TMK Recruitment

Brielle, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie TMK Recruitment

TMK Recruitment TMK Uitzend/detacheringsbureau en werving en selectie is sinds 2018 actief als arbeidsbemiddelaar voor nationale en internationale medewerkers.
Ons uitgangspunt is dat een uitzendbureau een maatschappelijk relevante rol dient te vervullen. Voor ons betekent dat allereerst het behouden van de ervaring en kennis van onze kandidaten. Bovendien wil TMK een bijdrage leveren aan de maatschappij daarom is onze visie ook ' voor iedereen is er werk'. Daardoor zoeken wij altijd de beste kandidaat bij de beste vacature.

Onze kandidaten zijn flexibel, loyaal, jong en gemotiveerd.
Daar waar het niet lukt om ervaren, in Nederland woonachtige, kandidaten te behouden of te selecteren kijken we over de grenzen heen naar Polen en Litouwers. Ook vanuit deze landen werken wij met ervaren kandidaten met name in de sectoren Logistiek, Steigerbouw, Grondverzet, Machinisten, Timmerlieden, Schilders, Dumperchauffeurs , Stratenmakers, Belader, Techniek en Sloopwerkzaamheden.

Adresgegevens

TMK Recruitment
Gaffelaar 17
Brielle, Zuid-Holland
http://www.tmkrecruitment.nl
+ 31 6-83060055

Geen Vacatures van TMK Recruitment

TMK Recruitment heeft nog geen vacatures geplaatst.

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank