Diakonessenhuis Suriname

Buitenland, Buitenland


Bedrijfsinformatie Diakonessenhuis Suriname

Diakonessenhuis Suriname In 1962 is het Diakonessenhuis opgezet en in ruim 50 jaar tijd uitgegroeid tot een algemeen ziekenhuis dat wordt gekenmerkt door een voortdurend streven naar verbetering van de zorg aan de zieke mens.
Het Diakonessenhuis Paramaribo is een algemeen Protestants Christelijk ziekenhuis met een capaciteit van 204 bedden. Het is gericht op klinische en poliklinische zorg voor patiënten in groot Paramaribo en de randdistricten. Daarnaast wordt er medisch specialistische zorg geboden aan bewoners van het binnenland, zowel door opname in het ziekenhuis als door consulten via radio en telefoon..

Adresgegevens

Diakonessenhuis Suriname
Zinniastraat 64, Paramaribo
Buitenland, Buitenland
http://www.diakonessenhuis.org
+597427288

1 Vacature van Diakonessenhuis Suriname

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Diakonessenhuis Suriname.

  • Hoofd Intensive Care

    Plaatsingsdatum: 22-06-2018
    Plaats: Buitenland
    Dienstverband: Vast contract

    Als Hoofd Intensive Care bent u verantwoordelijk voor het vormgeven van het afdelingsbeleid, het geven van leiding aan de verpleegafdeling en scheppen van voorwaarden, op een zodanige wijze dat de vastgestelde doelen voor...

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank