Verbindende Adviseur Informatiemanagement

Baan gegevens

 • Bedrijf: Waterschap Zuiderzeeland
 • Plaats: Lelystad
 • Plaatsingsdatum: 18-05-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Waterschap Zuiderzeeland heeft voor locatie in Lelystad een vacature voor een

Verbindende Adviseur Informatiemanagement

Bedrijfsinfo
De waterschappen zetten stappen in de digitale transformatie. Wij zoeken een informatiespecialist met een nieuwsgierige, toekomstgerichte, proactieve en deskundige instelling die de verbinding kan maken tussen de organisatie en de nieuwe manier van omgaan met (documentaire)informatie. De uitvoerende taken zijn verschoven van DIV naar het werkproces. De nieuwe rol van DIV is daarom meer gericht op adviseren en het toegankelijk (helpen) maken van informatie.

Wat ga je doen als Verbindende Adviseur Informatiemanagement?
De adviseur kent op het gebied van (documentair) informatiemanagement het belang van informatie voor de organisatie. Daarbij hoort ook het zorgen voor het inrichten van verantwoord informatiebeheer, onder andere door te zorgen voor KPI-verslagen en het ontwikkelen van een kwaliteitssysteem en uitvoeren van audits die passen bij het informatiebeheer van onze organisaties. Hij/zij is verantwoordelijk voor het uitvoeren projecten op het gebied van documentair informatiemanagement en is de sparring partner voor de vakafdelingen, maar ook voor de buitenwereld, voor wat betreft informatie- en documentmanagement.

Gestelde eisen

 • Je beschikt over een HBO opleidings- en/of kennisniveau en hebt, bij voorkeur, een opleiding gevolgd zoals HMDI, SOD-II, Recordsmanagement (GO Opleidingen of VHIC).
 • Met jouw kennis moet je creatief om kunnen gaan en kunnen meegaan in de digitale transformatie;
 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van en ervaring met zaakgericht werken;
 • Het kost je niet veel moeite om vertrouwen te winnen in de organisatie;Je hebt kennis van en ervaring met de DIV- en archiefwereld van nu en de toekomst en snapt wat de digitale transformatie van een organisatie en informatiebeheer vraagt;
 • Je bent adviserend, pro-actief, communicatief, innovatief, verbindend en toekomstgericht;

Uren

36

Meer informatie

Wij bieden je een interessante en pittige functie met voldoende mogelijkheden voor eigen initiatief en ontwikkelmogelijkheden. In eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt in dienst bij Waterschap Zuiderzeeland, maar wordt gemiddeld 16 uur per week gedetacheerd aan Waterschap Drents- Overijsselse Delta in Zwolle.

Het salaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3540,- bruto per maand (max. schaal 9 bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

De waterschappen beschikken over prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van ca. 20%. Je bepaalt als medewerk(st)er zelf hoe je dit budget inzet. Zo kun je bijvoorbeeld een deel ervan laten uitbetalen of extra verlof aankopen. Daarnaast is binnen de organisaties veel aandacht voor ontwikkeling, binnen het team en op individueel niveau.

Meer informatie
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Andrea Bies, Teammanager Dienstverlening bij Waterschap Zuiderzeeland op telefoonnummer: 06-11324044.

Solliciteren op de vacature van Verbindende Adviseur Informatiemanagement
Herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie uiterlijk 6 juni 2018, achter op onze sollicitatiepagina, door op de solliciteerbutton te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Adviseur, Consultant, Adviseren, Advies, Informatie specialist, Overheid, Waterschap

Bedrijfsprofiel

Water beweegt, stroomt, kolkt, bruist, water staat stil. Maar water is ook mooi, rustgevend, biedt recreatiemogelijkheden; kortom water werkt! De waterschappen Waterschap Zuiderzeeland en Waterschap Drents Overijsselse Delta zorgen dat het beheersbaar blijft: zowel als het water een vriend is, maar ook als het een vijand is. De organisaties zijn in verbinding met hun omgeving en samenwerking en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn belangrijke speerpunten. In beide beheergebieden (Flevoland en het gebied van Assen tot Deventer) werken de medewerkers samen aan water. Werken bij Waterschap Zuiderzeeland en Waterschap Drents- Overijsselse Delta geeft je de mogelijkheid een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van maatschappelijk belangrijke producten en diensten.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Tijdelijk parttime Administratief medewerker SPL

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor het bieden van een tijdelijke oplossing zijn wij voor onze opdrachtgever per direct op zoek naar een Administratief medewerker SPL.Ben jij de komende 3,5 maanden (juni/juli/augustus/1e helft van september) voor 32 uur per week beschikbaar? Lees dan verder.Als Administratief medewerker SPL ondersteun jij de werkgevers in de sector Transport en Logistiek met het aanvragen van de subsidieregeling praktijkleren (SPL). Je werkzaamheden bestaan uit:Afhandeling van binnengekomen vragen van...

  Stad Vacaturebank
 • Tijdelijk planner

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  In deze tijdelijke full time functie als planner in Arnhem maak je afspraken met cliënten voor diverse therapeuten. Dit gaat via Outlook maar ook via het eigen systeem (we care) van de organisatie. Voor elke afspraak heb je telefonisch contact met cliënten.

  Stad Vacaturebank
 • Organisator Congressen (Rotterdam)

  Gisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  Doelstelling Ondersteunen van het team Congressen en Evenementen van de opdrachtgever Doorontwikkelen dienstverlening van het team Congressen en Evenementen van de opdrachtgever Verantwoordelijkheden, in deze functie Ben je een ‘spin in het web’ binnen het team. Tijdens ieder project werk je nauw samen met een adviseur congressen en de collega’s van de front office Houd je je bezig met de planning, voorbereiding en uitvoering van alle facilitaire en logistieke zaken. In dit kader ben je...

  Stad Vacaturebank
 • Interim Projectmedewerker (Den Haag)

  Gisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  De projectmedewerker ondersteunt de projectleider in de dagelijkse uitvoering van het project Regie op gegevens - Schulden. Als projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen, informeren en activeren van gemeenten en andere stakeholders. Dit doe je in nauwe samenwerking met de unit Implementatie en Impactanalyse en het team communicatie van de odprachtgever en de projectleider. Je bent in staat zelfstandig activiteiten uit te voeren zoals houden van interviews met burgers...

  Stad Vacaturebank
 • Interim Personal Assistant / Office Manager (Overijssel)

  Gisteren geplaatst door YER Nederland B.V.

  In deze functie zet je de functie personal assistant met officemanagement taken op. Het is een nog niet bestaande functie. Als alle processen en structuren staan draag je de opdracht over aan een personal assistant die in vaste dienst komt. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit: Complex agendabeheer Email beheren Voorbereiden van presentaties Reizen organiseren Documenten voorbereiden Aansturen receptie Evenementen organiseren Vergaderingen voorbereiden en verslagleggen Rapportages maken...

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank