Uitzendbureau Way 2 Work

Hellevoetsluis, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Uitzendbureau Way 2 Work

Uitzendbureau Way 2 Work Uitzendbureau Way2Work is een uitzendorganisatie met een vestiging in Hellevoetsluis. Ook als een werkgever een uitzendkracht zoekt, kunt u op deze site terecht.

Dagelijks proberen wij de juiste match te maken tussen uitzendkracht en klant.Wij maken daarbij gebruik van geavanceerde technische hulpmiddelen, maar direct persoonlijk contact met klant en werkzoekende blijft voorop staan.

Betrouwbaarheid is erg belangrijk in de uitzendbranche.Als werkgever wilt u er zeker van zijn dat u op een verantwoorde manier tijdelijke krachten binnenhaalt. Uitzendbureau Way2Work is NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze norm stelt o.a. strenge eisen aan de juistheid en volledigheid van de administratie en afdracht van verschillende belastingen alsmede de vaststelling van de juiste identiteit van de uitzendkracht.

Adresgegevens

Uitzendbureau Way 2 Work
Pascalweg 4
Hellevoetsluis, Zuid-Holland
https://www.uitzendbureau-way2work.nl
0181-627680

Geen Vacatures van Uitzendbureau Way 2 Work

Uitzendbureau Way 2 Work heeft nog geen vacatures geplaatst.

Vacaturebank-HBO.nl - Nieuwe hbo vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe hbo baan of nieuwe collega's? Op de Vacaturebank-HBO.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Vacaturebank-HBO.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank