Per direct klantenservice medewerker bij een groot credit management bedrijf in Amsterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 21-07-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Functieomschrijving


In 2017 zijn ze uitgeroepen tot het grootste credit management bedrijf in Europa. Maar wat doen ze precies? Het is een incassobureau dat ervoor zorgt dat de rekeningen op tijd betaald worden. De medewerkers zijn opgeleid om hun klanten te helpen en een open gesprek aan te gaan. Ze praten met de jonge student die vergeten is een factuur te betalen, het oude echtpaar die een rekening over het hoofd heeft gezien en met bedrijven die nog een bedrag verschuldigd zijn. Ze gaan hier niet alleen over in gesprek, ook bieden zij oplossingen en helpen ze mensen en bedrijven met het treffen van een betaalregeling.

Werkzaamheden:

Geen verstand van incasso of debiteurenbeheer? Geen probleem als klantenservice medewerker krijg je trainingen en leer je on the job. Je wordt opgeleid om alle facetten rondom incasso en creditmanagement eigen te maken. Jij behandelt de inkomende telefoontjes van bedrijven en particulieren die vragen hebben over hun betaalachterstand of een regeling willen treffen. Door jouw klantgerichte en doeltreffende telefoon skills kan jij de debiteuren overtuigen om hun achterstand te voldoen.

Werktijden:
Je bent tussen de 16 en 40 uur per week beschikbaar, soms ook in de avonden tot 20:00 uur en op zaterdag. Studeer je nog? Geen probleem, dit is een ideale baan om te combineren naast je studie. Je hoeft geen klantenservice ervaring te hebben, het is wel belangrijk dat je hulpvaardig, enthousiast en communicatief sterk bent.

Locatie:
Per 1 oktober gaat dit bedrijf verhuizen naar een prachtig, industrieel en modern kantoor dichtbij Amsterdam Sloterdijk. Echter zijn zij nu nog gevestigd in Den Haag. Het is belangrijk dat je tot oktober bereid bent om naar Den Haag te reizen, uiteraard worden je reiskosten vergoed. Het volgende instroom moment is 27 augustus.


Wat wij bieden


 • €11,82 bruto per uur;
 • Reiskosten vergoeding;
 • Een ideale baan om te combineren naast je studie of andere werkzaamheden;
 • Werken in een prachtig kantoor dichtbij Amsterdam Sloterdijk
 • Werken in een informele en gezellige omgeving.


Wat wij vragen


 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Werkervaring als klantenservice medewerker is een grote pré;
 • Je hebt eerder klantcontact gehad en affiniteit met incassobeheer.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

16 - 40 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Facilitair en administratief medewerker webshop

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je maakt ingekochte karren schoon en netjes Je maakt eenvoudige foto's van karren en plaatst deze in de webshop Je plaatst de foto's met een korte beschrijvende tekst op het internet Je plaatst advertenties op social media Soms vervang je een eenvoudig onderdeel voor een nieuw (gemakkelijk te monteren) Je helpt mee in het voorraadmagazijn Af en toe breng je onderdelen weg naar een andere locatie Je help mee in de voorbereiding van het nieuwe pand

  Stad Vacaturebank
 • Logistiek engineer

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  DHL Supply Chain Silverforum in Eindhoven is op zoek naar een logistiek engineer! Samen met drie andere collega’s houd je je bezig met het bedenken van nieuwe ideeën ten behoeve van een diversiteit aan logistieke zaken die zich bij deze DHL locatie afspelen. Op de afdeling houden ze vooral van logisch beredeneren. Dit wordt ook van jou verwacht, en met jouw analytische en kritische blik zou dat in orde moeten komen.Je maakt gebruik van VBA om te programmeren. Het is gewenst dat je hier al een...

  Stad Vacaturebank
 • QC Manager (Manager kwaliteitscontrole)

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Audits organiseren en uitvoeren bij nieuwe leveranciers Specificaties maken van nieuwe producten Zorgdragen voor behoud van certificaten Indien noodzakelijk recall uitvoeren Leiding geven aan de QC medewerkers op kantoor en in de fabriek (totaal ca. 10 medewerkers)

  Stad Vacaturebank
 • Projectsecretaris Vervoerregio

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je houdt je bezig met: • Algemene ondersteuning bieden aan de projecten MRA programma Smart Mobility en Investeringsagenda Smart Mobility;• Het meedenken en adviseren over voortgang, proces, aanpak en besluitvorming;• Het organiseren, voorbereiden en verslaan van interne en externe overleggen, inclusief het opvolgen en najagen van acties; • Het organiseren en voorbereiden van bestuurlijke momenten en het opvolgen van besluiten;• Het beheersen van projecten (GROTIK) en het bewaken van de...

  Stad Vacaturebank
 • Manager Inhouse Stadsreiniging

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze klant de gemeente reiniging Amsterdam, zijn wij op zoek naar een gedreven manager. Als Unit Manager Gemeente Reiniging ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Je werkt samen met 6 collega’s aan de inzet van ca 300 flexkrachten, bestaande uit straatreinigers, beladers van huisvuil en chauffeurs. Je verzorgt met het team de instroom en doorstroom, bewaakt de betrouwbaarheid en kwaliteit van de pool. Hiernaast ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je team en de...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank