Docent Frans

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Breda
 • Plaats: Breda
 • Plaatsingsdatum: 16-08-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • €’Iedereen kan leren” Jij bent die leerkracht die de leerlingen van het speciaal onderwijs handvate

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Jij vindt het belangrijk om een veilig leerklimaat te creëren in het onderwijs. Wij zijn op zoek naar die leerkracht die het belangrijk vindt om een stabiele en veilige leeromgeving te stimuleren. Waar leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen hun eigen mogelijkheden. Ben jij die leerkracht, die zich kan inleven in de interesses en de leefwereld van de leerlingen? Dan kom ik graag in contact met jou!

  Stad Vacaturebank
 • Leerkracht kleuters

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Jij staat graag aan de start staan van onze nieuwe generatie. Jij kan niet wachten om met een frisse start te beginnen. Wij zijn op zoek naar de leerkracht die het geweldig vindt om met de jongste leerlingen aan de slag te gaan. Voor sommige kinderen en ouders is het flink wennen. Jij hebt de gave om deze kinderen en ouders een goed gevoel te geven. Het is immers een mijlpaal om voor het eerst naar school te gaan.

  Stad Vacaturebank
 • Groepsleerkracht SBO

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Voor een school in regio Haaglanden ben ik op zoek naar leuke juffen of meesters die graag aan de slag gaan met kinderen op het speciaal basisonderwijs. Deze leerlingen zoeken een leerkracht die sterk is in het opbouwen van een band met deze doelgroep. Hiërarchisch lesgeven is geen optie. De relatie tussen leerlingen en leerkracht is op dit type onderwijs erg belangrijk. Deze vacature staat open voor zowel fulltime als parttime.

  Stad Vacaturebank
 • Leerkracht speciaal onderwijs

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Kinderen zijn de toekomst en iedereen verdient de juiste aandacht.         Gedragsproblemen zie jij alleen maar als een uitdaging en jij weet dat daar achter hele leuke kinderen kunnen schuilen. De ontwikkeling van kinderen met psychische problemen of gedragsproblemen vraagt een andere aanpak. Zo vragen deze kinderen meer aandacht dan andere kinderen, maar van een uitdaging deins jij niet terug.Als leerkracht beschik je over de juiste pedagogische vaardigheden en weet je precies hoe je deze...

  Stad Vacaturebank
 • Leerkracht

  Vandaag geplaatst door Maandag® Den Haag

  Kan jij net dat extra zetje geven?Slaap jij lekkerder als je weet dat jij een baan hebt waar je echt het verschil kan maken? Bij Maandag® onderwijs Den Haag zijn wij voor dit schooljaar op zoek naar een speciaal onderwijs leerkracht met een hart van goud. Speciaal onderwijs is jouw roeping en als leerkracht kan jij net even dat extra stukje ondersteuning bieden! Als leerkracht beschik je over de juiste pedagogische kennis en weet je precies hoe je deze kan toepassen.Jij wilt koste wat kost...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank