Projectleider Veilingen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Timing
 • Plaats: Amersfoort
 • Plaatsingsdatum: 14-06-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als onderdeel van het team Planning & Operations ben je één van de bouwstenen waardoor een product (wij noemen dat een kavel) goed omschreven met de beste foto’s uiteindelijk online komt te staan. Tevens heeft jouw team een eventuele kijkdag zo ingericht dat de klant de getoonde kavels makkelijk kan vinden en inspecteren. En als kopers deze komt ophalen, dan is dat logistiek ook helemaal tiptop in orde. Dit alles in goed overleg met de opdrachtgever van deze veiling. Iedereen binnen het team heeft namelijk een goede briefing gehad, weet exact wat van hem of haar verwacht wordt. Ook na afloop van de veiling rond je het project goed af met de opdrachtgever met een correcte afrekening. Tevens informeer je intern met een kosten efficiënt rapportage.


Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:• Bij het aannemen van een nieuwe opdracht, beoordeel je deze nauwkeurig qua tijdsplanning en kosten. Je let scherp op meer- en minderwerk;
• Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het dagelijks inplannen van de veilingen. Tevens beheer je de salesforecast;
• De buitendienstmedewerkers voorzie je van een complete projectinformatie voor het betreffende project;• Tijdens het project hou je de voortgang goed in de gaten en mogelijke knelpunten voorkom je door proactief daarop te acteren;
• Binnen het team fungeer je als eerste aanspreekpunt voor collega’s in de buitendienst, sales en opdrachtgevers;
• Binnen het team fungeer je als eerste aanspreekpunt voor collega’s in de buitendienst, sales en opdrachtgevers;• Na afronding van het project rond je het geheel administratief goed af met o.a. performancerapport voor het Management;• Je behoudt het totale overzicht van de projecten. Daarbij blijf je kritisch kijken naar de huidige werkprocessen en optimaliseer je deze waar mogelijk.

Gestelde eisen

Wij vragen van jou:
Je bent vooral een proactieve doener die communicatief zeer sterk is. Je staat je mannetje op diverse niveaus binnen de organisatie. Ondanks de vele werkprocessen hou jij het overzicht en blijf je rustig en alert op wat er allemaal gebeurd. Planmatig, accuraat en gestructureerd werken in een dynamische omgeving hoeven wij jou niet meer uit te leggen. Daarbij realiseer jij je heel goed dat samenwerken noodzakelijk is, niet alleen binnen het team planning & Operations. Maar ook binnen BVA Auctions.

Welke eisen vinden wij verder belangrijk?
• Minimaal een afgeronde HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de logistiek;
• 3 jaar werkervaring als projectplanner;
• Kennis en ervaring met zowel planningsmethodes als projectmanagementsystemen;
• Ervaring met Microsoft Office en CRM systemen;
• Goede beheersing, zowel mondeling als schriftelijk, van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een mooie zelfstandige functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie met veel afwisseling. Door het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij Auctio altijd wat te bieden. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden. Werken met een gemotiveerd en vakkundig team, waar zeker ruimte voor gezelligheid is.

Bedrijfsprofiel

Timing uitzendteam B.V. is onderdeel van de ADG dienstengroep, een landelijk concern in de zakelijke dienstverlening. Timing behoort met 51 vestigingen, meer dan 500 medewerkers en tientallen Incompany vestigingen tot de top 5 van uitzendorganisaties in Nederland. Omdat arbeidsbemiddeling altijd moet aansluiten op úw wensen, kent Timing een veelzijdige dienstverlening.Uitzenden, detacheren, werving & selectie, payrolling, EU Services enIncompany Services. Zo kunnen we in uw totale personeelsbehoefte voorzien.

We onderscheiden ons van andere uitzendbureaus doordat we gespecialiseerd zijn in uitvoerend werk tot MBO+ niveau, het zogenaamde doen-werk. Banen in de productie, schoonmaak, logistiek, zorg, het callcenter en op kantoor. Belangrijk werk waar wij op onze eigen praktische manier een steentje aan willen bijdragen. Wij doen! Iedereen die wil werken in een uitvoerende baan tot MBO+ niveau is bij ons van harte welkom. Dat geldt ook voor de bedrijven die deze doeners goed kunnen gebruiken.
Onze payoff onderstreept waar Timing voor staat. We zijn nuchter en werken hard. Timing is een bedrijf van praktische oplossingen. Wij doen. Dat is hoe Timing groot geworden is. Doen zit in de vezels van ons bedrijf.
We vertellen u graag wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen. Wilt u ons daadwerkelijk leren kennen? Wij maken graag een afspraak!

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Management Assistent 32 tot 40 uur

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  In de functie van Management Assistent ondersteun en ontzorg je een aantal leden van het directieteam. Je bewaakt, regelt, organiseert en neemt dingen uit handen. Je verricht wonderen als het gaat om ruimte creëren in de agenda’s en stelt daarbij de juiste prioriteiten. Verder schakel je makkelijk tussen de verschillende disciplines en werkzaamheden terwijl je rust en overzicht bewaart. Je vindt het een uitdaging om alles in goede banen te leiden en komt het best tot je recht in een...

 • German customer service employee

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  You will assist in developing the German market of SkiWebShop withassisting the German Customer Service translating the content on the webshop into German

 • Spaanse klantenservice medewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Jij zorgt ervoor dat alle content van de website vertaald wordt in het Spaans. Daarna sta je de Spaanse klanten te woord wanneer zij vragen hebben. Dit gaat via verschillende kanalen: email, telefoon, social media etc. Belangrijk is dat je goed met de computer kunt werken en weet hoe je klanten te woord staat.

 • Vertaler en klantenservice medewerker Spaans

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Jij zorgt ervoor dat alle content van de website vertaald wordt in het Spaans. Daarna sta je de Spaanse klanten te woord wanneer zij vragen hebben. Dit gaat via verschillende kanalen: email, telefoon, social media etc. Belangrijk is dat je goed met de computer kunt werken en weet hoe je klanten te woord staat.

 • Huismeester (Vakantiewerk!)

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor één van onze opdrachtgevers in Hilversum zijn we van 29 juni t/m 13 juli op zoek naar een huismeester / facilitair medewerker. Een superleuke job voor vakantiekrachten ter vervanging van de vaste medewerker!Gedurende twee weken werk je iedere dag van 09.00 tot ongeveer 15.00 uur. De ene dag wat langer, de andere wat korter. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende facilitaire klussen, zoals de lunch klaar zetten, kopiëren, zorgen dat alles netjes is om en rond het pand, maar ook de...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank