven
 • Plaatsingsdatum: 01-07-2020
 • Werkniveau: MBO, HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Een telefonische functie met impact! Dit is hoe je de functie van financieel begeleider Bijzonder Beheer kunt omschrijven. Vragen zoals: Wat is het probleem? Wat is de oorzaak? Welke oplossingen zijn er? zijn in deze functie leidend. Nu aan jou de taak om met jouw lef, groot verantwoordelijkheidsgevoel en empathisch vermogen de klant te helpen een oplossing te vinden voor zijn of haar (betalings-) problemen.

Hoe ga je te werk?
Allereerst breng je de financiële situatie van de klant in kaart. Je gaat het gesprek met de klant aan om schulden te herstellen en te voorkomen voor de toekomst. In de gesprekken bekleed jij een begeleidende rol. Samen met de klant kijk je wat de mogelijkheden zijn rondom betalingsachterstanden. Wordt het een betalingsregeling of herstructurering van een consumptieve lening? Natuurlijk check jij of dat de afspraken worden nagekomen. Alles met als doel om de klant stap voor stap weer financieel onafhankelijk te maken. Tot slot zorg je ervoor dat het klantdossier up-to-date is en blijft.

Allemaal erg interessant en belangrijk, toch? Maar wellicht is het onderwerp je nog niet helemaal bekend. No worries! Als jij de juiste telefonische ervaring hebt, gaan wij ervoor zorgen dat jij de benodigde inhoudelijke kennis bij ons op doet.

Wat moet je weten?
Om de rol van financieel begeleider te vervullen word je in een (doorbetaalde) opleiding van 6 weken bij Rabobank klaargestoomt. De opleiding start 10 augustus 2020. Vóór de startdatum dien jij jouw WFT Basis behaald te hebben en binnen 3 maanden ná start jouw WFT Consumptief Krediet. Het is vereist dat je de opleiding bijwoont, je kunt dan ook niet op vakantie gedurende deze opleiding. De werkzaamheden worden tussen 08:00 en 19:00 uur van maandag tot en met vrijdag (tot 17:00 uur) uitgevoerd. Jouw werktijden worden dus in overleg ingedeeld en ver vooruit ingepland. Iedereen dient één keer per week tot 19:00 uur te werken. De functie kun je voor 28 uur, 32 uur of 36 uur per week uitvoeren.

Zoals je merkt, wordt er veel van jou verwacht als financieel begeleider en gaat er een lang traject aan vooraf voordat je alle kneepjes van het vak kent. Het is dan ook een functie voor een langere periode en met doorgroeimogelijkheden!

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie (28-32-36 uur) bij een toonaangevende financiële dienstverlener;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om je WFT basis én WFT Consumptief Krediet kosteloos te behalen;
 • Doorbetaalde opleiding van 6 weken;
 • Een startsalaris van minimaal €12,87 bruto per uur, afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Doorgroeimogelijkheden.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Telefonische ervaring en empathisch vermogen;
 • WFT Basis vóór start behaald;
 • Géén aaneengesloten vakantie tijdens de 6 weken durende opleiding.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

28 - 36 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • System engineer interactie

  Vandaag geplaatst door Belastingdienst

  “In team digital eXperience cloud werken we aan de infrastructuur voor websites, met alles wat daaromheen draait. Met verschillende platformen en op een DevOps-manier. Oftewel: we schakelen snel. Dit geeft een leuke en uitdagende interactie in én tussen de teams!” Casper Berris, system engineer, center of excellence.Het center of excellence (CoE) digital experience bouwt aan een portaal voor medewerkers, waar al het werk in één omgeving bij elkaar komt. Dit doen we met moderne middelen zoals...

 • Java software developer - InformationGrid cloud dataplatform

  Vandaag geplaatst door Luminis

  Wil jij werken met moderne cloudtechnologie? Vind jij vrijheid en ruimte voor eigen initiatief belangrijk? Kom dan eens praten over mogelijkheden bij Luminis Technologies!Luminis Technologies is een onderdeel van Luminis dat zowel producten als diensten levert op basis van cloudtechnologie. Als software developer word jij medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van ons product InformationGrid. InformationGrid is een Data-As-A-Service platform dat organisaties in staat stelt om snel en...

 • IT Process Specialist S2P

  Vandaag geplaatst door Agrifirm

  Heb jij affiniteit met Inkoop processen? Kun jij goed structuur aanbrengen en informatie overbrengen? Dan maken wij graag kennis met jou!Royal Agrifirm GroupDe visie van Agrifirm is om elke dag te werken aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Wij willen ervoor zorgen dat we iedereen betaalbaar, gezond en duurzaam voedsel kunnen blijven aanbieden. Agrifirm levert daarom kwalitatief hoogstaande producten als diervoeders, producten voor de teelt van gewassen en...

 • Applicatiebeheerder

  Vandaag geplaatst door Waterschap Vallei en Veluwe

  In een tijd waarin digitalisering en nieuwe technologieën flinke impact hebben op ons dagelijks werk en waarin het applicatielandschap voortdurend verandert, zoeken wij eenApplicatiebeheerderStandplaats: Apeldoorn, 36 uur per weekVacaturenr. 2020-65Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 500 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1...

 • IT Business Analist | ERP | WMS | Retail | Medior / Senior

  Vandaag geplaatst door iSense

  Heb jij ervaring opgedaan als Business Analist en voel je je helemaal thuis in een groeiende organisatie? Vind je het leuk om de schakel te zijn tussen gebruikers en IT-oplossingen? Lees dan snel verder en solliciteer!Het vertalen van wensen en eisen vanuit gebruikers en de business naar IT-oplossingen;De informatievoorziening optimaliseren door software te analyseren en ontwerpen op functioneel- en proces-niveau;Kwaliteit verhogen van de informatievoorziening door ondersteuning van de...

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank