Adviseur / Projectleider RO

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Zwolle
 • Plaats: Dalfsen
 • Plaatsingsdatum: 08-12-2021
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Vacaturebank-HBO.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in HBO Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in HBO.
 • Watertoetsadviseur

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een watertoetsadviseur voor 16-32 uur in de week.Dit waterschap heeft als taak het verstrekken van adviezen over ruimtelijke plannen van derden. Hierbij wordt getoetst of de waterhuishoudkundige belangen duidelijk en op evenwichtige wijze zijn meegenomen in het ontwerp van een betreffend ruimtelijk plan. De bevindingen van de toetsing en eventuele vervolgstappen, zoals een verzoek om vooroverleg en/of het aanvragen van watervergunningen en/of het...

  Stad Vacaturebank
 • Adviseur Woonwagenzaken

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een adviseur die de gemeente kan ondersteunen bij Woonwagenzaken. Het gaat om inzet op juridisch gebied, maken van afspraken met woonwagenbewoners al dan niet op locatie. Ook advisering aan het bestuur hoort tot het takenpakket.

  Stad Vacaturebank
 • Adviseur Openbare Orde en Veiligheid

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een adviseur Openbare Orde en Veiligheid.In deze functie ga je bezig vanuit het kader dat is vastgelegd in het integraal veiligheidsplan. De gemeenteraad heeft onder andere het thema sociale kwaliteit geprioriteerd evenals de aanpak van ondermijning/ georganiseerde criminaliteit en digitale criminaliteit. Dit zijn dan ook de gebieden waar je mee aan de slag gaat.

  Stad Vacaturebank
 • Vergunningverlener Bouw

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor meerdere opdrachtgevers in de regio ben ik op zoek naar vergunningverleners bouw.In deze functie sta je direct in contact met de samenleving. Je helpt inwoners, bedrijven en andere organisaties met vragen over omgevingsvergunningen. Dit doe je vanuit de gedachte van de nieuwe omgevingswet. Je handelt dus vanuit het ''ja-mits'' principe. In andere woorden, je denkt mee met de aanvragers uit de samenleving en kijkt welke mogelijkheden er wel zijn, mocht de originele aanvraag niet...

  Stad Vacaturebank
 • Projectleider Woonwagenbeleid

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een projectleider woonwagenbeleid. In het team ruimtelijk beleid, onderdeel van het Domein Ruimte gaat men aan de slag met het maken van nieuw woonwagenbeleid. Daarvoor wordt een intern multi-disciplinair projectteam samengesteld aangevuld met externe deskundigheid. De gemeente is op zoek naar een projectleider die ervoor zorgt dat er een zorgvuldig proces wordt doorlopen en dat de vaart er in blijft.

  Stad Vacaturebank

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank